Ex-OpenAI-medarbejdere grundlagde Anthropic, en virksomhed, der har tiltrukket over $700 millioner i finansiering

Følgende artikel hjælper dig med: Ex-OpenAI-medarbejdere grundlagde Anthropic, en virksomhed, der har tiltrukket over $700 millioner i finansiering

Anthropic, et firma skabt af tidligere ansatte i OpenAI, som har modtaget over $700 millioner i finansiering indtil videre, har afsløret et AI-system. Claude kan sammenlignes med OpenAIs ChatGPT, men er ifølge Anthropic originalen overlegen i en række vigtige aspekter.

Som en del af en lukket beta, det antropiske system døbt Claude er tilgængelig gennem Slack-integration. Hele systemet er under lukket beta. Claude blev lavet ved hjælp af en metode kaldet “Constitutional AI”, der blev skabt af Anthropic. Virksomheden forklarer, at Constitutional AI sigter mod at give en “regelbaseret” tilgang til at tilpasse AI-systemer til menneskelige hensigter, hvilket gør det muligt for AI som ChatGPT at svare på forespørgsler ved at bruge et enkelt sæt principper som en guide.

Ex-OpenAI-medarbejdere grundlagde Anthropic, en virksomhed, der har tiltrukket over $700 millioner i finansieringClaude er dårlig til at programmere, men bedre til at levere vittigheder.

I det væsentlige er Claude et statistisk ordforudsigelsesværktøj, der ligner ChatGPT og andre sprogmodeller. Claude lærte, hvor ofte ord skal opstå baseret på mønstre, såsom den semantiske kontekst af den omgivende tekst, ved at samle et betragteligt antal teksteksempler fra internettet. Som et resultat er det i stand til at indgå i åben dialog, fortælle vittigheder og give sine tanker om en række emner.

Da det har en tendens til at forklare, hvad det har sagt og spørge om, hvordan det kan hjælpe, beskrives Claude som værende “normalt tættere på, hvad der kræves af ham”, men “mindre kortfattet.” Den reagerer dog præcist på mere ligetil forespørgsler, især dem, der vedrører kultur, geografi, historie og grundlæggende matematik, og gør det uden det ekstra “lort”, som ChatGPT lejlighedsvis tilføjer.

  • Anthropic, en San Francisco-baseret startup, ser ud til at vokse endnu mere i år. Med et team på 40 personer og et kontor fyldt med planter, fokuserer virksomheden på kultur og ledelse for at sikre, at den kan fortsætte med at udvikle sikre AI-systemer på en ansvarlig måde.
  • Takket være en serie A-finansiering på $124 millioner i 2021, ledet af Sam Bankman-Fried, administrerende direktør for det nu hedengangne ​​FTX, var Anthropic i stand til at hæve serie B-runden. Jim McClave, Nishad Singh, Jaan Tallinn, Caroline Ellison og Center for Emerging Risk Research (CERR) deltog også i runden.
🔥 Anbefalede:  TVS Motor - Indiens multinationale tohjulede selskab

Læs mere om AI: