Førende Web3-virksomheder lancerer en Metaverse DAO

Følgende artikel hjælper dig med: Førende Web3-virksomheder lancerer en Metaverse DAO

Førende Metaverse-virksomheder samarbejder om at lancere OMA3, en ny Metaverse decentraliseret autonom organisation. Målet er at skabe et samfundsdrevet Metaverse baseret på ideerne om decentralisering og indekserbarhed.

Førende Web3-virksomheder lancerer en Metaverse DAO

Open Metaverse Alliance for Web3 vil fokusere på at bygge et brugerejet Metaverse, hvor enkeltpersoner har ret til at eje deres aktiver, identitet og personlige data. Mere end det, sigter det nye konsortium på at sikre interoperabiliteten af ​​digitale aktiver (NFT’er), virtuelle landområder og tjenester mellem forskellige platforme.

Tolv førende Web3-mærker har allerede tilsluttet sig OMA3. Blandt deltagerne er Alien Worlds, Animoca Brands, Decentraland, Dapper Labs og The Sandbox.

Organisationen er dog åben for alle Web3 Metaverse-byggere. Enkeltpersoner og virksomheder kan tilslutte sig fællesskabet ved at udfylde formularen på internet side.

Vi er utrolig glade for at annoncere Open Metaverse Alliance for Web3. Flere virtuelle verdener er gået sammen for at løse nøgleudfordringer i metaversen og bevare informationsfriheden, som ejes af brugerne. Hold øje med meddelelser om https://t.co/nd6KfRxsis

— Open Metaverse Alliance for Web3 (@oma3dao) 21. juli 2022

“Hos Animoca Brands er vores mission at levere digitale ejendomsrettigheder til verdens spillere og internetbrugere og en mere retfærdig digital ramme, der bidrager til opbygningen af ​​det åbne Metaverse. At skabe interoperabilitetsstandarder er et nødvendigt skridt i udviklingen af ​​denne industri, og vi er meget glade for at støtte græsrodsindsatsen fra Web3-fællesskabet som OMA3,” siger Animoca Brands CEO Robby Yung.

I juni i år etablerede teknologigiganterne Microsoft, Meta, Sony, Huawei og andre “The Metaverse Standards Forum.” Organisationen er forbeholdt industriledere og fokuserer på handlingsbaserede projekter og open source-værktøjer for at fremskynde vedtagelsen af ​​Metaverse-standarderne.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan udvikler du et venligt tonefald i 5 trin