Fasttoken holder det offentlige salg af sin kryptovaluta, FTN

Følgende artikel hjælper dig med: Fasttoken holder det offentlige salg af sin kryptovaluta, FTN

Tortola, Britiske Jomfruøer, 18. januar 2023, Chainwire

Fasttoken (FTN) er glade for at kunne annoncere sit indledende udvekslingstilbud (IEO), der skal finde sted fra den 18. til den 20. januar 2023. Et begrænset antal på 10 millioner tokens vil være tilgængelige for offentligt salg, med en pris på 0,35 euro pr. polet.

Fasttoken er den officielle kryptovaluta af Fastexet komplet Web3-drevet økosystem, der inkluderer Fastex Chain, Fasttoken, ftNFT marketplace, Fastex Pay og økosystemets metaverse, Fastex Verse.

Fastex-økosystemet er designet til at give en problemfri og integreret oplevelse for brugerne, så de nemt kan engagere sig i de forskellige funktioner og tjenester, der tilbydes i økosystemet. Fastex-kæden, som skal testes i løbet af februar 2023, fungerer som rygraden i økosystemet og giver en innovativ konsensusmekanisme på næste niveau, bevis for indsats og aktivitet.

Fasttoken IEO giver brugerne mulighed for at være en del af det innovative og spændende Fastex-økosystem. Med et begrænset antal tilgængelige tokens er Fastex-fællesskabet nu åbent for nye medlemmer og giver mulighed for at blive en early adopter. Fastex inviterer enkeltpersoner til at deltage og være en del af et voksende fællesskab.

Om Fastex
Fastex økosystem fungerer som et mærkevarehus for Fastex produkter, herunder Fastex Verse, ftNFT markedsplads, Fastex Chain, Fastex Pay kryptobetalingssystem, Fasttoken og Fastex Exchange krypto- og udvekslingsplatform.

Fastex åbner op for et stort netværk med over 7000 brugere og mere end 500 partnere og sigter mod at levere effektive løsninger til virksomheder og lokalsamfund og gøre Web 3.0-teknologier mere tilgængelige end nogensinde.

🔥 Anbefalede:  IRS opfordrer skatteformidlere til at beskytte klienters personlige data mod identitetstyveri

Følg Fastex for flere opdateringer:
Internet side | Instagram | Facebook | Twitter | Uenighed

Kontakt

Pressekontakt
[email protected]

Table of Contents