Førende Blockchain PR-firma MarketAcross udnævnt til partner i 2023 Next Block Expo

Følgende artikel hjælper dig med: Førende Blockchain PR-firma MarketAcross udnævnt til partner i 2023 Next Block Expo

Tel Aviv, Israel, 16. marts 2023, Chainwire

Det førende blockchain-marketingbureau MarketAcross har tilsluttet sig den kommende Next Block Expo (NBX) som web3-mediepartner. Nu på sit andet år vil 2023-udgaven af ​​messen byde velkommen til tusindvis af deltagere til Multikino Złote Tarasy spillestedet i den polske hovedstad Warszawa den 24. og 25. maj.

Det strategiske partnerskab vil se MarketAcross, en af ​​branchens mest aktive blockchain PR- og marketingvirksomheder, styre før- og post-event marketingindsatser på vegne af begivenheden, samt udnytte sit omfattende netværk til at booste messens globale synlighed.

“MarketAcross ser Europa som et af de mest interessante markeder i det ekspanderende web3-rum, og vi er begejstrede for at fortsætte med at støtte Next Block Expo og den europæiske byggeøkonomi,” sagde Itai Elizur, Managing Partner for MarketAcross. “Jeg er sikker på, at dette års begivenhed bliver større og bedre end sidst.”

Next Block Expo er en forlængelse af en tidligere begivenhedsserie kendt som Cryptocurrency World Expo, og dette års udgave vil byde på over 70 talere og mere end 30 sponsorer, udstillinger og partnere. En skare på 2.000+ deltagere forventes at overvære begivenheder i løbet af den to-dages messe.

Tidsplanen byder på en række præsentationer, keynotes, rundborde og workshops, der giver startups, tankeledere og web3-investorer mulighed for at diskutere aktuelle udfordringer og nye muligheder.

Ud over muligheder for personligt netværk vil NBX give deltagerne adgang til en smart-netværksapp, hvor de kan finde kontakter, de har brug for, baseret på en matchmaking-algoritme og planlægge en-til-en møder med andre deltagere. Appen kan også bruges til at oprette en personlig dagsorden til konferencen.

🔥 Anbefalede:  15 grunde til, at penge ikke kan købe lykke

Andre steder vil den nye NBX Pitch Arena give web3-projekter mulighed for at præsentere deres ideer og løsninger for en gruppe af specialister, herunder VC’er, acceleratorer, inkubatorer og affyringsramper. Der vil blive afholdt en prisuddeling for at hædre de bedste projekter at pitche.

Sidste års udstilling indeholdt repræsentanter fra Ethereum Foundation, Polygon, Delphi Digital, Huobi og Solana, med detaljer om dette års højttalere, der forventes at blive annonceret snart.

Om MarketAcross

MarketAcross er verdens førende blockchain PR- og marketingfirma, der leverer en komplet end-to-end marketingløsning til blockchain- og web3-virksomheder over hele verden. MarketAcross har hjulpet mange af branchens største børser og blockchain-projekter med at bygge deres brand, blandt dem Polkadot, Solana, Binance, Polygon, Crypto.com, Huobi og eToro.

Om Next Block Expo

Næste Block Expo er positioneret til at være en af ​​de største web3-begivenheder i Europa – indholdsrig begivenhed med flere muligheder for netværk, fundraising, leadgenerering og læring.

NBX bringer grundlæggere, investorer og blockchain-eksperter sammen for at omdefinere og opdage fremtiden for web3.

Kontakt

Itai Elizur
MarketAcross
[email protected]

Table of Contents