Fremtiden for fastfood: Wendys AI Drive-Thru Operator

Følgende artikel hjælper dig med: Fremtiden for fastfood: Wendys AI Drive-Thru Operator

Ifølge Wendy’s reducerer ‘FreshAI’ omkostningerne ved at fokusere udgifterne på aktiver af lav værdi; andre er bekymrede for, at dem med mindre erfaring i sidste ende vil have svært ved at finde arbejde.

Wendys AI Drive-Thru Operator

Artificial intelligence (AI) chatbot kaldet “Wendy’s FreshAI” vil tage imod ordrer fra Wendys drive-thru-kunder, efter at fastfoodkæden har indgået et samarbejde med Google Cloud om at skabe botten. Ifølge en 9. maj bekendtgørelse fra Google Cloud vil chatbots “revolutionere den hurtige service-restaurantindustri.” Op til 80 % af Wendys kunder foretrækker at placere deres ordrer via drive-thru, så det kan have stor indflydelse på, hvordan fastfoodkæden fungerer.

OpenAIs ChatGPT bruger naturlig sprogbehandling til at forstå, hvad folk siger, og bruger maskinlæring til at generere et svar. Det generative AI-projekt er en del af Wendys indsats for at transformere sin forretning ved at bruge generativ AI til gavn for kunder, medarbejdere og den generelle restaurantoplevelse. Ifølge Wendys administrerende direktør og præsident, Todd Penegor, vil chatbotten være “meget konservativ”, hvilket gør, at “du ikke ved, du taler med andre end en ansat.”

Da Wendys retter kan tilpasses og laves efter bestilling, vil FreshAI stå over for mange udfordringer, når de først er introduceret. Der er milliarder af mulige måltidskombinationer og masser af plads til fejlkommunikation eller forkerte ordrer. Bortset fra en kompleks menu, bliver chatbotten nødt til at filtrere enhver baggrundsstøj fra, da det kan gøre kommunikationen endnu sværere.

“Wendy’s har altid været på forkant med innovation, og vi er begejstrede for at bygge videre på vores partnerskab med virksomheden med vores nye generative AI-teknologier,” sagde Thomas Kurian, CEO hos Google Cloud. “Generativ AI ændrer fundamentalt, hvordan folk interagerer med brands, og vi forventer, at Wendys integration af Google Clouds generative AI-teknologi vil sætte en ny standard for fantastiske drive-thru-oplevelser til hurtigserviceindustrien.”

🔥 Anbefalede:  Sarkarijobs.com: Bolig for statslige jobsøgende

I juni vil Wendy’s FreshAI blive testet på en restaurant i Columbus, Ohio. Kunder vil stadig være i stand til at tale med et menneske. Nogle respondenter pegede dog på, at udmeldingen ikke er andet end endnu et forsøg på at “fuldstændigt ødelægge” arbejdspladser, og ikke overraskende ville mange unge og andre med mindre ekspertise blive berørt af ændringen. Den enorme vækst af AI har mange mennesker bekymret for, at det ville resultere i massive tab af arbejdspladser på grund af dets brug i opgaver, der tidligere blev håndteret af mennesker, på trods af dens imponerende evne til forbedring.

Læs flere relaterede artikler: