FDA rydder den første smartphone-app nogensinde til insulinlevering

Følgende artikel hjælper dig med: FDA rydder den første smartphone-app nogensinde til insulinlevering

Mennesker med diabetes vil have nemmere ved at få insulin ind i deres kroppe med blot et enkelt tryk på deres telefon. Food and Drug Administration har godkendt den første smartphone-app nogensinde udviklet af Tandem Diabetes Care til at programmere insulindosering til sine t:slim X2 insulinpumpebrugere.

Tandem Diabetes Care, en førende insulinleverings- og diabetesteknologivirksomhed, baseret i Californien, udsendte den historiske meddelelse onsdag og sagde, at dens app er den første app til både Android og iOS, der er i stand til at levere insulin fra en smartphone. Insulintilførsel skulle tidligere udføres fra pumpen alene.

John Sheridan, præsident og administrerende direktør for Tandem Diabetes Care, sagde i en erklæring, at insulinleveringsappen er en af ​​de mest efterspurgte funktioner fra diabetessamfundet, og FDA-godkendelsen validerede virksomhedens forpligtelse til at innovere diabeteshåndteringsværktøjer til mennesker, der har brug for mere effektive måder at holde deres blodsukkerniveauer under kontrol. Med opdateringen kan pumpebrugere programmere eller annullere deres bolusdoser, som de normalt skal tage under måltiderne.

“Med de forbedringer i diabetesbehandling, som Tandems Control-IQ-teknologi giver, er det at give en måltidsbolus nu den mest almindelige årsag til, at en person interagerer med deres pumpe, og muligheden for at gøre det ved hjælp af en smartphone-app tilbyder en praktisk og diskret løsning.” sagde Sheridan.

Bolus-dosisleveringsappen kan vise sig at være nyttig for folk, der allerede er utilpas ved at have deres pumper ude i offentlige omgivelser som f.eks. restauranter eller klæbe dem til undertøj. t:connect-appen viser allerede brugerne deres blodsukkermønstre og insulindoseringshistorik, samt eventuelle alarmer og advarsler, de måtte have overset, så den opdaterede app giver dem mulighed for at administrere insulindoser så diskret som muligt.

🔥 Anbefalede:  Sådan tilføjes dynamisk genereret kommentar til et backend-konfigurationsfelt i Magento 2

Det sidste stykke diabeteshåndteringsteknologi, der gjorde noget lignende, var glukoseovervågnings-smartwatchet fra Monavo. Det er en nålefri, bærbar enhed udstyret med kunstig intelligens, maskinlæringsmuligheder og skyen, der giver brugerne mulighed for at tjekke deres glukoseniveauer i realtid, når det er mest bekvemt for dem.

Tandem Diabetes Care sagde, at det planlægger at udrulle bolus-app-opdateringen til udvalgte brugere i løbet af foråret, efterfulgt af en bredere lancering senere på sommeren. Når appen er officielt frigivet, vil den blive tilbudt nye t:slim X2 insulinpumpebrugere og til kunder med garanti gennem en fjernsoftwareopdatering til pumpen og den opdaterede t:connect app uden ekstra omkostninger.