Flow sikrer $3 mio. startfinansiering til at opbygge et rollup-centreret NFT-økosystem.

Følgende artikel hjælper dig med: Flow sikrer $3 mio. startfinansiering til at opbygge et rollup-centreret NFT-økosystem.

San Francisco, USA, 21. april 2023, Chainwire

Introduktion Flyde: Det vildtændrende NFT-økosystem skal revolutionere NFT-markedet. Aggregator Beta lanceres på Ethereum Mainnet. Banebrydende AI og Rollup-Centric Roadmap afsløret; Forventet token-lancering den 30. april.

Flows aggregator gør NFT-budgivning til en leg med deres banebrydende “giv bud én gang, køb overalt”-teknologi. Flows kraftfulde ordrematchnings- og eksekveringsmotorer giver brugerne en fantastisk UX, mens de beskytter dem mod frontløbere og unødvendige gasgebyrer ved at dirigere transaktioner via Flashbots. Med en seed-finansieringsrunde på $3 mio. ledet af Nima Capital og deltagelse fra Shima Capital og andre sværvægtere i industrien, er Flow klar til at tage NFT-verdenen med storm.

“Flow er et godt eksempel på, hvad folk kan bygge oven på Reservoir, som samler likviditet fra alle markedspladser,” sagde Peter Watts, grundlægger af Reservoir.

Udviklet af et team ledet af en tidligere Googler og tidligere Binance Labs incubee, vil Flow snart integrere AI i sin platform, såsom LLM-baserede NFT-analyseløsninger, banebrydende agenter til at automatisere handel og værktøjer, som fællesskabet kan oprette og implementere NFT’er. Udviklernes smarte kontrakter understøtter allerede den problemfri automatisering af NFT-handelshandlinger.

Efterhånden som blockchain-verdenen bevæger sig mod en modulær, plug-and-play tilgang, er Flow perfekt positioneret til at skabe et modulært NFT-økosystem.

“Vi går ind i en modulær verden, hvor eksekveringsmiljøer, datatilgængelighed, konsensus og transaktionssekvensering bevæger sig mod en plug-and-play-model. NFT-platforme bygget på denne modulære stak kan udnytte delt sikkerhed fra en underliggende L1, mens de bygger hurtig, billig NFT-handelsinfrastruktur og skaberværktøj. Flows match- og udførelsesmotorer er godt positioneret til denne fremtid,” sagde neverlanderprojektets grundlægger.

🔥 Anbefalede:  Liste over populære B2B-betalingsopstarter i Indien

Flow er i øjeblikket tilgængelig på Goerli testnet og i beta på Ethereum mainnet. De, der er interesserede i at bidrage til Flows succes, kan overveje at deltage i ambassadørprogrammet, som giver belønninger for deltagelse. Dette kunne være en mulighed for at være en del af fremtiden.

Brugere kan holde sig opdateret på den længe ventede token-lancering af Flyde ved at følge Flows rejse videre Twitter og deltage i samtalen på Uenighed. Ved at følge med kan brugerne få mere information om platformen og dens udvikling.

Om Flow

Flow er et rollup-centreret NFT-økosystem bygget til den modulære fremtid. Udviklet af et team med Google og Binance Labs-baggrunde tilbyder Flow kraftfuld ordrematchning, eksekveringsmotorer og LLM-baseret NFT-analyse. Efterhånden som blockchain-verdenen bevæger sig mod en modulær, plug-and-play-tilgang, er Flow godt rustet til at skabe et NFT-økosystem ved at udnytte banebrydende teknologiske muligheder, der tilbydes af AI og den modulære blockchain-stak.

Kontakt

Grundlægger
Flow team
Flyde
[email protected]

Table of Contents