FIAT åbner verdens første metaverse udstillingslokale for biler, fremviser den nye 500 La Prima fra Bocelli

Følgende artikel hjælper dig med: FIAT åbner verdens første metaverse udstillingslokale for biler, fremviser den nye 500 La Prima fra Bocelli

fiat metaverseKilde: FIAT

Den italienske bilproducent Fiat åbner en Metaverse butik i sit hjemland, der tilbyder prøvekørsler af sin flagskibsmodel, den nye 500 La Prima fra Bocelli. Med det digitale initiativ har Fiat til formål at revolutionere kundeservice og tilbyde en end-to-end salgsoplevelse.

Fiat samarbejdede med metaverse-virksomheden Touchcast og Microsoft for at give en “menneskestøttet, øjeblikkelig, realistisk og stressfri proces” med at købe en bil. Den digitale butik har også et Fiat Product Genius, en rigtig person, der arbejder i realtid og besvarer kundehenvendelser.

Fiat Metaverse Store kræver ikke, at kunder bruger VR-enheder eller anden hardware. For at gøre den fordybende oplevelse mulig brugte bilmærket Touchcasts Metaverse-as-a-Service bygget på Microsoft Cloud.

Brugere kan få adgang til Fiat Metaverse Store og blive guidet i tre trin: For det første ved at konfigurere den nye 500 La Prima fra Bocelli; for det andet ved at opdage dens funktioner; og i sidste ende ved at købe bilen online.

Produktgeniet inviterer kunden ind i butikken og viser dem bilen gennem 360-graders visninger. Assistenten uddanner også kunden om bilens teknologi; besvarer alle spørgsmål om elektrisk mobilitet, genopladning og indholdet af den nye Fiat 500 La Prima fra Bocelli.

Kunder kan se nærmere på de forskellige køre- og el-opladningstilstande og tilpasse bilen ved at vælge dens farve, interiør og andre funktioner. Endelig kan de også genskabe en køreoplevelse på La Pista 500, den ikoniske 28 meter høje bane med mere end 40.000 planter af mere end 300 forskellige arter. Den står på taget af Lingotto-bygningen i Torino.

🔥 Anbefalede:  Google Pixel Tablet-lækage afslører nøglespecifikationer om den mystiske enhed

I øjeblikket er den nye Fiat 500 den eneste bil, der er tilgængelig i Fiat Metaverse Store. Virksomheden planlægger dog at udvide til hele 500-serien inden udgangen af ​​2022. I begyndelsen af ​​2023 vil hele Fiats produktsortiment være tilgængeligt i metaverse-butikken.

Produktgeniet er tilgængelig fra mandag til fredag ​​fra 9 til 20 og lørdag fra 10 til 18