Får du AdSense-indholdsovertrædelser, men kan du ikke finde ud af hvilken side? Sådan forbliver du kompatibel

Følgende artikel hjælper dig med: Får du AdSense-indholdsovertrædelser, men kan du ikke finde ud af hvilken side? Sådan forbliver du kompatibel

Dette indlæg blev senest opdateret den 21. marts 2022

Google AdSense har strenge indholdspolitikker vedrørende visse typer indhold. De forbyder alt indhold, der tilskynder til had, chikane, truende mennesker og meget mere. Hvis dit websted indeholder ord eller indhold, der falder ind under kategorien upassende indhold, kan du ende med at få en overtrædelse af AdSense-indhold eller miste din annoncekonto.

Du kan se alle de forskellige typer upassende indhold her: https://support.google.com/adspolicy/answer/6015406?hl=da.

Heldigvis vil Google AdSense udsende indholdsovertrædelser i mindst syv dage, før de ender med at suspendere en AdSense-konto. Det betyder, at du har tid til at rette op på det, før det går fra slemt til værre.

Problemet kommer med udgivere, der har store websteder og tusindvis af sider. Ikke alene er det svært at opdage dårlige ord eller upassende indhold, hvis det ikke administreres korrekt, men det kan også være udfordrende at lokalisere problemet.

Så hvordan forhindrer du din AdSense-konto i at blive forbudt på grund af indholdsovertrædelser?

Med PubGuru, behøver du aldrig mere at bekymre dig om indholdsovertrædelser ved hjælp af smarte meddelelser og vores indholdspolitikrapport! PubGuru scanner din hjemmeside automatisk og giver dig besked, når systemet opdager dårlige ord. Når systemet opdager dårlige ord, kan du blot fjerne dem og validere, at det er blevet rettet. På den måde kan du komme foran alle indholdsovertrædelser.

Hvad hvis du ikke kan finde det dårlige ord/upassende indhold, der er opdaget af PubGuru?

Nogle gange kan det dårlige ord eller det upassende indhold være skjult på en webside. Hvis PubGuru-indholdspolitikrapporten giver dig en advarsel, og du ikke kan finde det ord, den har fundet, kan du prøve følgende:

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du Google Kalender til skolen: Organiser dit klasseskema

-Tjek din sides kommentarsektion, da kommentar-widgets måske eller måske ikke indlæser forskellige kommentarer på hver sidevisning.

-Hvis ordet er i navigationen, kan det være i en anden artikel, der kan være flyttet ud af navigationen. Det er derfor, det er vigtigt at tage sig af disse meddelelser, så snart de kommer op.

-Nogle gange kan ord skjules i HTML- eller javascript-kodekommentarer til sidekode. For eksempel havde en udgiver en udvikler, der skrev i kodekommentarer, at de skulle gøre noget ubehageligt for at håndtere en fejl i en bestemt browser, og han brugte et kontroversielt sprog i kodekommentaren til at beskrive fejlen. Selvom brugere ikke kan se dette, vil AdTech-virksomheder, der tjekker for kontroversielle termer, se dem.

Konklusion

Det er bedst at ordne overtrædelser af AdSense-indholdspolitikken så hurtigt som muligt. Du vil ikke have, at de bliver til kontosuspendering!

Vil du have adgang til PubGuru Content Policy Report? Vores PubGuru Dashboard er det ultimative AdTech-dashboard, der giver udgivere en bred vifte af funktioner, såsom Header Bidding, et samlet dashboard, fortjenestetilskrivning, registrering og forebyggelse af ugyldig trafik og meget mere!

Tilmeld dig PubGuru i dag!