Førende teknologivirksomheder skaber “Japan Metaverse Economic Zone”

Følgende artikel hjælper dig med: Førende teknologivirksomheder skaber “Japan Metaverse Economic Zone”

Virksomheder, der er en del af Japan Metaverse Economic Zone

Ti store teknologivirksomheder i Japan har samarbejdede at udvikle et åbent økosystem kaldet “Japan Metaverse Economic Zone” (JMEZ) til at skabe metaverse oplevelser. Projektet har til formål at fusionere elementer af fantasi og den virkelige verden for at skabe en fordybende oplevelse, der er dels et rollespil (RPG) og dels virkelighed.

De virksomheder, der har underskrevet en grundlæggende aftale for projektet, omfatter JCB, Mizuho, ​​Sumitomo Mitsui, Resona Holdings, Sompo Japan Insurance, Toppan, Fujitsu, Mitsubishi UFJ, Mitsubishi Corporation og TBT Lab.

TBT Lab bidrager med gamification og væsentlige teknologikomponenter, mens Toppan inkorporerer metaverse- og avatarteknologi i projektet. Fujitsu yder den vigtigste teknologiske support, og Mitsubishi hjælper med global ekspansion. MUFG tilbyder web3 økonomifunktioner, mens SOMPO varetager forsikring.

JMEZ inkluderer digital transformation (DX) strategier, der indvarsler den næste bølge af metavers udvikling. NFT-integration er også en del af den japanske regerings digitale transformationsplaner.

“Japan Metaverse Economic Zone” lægger også vægt på at udvikle en åben metaverse infrastruktur kaldet “Ryugukoku.” Gennem denne åbne infrastruktur kan forskellige platforme skabe interoperable værktøjer, der henvender sig til både brugere og udviklere.

Metaverset vil have en række RPG-temaer, såsom slotte og byer, hvilket gør oplevelsen mere fordybende og engagerende for brugerne. Projektet er et væsentligt skridt fremad i metavers udvikling og kan bane vejen for nye muligheder i fremtiden.

For et par måneder siden annoncerede den japanske mobiloperatør NTT Docomo planer om at investere $4 milliarder (600 milliarder yen) i Web3-udvikling over de næste fem til seks år.

Læs mere:

🔥 Anbefalede:  KuCoins Twitter-håndtag kompromitteret | Metaverse Post