Forskere er uenige om, hvilken dag der er midt i januar

Følgende artikel hjælper dig med: Forskere er uenige om, hvilken dag der er midt i januar

Det videnskabelige samfund har meddelt, at de ikke kan blive enige om, hvilken dag der udgør midten af ​​januar.

Debatten har skabt et skel mellem det splittede samfund, hvor nogle forskere hævder, at midtpunktet falder den 15., mens andre insisterer på, at det er den 16.

Kontroversen begyndte, da en gruppe videnskabsmænd fra University of January Studies udgav et papir, der sagde, at midten af ​​måneden faldt den 15. Men deres kolleger ved Institute of January Research bestridte denne påstand og hævdede, at det sande midtpunkt faktisk var den 16.

Begge sider har fremlagt beviser for at understøtte deres respektive holdninger, hvor University of January Studies-teamet citerer månens cyklusser og jordens rotation, mens Institute of January Research-teamet peger på historiske kalendere og stjernernes justering.

Debatten har vakt opsigt i det videnskabelige samfund, hvor mange forskere har taget parti og lidenskabeligt forsvaret deres valgte dato i midten af ​​januar. Nogle er endda gået så langt som at opfordre til et “januartopmøde” i Bedminster, New Jersey for at løse problemet én gang for alle.

“Hvorfor Bedminster?” sagde Victor Müller, forsker ved National Institute of Standards and Technology. “Fordi tiden ser ud til at fungere anderledes der. Det er ligesom landtid, men værre. Kender du landstid? Folk siger, at de stopper omkring middagstid, og så når de først klokken fire. Ingen er ligeglad, for der er alligevel ikke noget at lave derude. Det er Bedminster. Det er her, tiden går for at dø.”

🔥 Anbefalede:  Team skaber nyt Lidar-system, der kunne forbedre den autonome køresikkerhed

Offentligheden virker i mellemtiden stort set forvirret over hele affæren. “Jeg anede ikke, at nogen overhovedet bekymrede sig om midten af ​​januar,” sagde bibliotekar Tess Watts. “Jeg troede bare, det var en af ​​de måneder, som ingen rigtig lægger mærke til.”

“Jeg ved ikke, hvad disse nørder taler om, midten af ​​januar er tættere på den 25.,” sagde en biotekchef, der bad om at være anonym. ”Det er den dag, hvor julesmåkagerne er væk, og træningscenteret endelig er af med de halvdårlige nytårsforsættertyper. Det er, når det rigtige arbejde begynder. Midt i januar, skat. Lad os gå i gang.”

Trods den vedvarende uenighed er én ting klar: Januar bliver aldrig den samme igen. Uanset om det er den 15. eller den 16., er én ting sikkert – videnskabsmænd vil fortsætte med at skændes i midten af ​​januar i de kommende år. Tak fordi du læste med, og glem ikke at følge os Twitter.

Johnny Satireo