FIFA og Altered State Machine bringer fodbold til metavers

Følgende artikel hjælper dig med: FIFA og Altered State Machine bringer fodbold til metavers

FIFA samarbejder med Altered State Machine for at lancere et Web3-spil med fodboldtema, AI League: FIFA World Cup Qatar 2022 Edition.

Altered State Machine og dets Futurverse-økosystem fokuserer på kunstig intelligens i Web3-rummet. Virksomheden er udvikleren af ​​”non-fungible token intelligence”, en innovativ teknologi, der injicerer liv i avatarer, hvilket gør metaverset til et mere dynamisk sted.

FIFA

Den unikke oplevelse starter med et forudsigelsesspil, der giver konkurrenter mulighed for at vinde præmier og få adgang til indhold, der kan låses op. Enkeltpersoner vil have mulighed for at skabe smarte kunstig intelligens-hold og konkurrere mod andre. Altered State Machine vil forsyne det kommende FIFA-spil med AI-karakterer, der kan trænes til at forudsige resultaterne.

Brugere, der deltager i forudsigelsesspillet, vil være i stand til at låse op for fire samleobjekter. Sidstnævnte vil blive til “smarte spillere” i FIFA World Cup AI League. Det er værd at bemærke, at spillere vil have en chance for at bytte deres digitale karakterer som NFT’er.

“Lanceringen af ​​vores FIFA World Cup AI-liga er et spændende skridt mod vores mission om at føre casual gamere ind i verden af ​​AI-spil i Metaverse, og vi er beærede over at bygge det første Web3-spil med FIFA.”

siger medstifteren af ​​Altered State Machine, Aaron McDonald.

Det spil starter den 20. november, den officielle startdato for FIFA World Cup i Qatar.

ASM er ikke det eneste firma, der lancerer en FIFA-tema-turnering. Tidligere på ugen introducerede den største kryptovalutabørs Binance Football Fever, et sæt NFT-støttede udfordringer for sportsfans, og den schweiziske urmager Hublot udviklede et virtuelt stadion i Spatial metaverse.

🔥 Anbefalede:  5 tips til online omdømmestyring

Læs relaterede indlæg: