Fjendtligt arbejdsmiljø; Tegn, årsager og hvordan man kommer ud

Følgende artikel hjælper dig med: Fjendtligt arbejdsmiljø; Tegn, årsager og hvordan man kommer ud

Sidder du i øjeblikket fast i et fjendtligt arbejdsmiljø? Her er præcis, hvad der udgør et fjendtligt arbejdsmiljø, herunder tegn, årsager og hvordan man kommer ud.

Nogle mennesker siger, at de har et fjendtligt arbejdsmiljø, fordi deres kolleger irriterer dem, eller deres kontor ikke er godt at arbejde i. Selvom disse situationer er irriterende og kan påvirke din arbejdsproduktivitet, er de ikke ligefrem et fjendtligt arbejdsmiljø.

Hvis du har mistanke om, at du befinder dig i et fjendtligt arbejdsmiljø, så tjek hele artiklen for at se, hvad et fjendtligt arbejdsmiljø er, hvad tegnene er, og hvordan du kan håndtere det.

Du skal bare vide, at du ikke behøver at opholde dig i et fjendtligt arbejdsmiljø. Du fortjener mere, og den virksomhed, du arbejder for i øjeblikket, bør ændre deres miljø hurtigst muligt!

Når du ønsker at få et andet job, er her præcis, hvordan du imponerer rekrutterere med dit CV og undgår de fejl, 95 % af folk begår:

Hvad er et fjendtligt arbejdsmiljø?

Et fjendtligt arbejdsmiljø er ethvert ansættelsesmiljø, hvor du føler dig utilpas, uvelkommen, krænket eller diskrimineret. Uanset om det er seksuel chikane på arbejdspladsen, raceprofilering eller bare ren mobning, kan alt dette føre til, at et arbejdsmiljø bliver fjendtligt, og måske er det på tide, at du leder efter et andet job. Her er 25 virksomheder med de bedste fordele i år.

Desværre er chikane på arbejdspladsen blevet meget mere almindelig for nylig, da folk udsættes for diskrimination på grund af seksuel orientering, kønsidentitet, race, nationalitet, religion eller endda alder. Og nogle gange er nok nok, og du skal bare tage skridtet og komme videre og finde noget bedre for din mentale sundhed og stabilitet!

Fjendtlighed på arbejdspladsen kan være skræmmende. Det kan påvirke dit mentale helbred og væsentligt påvirke organisationens overordnede adfærd og arbejdsindsats. Folkene omkring vil helt sikkert blive påvirket af, hvad der sker foran dem.

Det værste ved et fjendtligt arbejdsmiljø er, at det kan komme fra hvor som helst. Det kan være en pedel, der chikanerer dig med racistiske kommentarer, en elendig chef, intet godt teamwork, ingen forfremmelse, mens du har kvaliteterne og meget mere. Og det meste af tiden forbliver folk tavse og affinder sig med disse handlinger, fordi de føler, at de skal beholde jobbet.

Hvad er kravene til et fjendtligt arbejdsmiljø?

Du er måske ikke klar over det, men du har ikke strenge lovkrav til et fjendtligt arbejdsmiljø kan føre til mange problemer. Som medarbejder er det vigtigt at føle sig tryg på arbejdet og udføre sit arbejde. Som virksomhed er det vigtigt at forhindre falske påstande og have systemer på plads, der får dine medarbejdere til at føle sig trygge.

Equal Employment Opportunity Commission, dannet af Civil Rights Act af 1964, oprettede chikanelove, der siger, at for at et arbejdsmiljø skal betragtes som fjendtligt, skal kommentarer fremsat mod den anklagende part være diskriminerende. Harrassee bør bevise, at de blev diskrimineret på grund af race, religion, hudfarve, køn, national oprindelse, herkomst, seksuel orientering, graviditet, alder eller handicap. Den anklagende part skal også bevise, at de udførte handlinger var gennemgående eller alvorlige nok til at blive betragtet som chikane på arbejdspladsen.

🔥 Anbefalede:  Nothing Phone kommer endelig til USA, og jeg kan ikke vente

Det er mange ord. TL;DR hvis du er personen i et fjendtligt arbejdsmiljø og ønsker at gøre noget ved det, er du nødt til at samle beviser for at gøre din sag gældende.

Derudover er der på forhånd stillet nogle betingelser for, hvad der er et fjendtligt arbejdsmiljø. Lad os tage et kig på dem.

  • Handlingen eller talen bør være diskriminerende eller fysisk farlig for dig eller mennesker omkring dig.
  • Adfærden skal være pervers og vedvarende. Du kan desværre ikke beskylde nogen for noget, der er sket én gang.
  • Adfærden bør påvirke dig alvorligt, hvilket betyder, at den enten forårsager direkte skade på din arbejdsevne eller mental stabilitet, eller den kan blive en hindring i din karriere. For eksempel mistede du en chance for forfremmelse, fordi din chef plejede at mobbe dig.
  • Hvis en medarbejder udførte forskelsbehandlingen, er det sikkert at antage, at arbejdsgiveren vidste om hændelserne, men gjorde en lille eller ingen indsats for at stoppe den. Organisationen eller arbejdsgiveren kan anklages på baggrund af deres medarbejderes handlinger, da de er med til at skabe og opretholde et fjendtligt arbejdsmiljø.
  • Rapporten om et fjendtligt arbejdsmiljø sagen skal behandles med største anonymitet, og selvom den anmeldte ikke er anonym, er gengældelse at betragte som ulovlig. Det betyder, at en person ikke har lov til at gengælde den person, der rapporterede adfærden.

Selvom det sidste punkt virker indlysende, er det altid bedre at være sikker end undskyld!

Fjendtlige arbejdsmiljøsager

Nu hvor vi ved, hvad der kan udgøre et fjendtligt arbejdsmiljø, lad os se på nogle af de sager, der kan betragtes som fjendtlige, og nogle, der kan virke fjendtlige, men som ikke kvalificeres som fjendtlighed på arbejdspladsen.

Antag, at en kollega eller en gruppe kolleger laver seksuelle vittigheder eller bemærkninger omkring en bestemt medarbejder. Selvom de tror, ​​de laver vittigheder eller bare driller, er det stadig uønsket og betragtes som en fjendtlig arbejdsplads. De skaber et fjendtligt miljø med intimidering, nedværdigende adfærd og chikane. Det kan klassificeres som chikane på arbejdspladsen, hvor der er behov for korrigerende handlinger.

Et andet eksempel. Nogle gange i hede af et øjeblik eller et skænderi kan folk sige noget, de ikke mener. En arbejdsplads med tilbagevirkende kraft betyder, at der vil være mange forskelle og stridigheder. Og hvor der er argumenter, kan folk miste besindelsen.

Hvis de har fremsat en kommentar eller en suggestiv bemærkning under sådanne omstændigheder eller forbigåelse, er dette ikke nok til, at arbejdspladsen kan betragtes som fjendtlig. For at det kan betragtes som diskrimination og chikane, skulle det have fundet sted mere end én gang. Selvom det er helt normalt at lade den person vide, at du ikke accepterer denne type adfærd igen.

🔥 Anbefalede:  Madonna og Beeple samarbejder om at skabe en NFT-kollektion

Det sidste eksempel. Hvis din vejleder kræver seksuelle tjenester til gengæld for karriereforløb eller for at komme ud af en dårlig situation, er det endnu værre. Det er kun et fjendtligt arbejdsmiljø. Det kan også betragtes som seksuel chikane på arbejdspladsen, og chikanen kan risikere alvorlige fængselsstraf. Dette overtræder en mængde love og er nok til at sagsøge og starte en retssag baseret på upassende og seksuelt eksplicit adfærd.

Dette er et par eksempler på chikanehandlinger, der anses for at være ulovlige, uhøflige, uretfærdige og kan forårsage bekymring for medarbejderne. Disse tilfælde forekommer oftere, end vi gerne vil tro. Ikke desto mindre eksisterer de, og du skal beskytte dig selv mod dem.

Håndtering af et fjendtligt arbejdsmiljø

Alle fortjener en chance for at arbejde i et sundt og behageligt arbejdsmiljø. Et sted, der ville hjælpe dig med at vokse som individ og i din karriere i stedet for at holde dig tilbage. Men ikke alle af os er heldige nok til at have den slags arbejdsmuligheder.

Det betyder ikke, at du ikke kan arbejde på dine forhold og gøre dem bedre for dig og de mennesker omkring dig, når du oplever et fjendtligt arbejdsmiljø.

Af denne grund besluttede vi at give dig de bedst mulige måder at imødegå en fjendtligt arbejdsmiljø og giver dig mulighed for at forbedre dine arbejdsforhold. Så her er et par ressourcer, som du kan bruge til at imødegå fjendtligheder på arbejdspladsen.

1. Kommunikere

Det første skridt at tage, når du står over for fjendtlighed på arbejdspladsen, er at kommunikere med den krænkende part og finde ud af, hvad problemet er eller blot en misforståelse. Dette gøres normalt i tilfælde af grove vittigheder, der kan virke upassende for dig.

Nogle gange er det, du betragter som stødende, måske ikke så stort for den anden person, og de gør det måske som en lethjertet joke. Det er altid bedre at tage fat på problemet, før du tager nogen juridiske skridt.

Når du taler med dem og tager fat på problemet, vil de måske indse, hvor stort et problem de har skabt for dig, og du kan endda få en dybtfølt undskyldning.

2. Gengældelsesklausul

I henhold til lovene oprettet af Equal Employment Opportunity Commission,

Selvom mange kræfter, der tackler disse problemer, forsøger at bevare den rapporterende parts anonymitet, kan denne situation nogle gange ikke opnås. I et sådant tilfælde har EEOC gjort det til en regel at beskytte den indberettende part ved at opsætte denne klausul som en modforanstaltning til eventuelle eftervirkninger.

Dette er måske ikke det perfekte tilfælde, men det er stadig bedre end at være i konstant frygt for gengældelse, uanset om det er i form af karrierehindringer eller anden skade. Denne klausul giver dig mulighed for at være meget friere med dine beslutninger om at anmelde ulovlige aktiviteter på en arbejdsplads.

🔥 Anbefalede:  CRED Business and Revenue Model - Hvordan virker CRED?

3. Søg hjælp

Når du står over for fjendtlighed på arbejdspladsen, skal du søge enhver mulig hjælp, du kan finde. Du er ikke alene om dette. Der er altid folk, der har lidt af et lignende problem, er kommet ud på toppen og er villige til at hjælpe.

Det er ikke alt, i et fjendtligt arbejdsmiljø, du har altid mulighed for at tage problemet op til din supervisor eller personalechefen for at få dem til at hjælpe dig med at finde en mulig løsning. Det kan virke indlysende, da de fleste tror, ​​at ledere og supervisorer er opmærksomme på disse hændelser. Det er slet ikke tilfældet.

Hvis du tager dig tid til at søge hjælp og ønsker at få tingene ordnet, er menneskelige ressourcer et godt sted til det.

Det meste af tiden er supervisorer for fanget i deres arbejde til at være opmærksomme på de problemer, deres medarbejdere står over for. Dette er den sørgelige sandhed for de fleste virksomheder, der er centraliserede og kan være bureaukratiske. Og selvom de var opmærksomme på problemet og ignorerede det, betyder det at gøre dem opmærksom på det, at det påvirker dit arbejdsmiljø. Det er mere end sandsynligt, at de vil hjælpe dig.

Derfor råder vi dig kraftigt til at søge hjælp, fordi du aldrig ved, hvem der kan vende din situation.

Nogle andre metoder, der ikke er særlig omfattende, men som kan hjælpe dig med at håndtere sådanne problemer, er, at du kan deltage i et chikanetræningsprogram, der udgør metoder og procedurer til at håndtere diskrimination på en arbejdsplads. Selvom jeg ikke tror på, at du er problemet, kan de beskytte dig mod fremtidige fjols.

Alt i alt – Fjendtligt arbejdsmiljø

Dette er nogle af de værktøjer og ressourcer, du kan bruge til at hjælpe dig med at tackle et fjendtligt arbejdsmiljø, såsom føderale love og antidiskriminationslove specifikt til dette formål. Der er mange andre metoder i dine forsøg mod mobning og fjendtlighed på arbejdspladsen, som nævnt her. Og vi tror med al denne information, at du vil være i stand til at tage dig af al toksiciteten på din arbejdsplads og vende dit professionelle liv!

Hvis du vil skifte job uanset og ønsker at optimere dit CV, så tjek disse artikler:

Plus, her er præcis, hvordan du imponerer rekrutterere med dit CV og undgår de fejl, 95 % af folk begår: