Eurovision-vinderen Kalush Orchestra sælger deres trofæ for 500 ETH for at støtte den ukrainske hær

Følgende artikel hjælper dig med: Eurovision-vinderen Kalush Orchestra sælger deres trofæ for 500 ETH for at støtte den ukrainske hær

Billede af ELG21 fra Pixabay

Den seneste Eurovision-vinder Kalush Orchestra solgte deres glasmikrofon-trofæ på en auktion for over $900.000 eller 500 ETH. Pengene vil blive sendt til den ukrainske hær for at støtte nationens styrker under konflikten med Rusland. Kalush Orchestra er et af de mest populære rapbands i Ukraine og vandt Eurovision Song Contest 2022 med sangen “Stefania”.

Det højeste bud blev afgivet af det estiske kryptobørsfirma Whitebit. Udover det fysiske trofæ vil Whitebit også modtage en NFT. Bandets hovedvokalist, Oleg Psyuk, bortauktionerede også den lyserøde bøttehat, som han bar under optrædener. Han rejste yderligere $370.000 til det ukrainske militær.

“I er fantastiske. Vi sætter pris på hver og en af ​​jer, der donerede til denne auktion og en særlig tak til holdet WhiteBit, som købte trofæet for $900.000 og nu er de retmæssige ejere af vores trofæ,” Kalush Orchestra skrev på Facebook.

Auktionen blev afholdt af det nyåbnede Meta History: Museum of War. NFT-platformen er fokuseret på at hjælpe Ukraine og fejrede det vindende bud på Twitterkalder det “en sejr for Ukraine og kryptovalutaverdenen.”

Vi har ingen ord, men vi har 900 000$ til støtte for Ukraine! Auktionen er lukket, krystaltrofæet i Eurovision 2022 går til @whitebit. Tillykke!🎉

Kalush, det er din anden sejr! Alle midler vil blive givet til den velgørende fond af @serhiyprytula 🇺🇦 pic.twitter.com/6bLfdPsaMs

— Meta History: Museum of War (@Meta_History_UA) 29. maj 2022

Bandet afslørede, at donationen vil blive allokeret til Serhiy Pyrtula Charity Foundation og brugt til at købe tre droner af militær kvalitet.

Det er første gang i historien, at Eurovision-vindere har solgt deres glasmikrofon-trofæ. Kalush Orchestra udtrykte oprigtig støtte til deres hjemland og tog det heroiske skridt at skaffe penge til Ukraines hær.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvorfor brugerdefinerede posttasker er den perfekte løsning til din e-handelsvirksomhed