Fodboldligaen LaLiga går ind i Decentraland metaverse med StadioPlus

Følgende artikel hjælper dig med: Fodboldligaen LaLiga går ind i Decentraland metaverse med StadioPlus

via StadioPlus

Den spanske fodboldliga LaLiga samarbejder med det amerikanske blockchain-selskab VegasCity Limited om et fælles projekt i verdens førende metaverse, Decentraland. StadioPlus, Spaniens virksomhed, der forbinder sportsindustrien med Web3, er også en del af partnerskabet.

Projektet vil bringe yngre generationer tættere på fodbold gennem interaktive oplevelser forud for VM i Qatar i 2022.

Licensaftalen bekræfter brugen af ​​LaLigas intellektuelle og industrielle ejendomsrettigheder i Decentraland. Dette resulterer i landpakker med LaLiga-tema i Vegas City-distriktet, som ejer metaversets største sports-, spil- og underholdningsområder.

Vegas City Limited fokuserer på at skabe metaverse oplevelser. CEO for Vegas City Limited, James Ashton, kommenterede at virksomheden “udnytter Decentralands muligheder for at levere højværdi, Web3-aktiveret indhold.”

“StadioPlus er på en mission om at være broen mellem sportsindustrien og fremtiden,” sagde Jon Fatelevich, CEO og medstifter af StadioPlus. “Derfor er vi glade for at have indgået denne aftale med LaLiga, som vi har arbejdet sammen med i mange måneder om udvikling og integration af konkurrencen i Decentraland, og vi er sikre på, at vi vil give en fantastisk oplevelse for fodboldfans og Web3-fans både.”

Stephen Ibbotson, leder af franchises og licenser hos LaLiga, nævnte, at fodboldligaen søger innovationer for at tilbyde de bedste oplevelser til fans på og uden for banen.

“Denne licensaftale vil give os mulighed for at nå ud til et nyt og betydningsfuldt publikum, som det i Decentraland,”

Ibbotson tilføjede.

I maj underskrev LaLiga en to og et halvt år lang partnerskabsaftale med det sydkoreanske sportsmetaverse, TVM, for at give fans unikke oplevelser. I samme måned samarbejdede LaLiga med NFT fantasy-spilplatformen Sorare for at lancere en NFT-kollektion med ligaens spillere.

🔥 Anbefalede:  Sikkerhedsforanstaltninger: 12 trin til, hvordan du sikrer Android-telefon

Læs relaterede indlæg: