F1 Amber Lounge frigiver medlems-NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: F1 Amber Lounge frigiver medlems-NFT’er

F1 Amber Lounge frigiver medlems-NFT'er

Formula1 Amber Lounge har lanceret en samling af 1.888 NFT-medlemskaber, der kun er invitationer.

Amber Lounge er et verdenskendt VIP-sted, der afholder luksuriøse begivenheder efter Grand Prix-begivenheder. Klubben startede sine fester i 2003 og er stadig et af de mest prestigefyldte steder, hvor Kim Kardashian, Naomi Campbell, Lewis Hamilton og andre berømtheder overværes.

NFT-indehavere vil nyde livstidsadgang til VIP-fester afholdt af Amber Lounge, samt andre internationale VIP Pop-Up-begivenheder. Loungen er vært for Grand Prix-efterfester efter Formel 1-banen: Monaco, Singapore, Mexico City, Shanghai og Abu Dhabi.

Amber Lounge planlægger at tilføje Miami og Las Vegas til de amerikanske Formel 1-baner i 2023. Selskabet vil holde flere fester på Ibiza og Bali denne sommer.

“Vi er allerede i gang med flere samarbejder med store kunstnere og brands, så eksklusive NFT’er kan komme til vores fester, og vi har en række Metaverse-begivenheder på vej. NFT’er bliver den næste store ting i den eksklusive nattelivsscene, og Amber Lounge er i spidsen for denne bevægelse,” sagde Cher Ng, CEO for Amber Lounge.

1.888 NFT-medlemskaber vil være tilgængelige til salg. Kun 30 af disse vil give indehaverne adgang til Ambers signaturbegivenheder, såsom private middage og netværksfester. Top tier medlemmer vil også modtage specialdesignede champagne æske sæt.

Virksomheden vil bruge de andre 112 NFT’er til reklame- og marketingformål.

F1 Amber Lounge frigiver medlems-NFT'er

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du e-mails til at øge e-handelssalget