Finansiel udgiver bruger rekordstore 5 millioner dollars på digital jord

Følgende artikel hjælper dig med: Finansiel udgiver bruger rekordstore 5 millioner dollars på digital jord

Finansielt forlag Curzio Research har annonceret køb af 5.000.000 dollars jord inden for Metaverse.

Virksomheden samarbejdede med TCG verden til grundhandlen. Det vil erhverve 19 kommercielle ejendomsejendomme i TCG’s Metaverse til en samlet værdi af $5.000.000. Dette er det største Metaverse-jordkøb til dato.

TCG World er ikke den mest populære Metaverse i øjeblikket, da den ikke er lanceret officielt endnu.

Ifølge dets udviklere vil TCG være den største open-world Metaverse baseret på Binance Smart Chain. Dets brugere vil være i stand til at samle samleobjekter, eje virtuel fast ejendom, skabe, udforske den digitale verden, kontrollere deres online-forretning og kommunikere med andre. Den officielle lancering af TCG Metaverse forventes i september 2022.

Curzio valgte tolv City 128m x 128m grunde og syv City 256m x 256m grunde i den asiatiske region i TCG World. Virksomheden vil bruge jorden til at bygge sit hovedkvarter i den virtuelle verden. Målet er at give VIP-medlemmer et rum, hvor de kan møde investorer, deltage i livebegivenheder og uddannelsesseminarer, lytte til eksklusive podcasts og opbygge et fællesskab.

“Metaverset er, hvad internettet skulle være. Et decentraliseret, tilladelsesløst sted, hvor individer har friheden til at skabe og eje deres digitale indhold. Når man undersøgte mulighederne, havde TCG World alle elementerne – gamification, underholdning, socialt og handel – for at skabe et ægte åbent Metaverse”, sagde den administrerende direktør for Curzio Research, Frank Curzio.

Curzio Research vil betale TCG kontant og virksomhedens sikkerhedstokens, som repræsenterer en ejerandel.

Republic Realm lavede den tidligere rekord Metaverse jordkøb, da selskabet købte 4.300.000 dollars jord i The Sandbox Metaverse.

🔥 Anbefalede:  Startup Funding | Fortjenester og ulemper

Læs relaterede indlæg: