Eva Herzigovás MetaHuman Avatar markerer fremtiden for digital mode

Følgende artikel hjælper dig med: Eva Herzigovás MetaHuman Avatar markerer fremtiden for digital mode

Eva Herzigovás MetaHuman Avatar markerer fremtiden for digital mode

Eva Herzigová er en berømt tjekkisk supermodel, der har optrådt på landingsbaner, annoncekampagner og magasinforsider i over tre årtier. Nu, i en alder af 50 år, har hun oprettet en tredimensionel digital tvilling af sig selv med talentbureauet Unsigned og det virtuelle produktionsstudie Dimension Studios, der vil give hende mulighed for at arbejde i modelindustrien.

Med andre ord er modellen, som har skabt bølger siden 1990’erne, nu tilgængelig for brands at hyre til mixed-reality modeoplevelser til en ny æra. Eva Herzigová er blevet den første supermodel, der forvandler sig til et realistisk MetaHuman (digitalt menneske).

Dimension Studios har specialiseret sig i at skabe avancerede digitale mennesker, XR-indhold, lokationsbaserede underholdningsoplevelser og virtuel produktion. Virksomheden omdefinerer produktionen af ​​realistiske virtuelle mennesker og avatarer, hvilket gør det muligt for historiefortællere at opbygge stærke forbindelser mellem seere og karakterer. Dimension Studios har samarbejdede med modemærker som Balenciaga, Jean Paul Gaultier og H&M, der skaber avatarer og virtuelle oplevelser til brug i VR, AR og virtuel produktion.

Fremstillingen af ​​Eva Herzigovás digitale tvilling

Eva gennemgik en scanningsproces med 70 kameraer for at indsamle data, som senere blev brugt af et team af karakterkunstnere til at skabe en meget nøjagtig 3D MetaHuman-version af hende. Holdet fangede omhyggeligt Evas lighed og stylede hende yderligere i virtuelt tøj, hår og makeup. De sikrede også, at MetaHuman beholdt Evas signaturvandring ved at lade hende deltage i et motion capture-optagelse, der brugte Vicon-systemer til at spore hendes ansigts- og kropsbevægelser.

Som et resultat kan MetaHuman-versionen af ​​Eva nemt posere, klæde sig i forskellige outfits, styles med tydeligt hår og makeup og animeres ved hjælp af motion capture eller traditionelle animationsteknikker.

🔥 Anbefalede:  Sequretek Success Story: Hvordan det arbejder hårdt at sikre din opstart!

En MetaHuman-avatar har adskillige applikationer i realtid, herunder VR-modeshows, 3D-browserbaserede oplevelser, modellering af digitale wearables, live videostreams, onlinespil, live-udsendelser og 2D-videoer og stillbilleder.

“Processen med at føde mit MetaHuman (digitalt menneske) har været utrolig, det føles virkelig som en mor-lignende oplevelse: at skabe alle aspekter af mig, som mig. Min hud og knogler, måden jeg bevæger mig på, rynker panden, smiler: og på samme tid kan alt ændres ved at trykke på en kontakt eller et musetryk, mit udseende, smil, baggrund, alder: alt kan ændres og justeret,”

sagde Eva Herzigová.

Med sit MetaHuman kan Eva virtuelt styles og fotograferes af nogle af de mest kreative hjerner i branchen, alt sammen hjemmefra. Hun kan næsten være til stede i London, Paris, Milano og New York, mens hun laver daglige opgaver, såsom at lave aftensmad med sine børn.

Læs mere:

Table of Contents