Få betalt for at klikke på annoncer – 16 geniale websteder, der betaler

Følgende artikel hjælper dig med: Få betalt for at klikke på annoncer – 16 geniale websteder, der betaler

Få betalt for at klikke

Vidste du, at du kan blive betalt for at klikke på ubegrænsede annoncer? Ja, det er faktisk rigtigt!

Hvordan kan jeg tjene penge ved at klikke?

Du kunne tjene penge ved blot at klikke på annoncer mens du surfer på nettet på websteder som Swagbucks, Get-Paid og NeoBux. Sådanne websteder kaldes “paid-to-click” eller “paid-to-view” og kræver registrering. Du belønnes økonomisk for at give disse websteder referencer.

Alt du behøver er en PayPal-konto, en e-mailadresse og lidt fritid, og du er klar. Du får muligvis ikke superrige klikannoncer; det kan dog hjælpe dig med at generere en ret anstændig indtægtskilde. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at komme i gang.

Kan du virkelig tjene penge bare ved at klikke på annoncer?

I modsætning til andre sidejob såsom korrekturlæsning og freelanceskrivning, kan du muligvis ikke konvertere dette sidevær til din primære indkomstkilde. For eksempel giver freelanceskrivning dig mulighed for at tjene cirka $200 for hver artikel, du skriver. Tænk bare, hvis du får flere kunder, der betaler lige så meget, hvis ikke mere, for dine tjenester.

Du kan nemt tjene tusindvis af dollars hver måned!

På den anden side vil et klik på annoncer give dig næsten $0,001 til $0,004 for hvert klik, som du vil finde ud af på de websteder, der diskuteres nedenfor. Du skal muligvis klikke på hundredvis eller måske endda tusindvis af annoncer for at tjene ordentlige penge.

Ikke desto mindre kan du blive betalt for at klikke på annoncer og tjene ekstra penge på dem, især hvis du har lidt fritid.

Det er helt ægte, og der er flere steder, du kan udforske. Når det er sagt, skal du være forsigtig og holde dig væk fra svindelsider, hvor du bliver nødt til at udføre arbejdet, men ikke bliver betalt for din indsats.

Her er en liste over ting, du kan gøre for at skabe en ekstra indtægtskilde ved at klikke på annoncer:

 • Gennemfør betalte undersøgelser
 • Læs e-mails
 • Klik på annoncer.

Et indblik i websteder med betalte klik

Betalt for at klikke, forkortet som PTC, er websteder i det væsentlige websteder, der kommer til at betale dig for at klikke på annoncer. Lyder ret simpelt, ikke? De fleste af disse hjemmesider er helt gratis, og det er en af ​​de nemmeste og enkleste måder at tjene et anstændigt beløb på online uden at lære nye færdigheder. Det er således en nem måde at tjene penge med pay-per-klik.

Når du ser en annonce, klikker du på den og gennemser det websted, du er blevet omdirigeret til i den nødvendige tid. Belønningen føjes til din konto, når perioden er forbi.

Et PTC-websted fungerer som mellemmand eller mægler mellem forbrugere og annoncører. Sådan et websted tjener penge fra annoncørerne, når de viser annoncerne, og en lille procentdel af gebyrerne går til seeren, når de ser den pågældende annonce. Giver det mening?

Sådan ser processen ud med enkle ord:

 1. Hjemmesiden sætter en annonce op på deres side
 2. Så klikker du og ser annoncen
 3. Dernæst betaler annoncøren hjemmesiden, efterhånden som nogen har klikket og set deres annonce
 4. Hjemmesiden vil så betale dig.

Da de fleste hjemmesider ikke har en grænse for henvisninger, er mulighederne næsten uendelige. Du er velkommen til at tilmelde dig på nedenstående sider, da du kun skal bruge et par minutter til at tilmelde dig.

Få betalt for at klikke på ubegrænsede annoncer – de bedste valg

Klar til at kickstarte din PTC pengeskabende rejse? Gå over til nogle af disse websteder nævnt nedenfor!

1. Neobux

Neobux er et af de mest betroede og ældste PTC-steder. Det tilbyder en række aktiviteter, som du kan gøre for at tjene penge, såsom at se annoncer, gennemføre quizzer, tage undersøgelser, spille spil og meget mere.

Du kan Tilmeld på hjemmesiden gratis og tjen penge på kontoen blot ved at engagere dig i onlineindholdet. Til gengæld vil Neobux give dig penge for dit engagement på deres side. Du kan lære mere om deres officiel hjemmeside her.

Der er grundlæggende fem medlemsplaner, som du kan vælge imellem på registreringstidspunktet:

 • Platin / Diamant
 • Smaragd / Safir
 • Gylden
 • Standard
 • Safir

Belønninger starter fra $0,001, og du kan hæve dine penge, når din indtjening har ramt $2-mærket. Husk, at der kun kan være en enkelt bruger på en enkelt internetforbindelse på en dag, der tjener penge ved at klikke på annoncer.

De foretrukne betalingsmetoder inkluderer AirTM, Skrill og Neteller.

2. Swagbucks

Eksklusivt for personer, der bor i Canada, Australien, Storbritannien og USA, Swagbucks er et af de mest populære GPT (GPT) websteder. Det har udbetalt hele $532 millioner i kontanter og gratis gavekort til sine medlemmer. Du kan bruge disse gavekort i større butikker som Walmart, Target, Starbucks, Amazon og andre større forhandlere.

Det bedste er, at du nu også kan blive en del af dette PTC-websted, der betaler med det samme.

Den online betalingsbehandlingsmulighed for Swagbucks er PayPal. En enkelt mønt tjent fra Swagbucks er lig med $0,01. Du kan kræve din indtjening, når du har tjent mindst $3.

Det måske mest fantastiske ved Swagbucks er de mange måder, du kan tjene på det. For eksempel kan du gennemføre betalte undersøgelser, blive betalt for at klikke på links i e-mails, spille spil, surfe på nettet, se videoer, shoppe online og opdage tilbud.

Klik her for at Tilmelde og læs afsnittet om brugsbetingelser for spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Når du tilmelder dig Swagbucks, vil du modtage salgsfremmende e-mails i din Swagbucks indbakke. Du kan tjene penge ved at klikke på links i disse e-mails og gå til annoncørens websted. På denne måde kan du optjene Swagbucks-point, som du derefter kan konvertere til gavekort og PayPal-kontanter.

Få $5 GRATIS lige nu

Tilmeld dig den største belønningsplatform på internettet og tjen en $5 velkomstbonus
Tjen mere med cashback på alle dine køb, se videoer, spille spil og tage undersøgelser. Nogle brugere kan lave en ekstra $200+ om måneden!!

Bemærk, at nogle af disse betalte e-mails muligvis kræver, at du foretager et onlinekøb for at tjene. Men mange af dem gør ikke! Alt du skal gøre er at klikke på linket, bruge et par minutter på hjemmesiderne og tjene penge!

🔥 Anbefalede:  Julemarkedsføringskampagne: 15+ bedste ideer på markedet

3. Få betalt

Få betalt har måske ikke det smarteste navn. Men det er helt sikkert et af de bedste PTC-steder!

Get-Paid giver dig mønter til at afslutte opgaver såsom at se annoncer, klikke på links, se videoer og spille spil. Du kan endda deltage i konkurrencer for en chance for at tjene penge og blive en del af deres meget engagerede fællesskab på sociale medier.

Desuden giver webstedet dig også mulighed for at interagere med virksomheder fra hele verden og får tilsendt undersøgelser, der kan udfyldes online. En bestemt procentdel af deres indtjening fra disse virksomheder gives derefter til hver bruger, der har gennemført undersøgelserne.

Du tjener penge for bare at give udtryk for dine tanker uden selv at forlade dit hus. Get Paid har formået at engagere tusindvis af brugere med flere virksomheder.

Nogle andre funktioner i Get-Paid inkluderer:

 • Du kan modtage alt fra 20 til 30 procent af dine henvisningsindtægter.
 • Bliv betalt via Bitcoin Explorer, Amazon Giftcard eller PayPal.
 • Gå niveauerne op ved at henvise folk og være aktiv, så du tjener flere penge.

Alt i alt tilføjer Get-Paid nogle ret store fordele til bordet og gør det ret nemt at tjene penge online ved at klikke på links. Siden har eksisteret siden 2005; derfor er det et etableret websted, der helt sikkert er din tid værd.

4. GPTPlanet

Du kan være med GPTplanet gratis og tjen penge ved at se annoncer, fuldføre tilbud, klikke på links og henvise nye medlemmer til platformen. Der er også et par betalte undersøgelser, som du kan udfylde.

Det bedste ved GPTplanet er dens nemme betalingsmetode. Du kan tjene op til $0,01 for hvert klik og indløse dine penge, når du har mindst $1 gennem Neteller, Skrill, Payeer og endda Bitcoin.

GPTplanet har også et affiliate program, hvor du kan få flere brugere til at begynde at bruge denne service og få penge baseret på hvor godt de klarer sig.

GPTplanet har eksisteret i mere end et årti nu og har udbetalt næsten $1,5 millioner til sine medlemmer, så det er bestemt noget, du kan stole på, når det kommer til PTC-websteder.

Selvom GPTplanets hjemmeside kunne bruge lidt opdatering, så lad det ikke snyde dig! GPTplanet er en pålidelig og legitim PTC-side og er et glimrende valg til at tjene lidt ekstra penge ved at klikke på links.

5. ySense

Tidligere kendt som Clixsense, ySense er et af de mest betroede og pålidelige navne i GPT- og PTC-verdenen. Det ejes af Prodege – virksomheden bag InboxDollars, MyPoints og Swagbucks.

Du kan tjene penge på en række måder ligesom andre PTC-websteder, herunder:

 • Ser videoer
 • Gennemførelse af undersøgelser
 • Afprøve nye produkter og tjenester
 • Downloader apps
 • Tilmelding til hjemmesider

Du kan også få op til 30 procent, når du bruger det direkte henvisningslink og får andre til at blive en del af klubben. Bemærk, at ySense giver dig mulighed for at nyde ubegrænsede henvisninger. Det betyder, at du kan henvise så mange personer, du vil, til siden.

Derudover har de et fantastisk affiliate program, som du også kan deltage i! Betalingsbetingelserne er som følger:

 • $0,001 til $0,002 for hvert klik
 • $0,10 for hver henvisningskommission.

Det, der adskiller ySense fra andre PTC-websteder, er antallet af produkttest- og undersøgelsesfirmaer, de arbejder med. Det betyder, at du ikke løber tør for at betale koncerter på denne side. Undersøgelser tager normalt næsten 10 til 15 minutter at gennemføre, og du skal bare klikke på links og svare på et par spørgsmål om dig selv.

ySense har en række gavekorttilbud såsom Tango Giftcard og betaler også pengene gennem Payoneer, PayPal og Paytoo.

Vi anbefaler stærkt, at du ikke går glip af denne, da det er et pålideligt websted, der ejes af et stort firma, der tilbyder flere måder at tjene kvalitetssupport på, sammen med et onlineforum, hvor du kan dele din indtjening og se andre.

6. Scarlet klik

Scarlet klik er en anden fremragende mulighed, hvis du søger efter nemme og enkle måder at tjene penge online. Den mindste kontantudbetaling er $2, så du kan modtage dine penge ret hurtigt. Du kan hæve dine penge gennem Neteller, Skrill, Payeer, Perfect Money, Solidtrustpay og Bitcoin. Betalinger kan dog tage op til 7 hverdage, før du kan modtage dem.

Med dette websted kan du blive betalt ved at udfylde onlineformularer, klikke på links til annoncer, henvise dine venner og familiemedlemmer til webstedet og gennemføre aftaler. Du kan få op til $0,01 for hvert klik og tjene op til 100 procent af henvisningsindtjeningen. Det her lyder virkelig dårligt!

Scarlet Clicks har adskillige medlemsplaner, som bestemmer det beløb, du kan hæve hver gang. For deres standard gratis plan kan du hæve op til $5 hver gang. Hvis du opgraderer til en højere plan, kan du hæve hvor som helst mellem $10 og $50, afhængigt af den plan, du vælger.

Ikke desto mindre er det bedste ved Scarlet Clicks, at de tilbyder en annoncepakke, hvorigennem du kan øge din indtjening med op til 120 procent.

7. Ayuwage

Ayuwage blev fundet i 2009 og blev oprettet for at hjælpe annoncører og websteder med at få eksponering og betale folk som dig for at klikke på annoncer og se websteder. Du kan også tjene penge ved at udfylde onlineformularer, se videoer, tage undersøgelser og blot browse gennem internettet.

AyuWage hævder at betale dig op til $0,015 for hver annonce, du klikker på. Derudover er udbetalingsminimummet også ret lavt til kun $1. Du kan indløse din indtjening gennem Payzaa og PayPal, eller du kan endda få Amazon- og Target-gavekort.

⚠️Vi anbefaler ikke længere denne platform, da der har været en række rapporter om falske testimonials, lave udbetalingsrater og dårlig brugeroplevelse. Hvis dette skulle ændre sig i den nærmeste fremtid, vil vi opdatere og ændre dette afsnit. Du er velkommen til at prøve nogen af ​​de andre PTC-steder på denne episke liste.

8. Offernation

Offer er en fantastisk side, der betaler dig, hver gang du deltager i en undersøgelse. Det tilbyder også andre nemme måder at tjene penge online. For eksempel kan du tjene ved henvisninger og ved at betale for at klikke-tilbud fra annoncører.

🔥 Anbefalede:  14+ bedste webstedsbyggere til små virksomheder i 2023

Registreringsprocessen tager kun et par minutter, og du vil også få $0,25 bare for at tilmelde dig. Du kan udbetale dit minimum, når du har nået minimumskravet på $2.

Ved at give ærlige anmeldelser kan du hjælpe virksomheder med at forbedre deres produkter og tjenester. Disse undersøgelser betaler mellem $0,80 til $5 hver, og du kan udbetale med PayPal, Bitcoin Explorer, Skrill, Tango Giftcard og Amazon Giftcard.

En interessant ting om Offernation er, at det har udbetalt mere end $1 million til sit medlem! Derfor er det bestemt noget, du bør kigge nærmere på.

Kort sagt, Offernation er et godt GPT-websted, der tilbyder en konstant strøm af undersøgelsestilbud og andre nemme opgaver for at tjene penge ved at spille spil, se annoncer og klikke på links.

9. Bux Inc.

Det næste har vi Bux Inc, som også byder på et par pæne fordele. Den har mere end 100.000 medlemmer, som bliver betalt for at klikke på annoncer eller navigere på annoncørens side i mindst 30 sekunder.

Bux Inc. har en job-board, som medlemmer kan bruge til at finde hurtige opgaver for at tjene penge. For eksempel kan du klikke på fanen Vis annonce, der vil vise et væld af annoncer, som du kan tjene penge på.

Du kan også tjene penge ved at henvise folk, udfylde tilmeldingsformularer, foretage køb og meget mere.

10. Fusion Cash

Fusion Cash har eksisteret i et stykke tid som en af ​​de bedste GPT-websteder på internettet.

Ligesom andre websteder giver Fusion Cash endnu flere måder at tjene penge på end blot at klikke på links og annoncer. De betaler dig også for at tage undersøgelser, udfylde formularer, downloade apps og spille onlinespil.

Åh, og du bliver også betalt for blot at tilmelde dig? Ja, du får gratis $5.

Fusion Cash har også et fint setup til deres henvisningssystem. For hver person, du beder om at deltage, tjener du $1, når de bekræfter deres e-mail. Du får også yderligere $2, når de fuldfører deres første tilbud og $5, hver gang de udbetaler deres indtjening.

Ikke desto mindre er der to store ulemper ved Fusion Cash. For det første er det kun tilgængeligt for amerikanske statsborgere. For det andet er minimumsudbetalingen ret høj på $25. Dette betyder, at det vil tage dig meget længere tid at indløse din indtjening sammenlignet med andre GPT- og PTC-websteder.

Med Fusion Cash tjener du penge via PayPal og gavekort til større forhandlere. Således kan du være sikker på, at dine betalinger er legitime og sikre.

11. PaidVerts

PaidVerts er et pålideligt PTC-websted, der har over 3 millioner registrerede brugere og har betalt mere end $9 millioner i udbetalinger. Ifølge webstedet er det meget muligt at tilbyde succesfulde annoncer og samtidig skabe en forretningsmulighed. Men lad os se det i øjnene, at tjene penge online er det primære mål for mange mennesker.

PaidVerts-medlemmer får penge for at se annoncer i en kort periode. Men i modsætning til andre betalings-til-klik-websteder udviklede PaidVerts en metode, hvorigennem du kan tjene på dit niveau af deltagelse på webstedet. De kommer til at betale for at klikke på websteder.

Der er grundlæggende to måder, hvorpå du kan tjene penge gennem PaidVertss:

Annonceringsværktøjer tilbydes for at nå ud til så mange personer som muligt til den laveste pris.

Tjen penge for hvert klik! PaidVerts har udviklet en eksklusiv Bonus Point Program det vil hjælpe dig med at øge indtjeningen af ​​betalte annoncer.

Online betalingsprocessorer for PaidVerts inkluderer Payeer, PayPal, Payza, Bitcoin Explorer og AdvCash.

12. OptimalBux

OptimalBux har over 100.000 aktive brugere og har udbetalt mere end $350.000 til dem. Mange mennesker bruger stadig OptimalBux til at blive betalt for at klikke på websteder. Du kan registrere dig på denne platform gratis, uanset hvor du befinder dig i verden. Alt du skal gøre er at se annoncer, promovere enhver hjemmeside og henvise din familie og venner til at gøre det samme og tjene penge!

Det mindste udbetalingsbeløb er $5. Så når du har ramt dette beløb, er du god til at gå!

OptimalBux betaler dig $0,01 for hvert klik sammen med 100 procent af henvisningsindtjening. Du kan indløse din indtjening gennem Payeer, PayPal, Skrill, Neteller, AirTM og Bitcoin Explorer.

13. Ojooo WAD

Navnet Ojooo WAD lyder ret mærkeligt, men det overskygger ikke det faktum, at det faktisk er endnu et fantastisk websted, der vil betale dig for at klikke på annoncer og links fra dets annoncører.

Ojooo WAD betaler dig primært for at se videoannoncer, der kan tjene dig overalt mellem $0,001 til $0,04 pr. visning og klik. En anden fordel, som dette websted tilbyder, er minimumsudbetalingen – du kan kræve dine penge, når du har $2, hvilket er ret lavt. Du kan få dine penge tilføjet til din Bitcoin-pung eller modtage dem via Payza eller PayPal.

Udover at se annoncer og klikke på links på videoer, kan du endda tjene penge ved at tilmelde dig websteder, besvare quizzer, spille små spil og gennemføre onlinetilbud.

Ojooo WAD tilbyder også en henvisningsservice. Du kan tjene penge ved at henvise andre og tjene på deres klik. Siden tilbyder indirekte, direkte og lejede henvisninger. De har også et affiliate program, hvor du kan tjene $8 med 10 brugere i din downline.

Alt i alt er det at se videoer og klikke på links den bedste måde at tjene på dette websted, og heldigvis giver Ojooo WAD flere muligheder for at gøre det. Jeg personligt vil ikke anbefale dig at tage undersøgelser, da udbetalingerne er væsentligt lavere, end hvis du i stedet registrerede dig på andre bedre-betalende undersøgelsessider.

14. PrisRebel

PrisRebel er en af ​​mine foretrukne måder at tjene nemme penge online. Det er et fantastisk gratis PTC-websted, der har indgået partnerskab med forskellige analysefirmaer på markedet, der aktivt søger at udtrykke deres meninger om nyligt lancerede produkter.

Der er flere forskellige opgaver, du kan få betalt for at udføre på PrizeRebel, og den mest populære er ved at udfylde undersøgelser. Ikke desto mindre kan du også blive betalt for at se annoncer, klikke på links og også udføre andre simple online opgaver. Hjemmesiden betaler $0,01 til $0,10 for hvert klik og op til 30 procent henvisningsindtjening gennem Neteller, WebMoney, Skrill og PayPal.

🔥 Anbefalede:  Lær at ændre det maksimale antal varer, der skal vises i ordreoversigt i Magento 2

Men hvis du elsker at shoppe, kan du endda vælge de gavekort, som PrizeRebel tilbyder. De har mere end 500 forskellige gavekort tilgængelige for dig, inklusive Walmart, Amazon, Xbox, Google Play og endda Steam-gavekort.

Det er helt gratis at tilmelde sig PrizeRebel. Så hvorfor vente? Begynd at modtage PayPal-penge og gratis gavekort med det samme!

15. FamilieClix

FamilieClix er lidt unik i PTC-verdenen, da den fokuserer mere på at involvere alle familiemedlemmer og tjene penge gennem deres websted.

De fleste PTC-websteder begrænser flere personer i at registrere og klikke på links på den samme internetforbindelse. Dette er for at forhindre folk i at oprette flere konti og tjene mere ved grundlæggende at snyde systemet.

Men med FamilyClix kan hele din familie hoppe ind og tjene penge. Her er nogle måder, hvorpå du kan tjene penge fra denne platform:

 • Betalt tilbud
 • Betalte annoncer
 • Bonusspil
 • Betalt for at tilmelde tilbud
 • ClixGrid Clone (et spil, hvorigennem du kan vinde $0,05, der krediteres direkte til din konto)
 • Henvisningskonkurrencer (vind op til $0,25 for hver aktiv henvisning).

Ud over dette er her nogle andre fordele ved FamilyClix:

 • Tjen op til $0,02 for hvert klik
 • Få betalt $0,02 for hver henvisning og op til $10, hvis din henvisning opgraderer deres konto
 • Betaling via Payeer, SolidTrust, Payeer eller Bitcoin
 • Minimumsudbetaling på kun $2 ($5 for Neteller)

FamilyClix linker dig også til betalte tilbud på andre websteder. Således vil du måske tjene mere ved at tilmelde dig direkte på disse hjemmesider.

Som konklusion er FamilyClix meget lig andre PTC-steder. Selvom du skal klikke meget for rent faktisk at tjene penge, er den gode nyhed, at du ikke løber tør for links!

16. IndbakkeDollarer

IndbakkeDollars er en anden GPT-side, hvilket betyder, at der er flere måder at tjene gavekort og PayPal-penge på. Og hvis du ønsker at blive betalt for at klikke på links, har InboxDollars fået din ryg!

Ligesom Swagbucks sender InboxDollrs dig e-mails, som du kan læse for at tjene penge. E-mails kommer fra store mærker og måske mindre populære virksomheder, der samarbejder med webstedet til salgsfremmende og marketingformål. Hulu Plus, Vistaprint, Home Chef og JustFab er nogle af de få virksomheder, der bruger InboxDollars til at annoncere for deres tilbud.

Når du modtager en salgsfremmende e-mail, er det meste af tiden alt, du skal gøre, at læse e-mailen igennem og klikke på et link, der siger, at du gjorde det. Ja, så enkelt er det! Andre gange kan du tjene penge ved at klikke på annoncer i e-mails og browse på hjemmesiden.

Sidst men ikke mindst betaler InboxDollar dig også for at klikke på links til videoer og se dem. Mange af disse videoer er produktannoncer eller filmtrailere, som faktisk kan være ret underholdende at se! Du får et smugkig på nye produkter eller film, du måske ellers ikke havde hørt om.

Modtag et øjeblik bonus på $5, når du registrerer dig hos InboxDollars.

Anbefalede: InboxDollars anmeldelse: Ultimate Guide

Afsluttende tanker

Se, hvor nemt det er at blive betalt for at klikke på annoncer!

Vi håber, at du finder mindst et par af de ovennævnte sider, der er værdige til din tid.

Selvom jeg ikke anbefaler, at du registrerer dig for dem alle (da du vil ende med at bruge meget tid på at sprede din indtjening i stedet for kun at fokusere på nogle få websteder for at øge dine betalinger), foreslår vi, at du vælger 3 eller 4 af dem som du ønsker at holde dig til.

Fokuser kun på dem, og se din indtjening stige hurtigt.

Bare sørg for, at mindst en eller to af dem er GPT-websteder, der også tilbyder andre måder at tjene på sammen med at blive betalt for at klikke på annoncer.

Held og lykke og godt klik!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det højest betalende PTC-websted?

Dette er sandsynligvis det største spørgsmål, du tænker på, når du spekulerer på, hvordan du bliver betalt for at klikke på ubegrænsede annoncer. Her er en liste over de 5 højest betalende PTC-websteder:

•Få betalt
•Tilbudsnation
•Ojoo WAD
•PrisRebel
•OptimalBux

Hvordan tjekker jeg for et fupwebsted?

Med flere forskellige pengeskabende ordninger og PTC-websteder online, vil du sandsynligvis opleve nogle forskelle afhængigt af webstederne. Da PTC-websteder for nylig er blevet ret populære, er der også dukket adskillige svindelsider, der beder om svigagtige klik, op.

Tjek dette ud liste af svindelsider og undgå kliksvindel!

Hvad er de røde flag på et PTC-websted?

Hold øje med disse røde flag, når du forsøger at tjene penge på et PTC-websted:

Høj løn – hvis du støder på en displayannonce eller et annoncenetværk, der hævder at betale dig 20 USD for 2 klik, bør du opfatte det som et fupnummer.

Mangel på ordentlige indtægtsstrømme – Hvis PTC-programmet ikke tjener penge fra forbrugere bortset fra dets egne registrerede medlemmer, vil enhver fortjeneste, du tjener, helt sikkert komme fra andre investorers buy-in gebyrer.

Forudbetalinger – Hvis webstedet beder dig om at betale et abonnementsgebyr eller beder dig om at købe et produkt til gengæld for at klikke på annoncer, er det højst sandsynligt et fupnummer.

Problem med udbetaling – Hvis du oplever problemer med at indløse din indtjening, er det et tegn på, at siden ikke har penge nok til at betale dig.

Lav din research – Hvis webstedet er inaktivt, offline eller i dvale, eller hvis du opdager usædvanlig aktivitet, er den slags PTC-websteder højst sandsynligt en fidus.

Få betalt for at klikke