Fodboldstjernen Kylian Mbappé slutter sig til NFT-platformen Sorare

Følgende artikel hjælper dig med: Fodboldstjernen Kylian Mbappé slutter sig til NFT-platformen Sorare

Skærmbillede af Kylian Mbappes side på sorare.comSkærmbillede: sorare.com

Paris Saint-Germain-spilleren Kylian Mbappé har sluttet sig til fodbold NFT-platformen Sorare. Han er nu en investor, en langsigtet ambassadør og en social impact partner for projektet.

Samarbejdet har til formål at bringe Sorare til millioner af fans. “Kylian vil fremskynde vores mission om at forene sportsfans over hele kloden omkring en spillerejet spiloplevelse,” sagde Nicolas Julia, grundlæggeren af ​​Sorare.

Partnerskabet vil omfatte velgørende virksomhedstræning og web3-konferencer for underprivilegerede grupper. Derudover vil virksomhederne uddele et særligt diplom til “Inspired By KM”, Kylians velgørenhedsfond.

Sorare vil også udstede og auktionere eksklusive Mbappé NFT’er og donere provenuet fra salget til velgørenhed. “Kylian er mere end en fodboldspiller. Han er et globalt ikon, der bærer stærke værdier på og uden for banen,” sagde Nicolas Julia.

Sorare er et NFT-støttet fantasy fodboldspil baseret på Ethereum blockchain. Spillere kan købe, sælge og bytte digitale samlekort. Spillet tilbyder i øjeblikket mere end 250 klubbers kort. Selve spillet er baseret på præstationer i realtid, så NFT-indehavere optjener point, hver gang en fodboldstjerne scorer et mål i det virkelige liv. Brugere kan spille online eller på Sorare-appen.

🔥 2018: @Sorare er født. @KMbappe vinder VM med 2 mål i finalen
🏆 2021: Sorare bliver det største globale fantasy fodboldspil med over 250 klubber. Kylian er allerede 5x Ligue 1-mester
🚀 2022: Sorare og Kylian slår sig sammen for at ændre spillet for altid!
🧵Mere nedenfor pic.twitter.com/fJrHBCM5Xh

— Nicolas Julia (@ni2las) 29. juni 2022

Andre atleter, der har investeret i Sorare, omfatter Serena Williams, Rio Ferdinand og Gerard Pique.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Googles udvalgte uddrag til SEO: Alt dækket!