Fodboldspilleren Kevin Prince Boateng gifter sig med modellen Valentina Fradegrada i Metaverse bryllup på månen

Følgende artikel hjælper dig med: Fodboldspilleren Kevin Prince Boateng gifter sig med modellen Valentina Fradegrada i Metaverse bryllup på månen

Fodboldstjernen Kevin Prince Boateng gift med den italienske iværksætter og model Valentina Fradegrada i Metaverset.

Den faktiske begivenhed i det virkelige liv fandt sted på et hemmeligt italiensk sted og blev udsendt i OVER Metaverse.

OVER er en Ethereum-baseret decentraliseret infrastruktur til Metaverse, med fokus på Augmented Reality. Virksomhedens AR-oplevelser spænder fra statisk 3D-indhold til interaktive hypervirkelige scener.

OVER udviklede og designede det virtuelle spillested i samarbejde med Enzo Miccio. Den italienske showmand og bryllupsplanlægger Miccio organiserede og var også vært for den fysiske begivenhed.

Parret ville giftes, hvor ingen havde gjort det før. Så Metaverse bryllupssted var Månens overflade.

Kevin Prince og Valentina Fradegrada udsendte en samling virtuelle invitationer i et NFT-format. Disse blev skabt af billedkunstner francescodvrk. NFT’erne gav adgang til transmissionen af ​​Metaverse-brylluppet. Enkeltpersoner havde mulighed for at købe NFT-invitationer for $50 på OpenSea.

Indtægterne fra salget af invitationerne går til Fradegrada’s VF Fonden. Det blev grundlagt i 2020 og støtter visse velgørende aktiviteter, der er identificeret i vedtægterne.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvad betyder et tomt profilbillede på Messenger? [See Meanings]