Fordele ved at sælge bannerannoncer på et websted

Følgende artikel hjælper dig med: Fordele ved at sælge bannerannoncer på et websted

Dette indlæg blev senest opdateret den 12. august 2022

Bannerannoncer dukkede første gang op på internettet i 1994. I begyndelsen var brugen af ​​internetmarkedsføring minimal. I dag er brugen af ​​bannerreklamer til at sælge reklame enorm. Du kan næsten ikke finde et websted, der ikke sælger bannerreklamer. Det er klart, at fordelene ved at sælge bannerannoncer på et websted giver særlige fordele for webstedsejere.

Bannerannoncer kan bruges til at sælge webejendomme til annoncebrug, tjenester, produkter og endda information. At sælge annonceplads på dit websted er en fantastisk måde at generere indtægter fra en webside og de links, der er trådt i. Når vi taler om links, kan du sælge bannerreklamer, der linker til andre bannerreklamer, der linker til andre websteder. Du kan gøre dette for et af dine egne websteder eller for en kundes websted. Bannerannoncen bliver i det væsentlige set to gange, men det samme gør et understøttende linksted med mere annonceplads at sælge. Dette viser noget af den potentielle alsidighed, du kan opnå, når du sælger bannerannoncer.

Bannerannoncer har to store fordele. Det mest oplagte er, at brugerne bliver tiltrukket af at klikke på banneret og besøge annoncørens websted. Når dette sker, kaldes det en “clickthrough”, og antallet af klik bliver derefter divideret med antallet af visninger. Dette giver et “klikforhold” eller “klikrate”. Enkelheden af ​​denne måling afspejler direkte bannerets effektivitet.

Den anden fordel ved at sælge annonceplads på dit websted er, at det opbygger brandgenkendelse hurtigt. Ved at måle klikfrekvenser i modsætning til sitetrafik, får du en præcis måling af bannerannoncernes ydeevne, som vil svinge hyppigt. At bruge teknikkerne til markedsundersøgelser og undersøgelser for brugere er så meget mindre effektivt end den klare beregning af klikraten.

🔥 Anbefalede:  Top 5 eBook Creator Tools

Det hele lyder fantastisk, men det er ikke bare en seng af roser. Naturligvis er der en advarsel. Nye softwareprodukter er blevet og bliver konstant skabt specifikt for at blokere de annoncer, du placerer. Den konstante gentagelse af forskellige bannerreklamer, der dukker op på hvert websted, nogen søger, bliver irriterende og monotont. Folk holder simpelthen op med at være opmærksomme og aktiverer deres annonceblokkere og pop-up-blokkere og forstærker deres firewall-justeringer for at holde widgets ude af rammen.

Salg på internettet skal være progressivt innovativt. Kreativitet med annonceappel skal praktisk talt anvendes på hver bannerannonce, der er lagt ud. Annoncerne skal roteres og ændres og også opdateres ofte, så folk, der surfer på dine websteder, ikke ønsker at blokere dem. Gentaget design skaber et blindt øje, men dansen af ​​kreativ forandring for at vise nye billeder og ideer giver synet tilbage til sidefremviseren. På denne måde kan du stadig effektivt opretholde bannersalg på internettet.

I denne tankegang ved vi, at vi skal være innovative, men vi vil også drage fordel af at afvige fra almindelig bannerplacering. De fleste websteder placerer bannerne øverst på websiden som et billboard. Jeg må sige, at i det sekund, jeg ser det, vil jeg blokere det. Det er stedet, hvor jeg skal se titlen på den side, jeg navigerede til, ikke farverigt kaos af singler, der søger dates. Inden for en webside er der forskellige sektioner, hvor bannerreklamer placeres. En placering, der er mindre distraherende, men stadig fanger opmærksomhed, kaldes en skyskraber (120×600) eller bred skyskraber (160×600). Disse er ideelle steder til bannerannoncer, da de er lavere på siden og mere mod midten. Skyskraberannoncer forstyrrer ikke tekstindholdet på siden så meget som et standardbanner. De er også mindre tilbøjelige til at blive blokeret.

🔥 Anbefalede:  Instagram begynder at udrulle planlagte opslag

Du kan også placere bannerannoncer for salg af reklamer i højre kolonne på siden kaldet et lodret rektangel (240×400) eller et mellemstort rektangel (300×250). Der findes mange andre muligheder, og disse annoncer kan roteres og ændres efter behov. Ved at opretholde innovation kan salg af bannerannoncer være yderst gavnligt for at skabe omsætning. Bannerannoncer dukkede første gang op på internettet i 1994. I begyndelsen var brugen af ​​internetmarkedsføring minimal. I dag er brugen af ​​bannerreklamer til at sælge reklame enorm. Du kan næsten ikke finde et websted, der ikke sælger bannerreklamer. Det er klart, at fordelene ved at sælge bannerannoncer på et websted giver særlige fordele for webstedsejere.