EU-sanktioner vil ikke påvirke NFT-indehavere fra Rusland

Følgende artikel hjælper dig med: EU-sanktioner vil ikke påvirke NFT-indehavere fra Rusland

Et nyt sæt sanktioner mod Rusland er godkendt af EU, og de inkluderer begrænsninger for brugen af ​​cryptocurrency-punge. Uanset hvor mange penge der er i russernes pengepung, lover United Europe at forbyde dem. Dette brev udløste en tumult blandt kryptovaluta-ejere såvel som NFT-ejere, der beholder deres ikke-fungible tokens i forvaring eller andre tegnebøger efter at have købt dem.

Andrey Tugarin, Managing Partner hos GMT Legal, blev konsulteret af mpost.io-redaktørerne for klarhed. Du behøver ikke gå i panik, da disse straffe ifølge eksperten slet ikke vil have nogen indflydelse på NFT-indehavere.

I dag behøver du ikke at gennemføre KYC og bekræfte din identitet ved at sende en kopi af dit pas eller kørekort for at købe eller sælge NFT’er. NFT’er kan frit købes af enhver bruger på ethvert marked. Som følge heraf vil sanktionerne ikke have nogen indflydelse på dette marked

ifølge eksperten

Ved salg af NFT’er bør russere udvise forsigtighed. Ubehagelige overraskelser kan være i vente for kunderne i denne situation, fordi kryptovalutaen, som typisk distribueres til ejerens tegnebøger som ETH-tokens, gør det efter transaktionen er gennemført.

NFT-salg genererer kryptovaluta, som krediteres en børs eller en anden tegnebog. Her har børsen mulighed for at forhindre lagring af en Russisk Føderation-bruger, der allerede har gennemført KYC. Russerne bør derfor revurdere den bitcoin-børs eller pengepung, de vælger, og afgøre, om de støtter EU-sanktioner. Provenuet fra salget kan blive blokeret på tegnebogen, hvis børsen beslutter at støtte sanktionerne

ifølge Andrey Tugarin

Det skal huskes, at EU annoncerede det ottende sæt sanktioner mod Rusland i et åbent brev, der blev sendt. EU-planer giver mandat til, at kryptovalutabørser blokerer alle kunder fra Ruslands krypto-punge. Børser plejede at kunne begrænse brugernes tegnebøger, hvis de havde mere end 10.000 euro i kontanter.

Interesseret i at læse mere? Her er nogle yderligere emner at tjekke ud:

🔥 Anbefalede:  Hvordan vil Googles vinge revolutionere dronelevering?