Forbes er vært for en medlemseksklusiv metaverse-begivenhed i The Sandbox

Følgende artikel hjælper dig med: Forbes er vært for en medlemseksklusiv metaverse-begivenhed i The Sandbox

forbes metaverse

Forbes medlemmer inviteres til et virtuelt arrangement vært i The Sandbox metaverse. Arrangementet starter i dag, den 10. november, og har til formål at tilbyde flere engagerende muligheder til Forbes-medlemmer og abonnenter.

For at komme ind i metaverset vil Forbes-medlemmer modtage en bærbar NFT som adgangsbillet. Forbes Metaverse vil fremvise et NFT-galleri med NFT-milliardærer, “fiktive virtuelle investorer med enorme teoretiske porteføljer og en virtuel nettoværdi baseret på live New York Stock Exchange Pricing.”

I Sandbox x Forbes-oplevelsen kan medlemmer interagere med hinanden og spille i en mission for at opdage forskellige områder af metaverse-ejendommen, herunder en bar, en DJ-stand og et dansegulv. Deltagerne kan også besøge Forbes Highlander Yacht, som var vært for berømte personer, herunder Paul McCartney, Elizabeth Taylor og Henry og Nancy Kissinger i 1980’erne.

Vadim Supitskiy, CTO for Forbes, ser metaverset som et medie til at engagere sig med medlemmer over hele verden: “Vi forestiller os, at dette rum er et sted, hvor vores samfund vil mødes, skabe nye forbindelser, lære, opdage nye ideer, underholde og have det sjovt.”

Forbes metaverse-oplevelsen er designet af Polygonal Mind – et kreativt udviklingsstudie med fokus på at bygge metaverset og skabe NFT’er.

Forbes’ abonnenter burde være bekendt med Web3: Det amerikanske erhvervsmagasin har en hel sektion dedikeret til Web3, Forbes digitale aktiver. Forbes prægede den første NFT, et magasinforside med Cameron og Tyler Winklevoss, i april 2021 og bortauktionerede det som et digitalt kunstværk. Dette blev efterfulgt af fem andre forsider fra magasinet Forbes 2021 Billionaires.

🔥 Anbefalede:  De 9 bedste Bluehost-alternativer til at være vært for dit websted i 2023

I marts afholdt Forbes Forbes Digital Assets & Web3 Summit. I april afslørede magasinet sit virtuelle Billionaires NFT drop, som blev skabt i samarbejde med FTX kryptobørsen.

Medievirksomheden er vært for en virtuel begivenhed, Forbes Wealth Summit, den 6. december.

Læs relaterede indlæg: