Etihad Airways udsteder NFT’er | Metaverse Post

Følgende artikel hjælper dig med: Etihad Airways udsteder NFT’er | Metaverse Post

Etihad Airways lancerer en NFT-kollektion kaldet “EY-ZERO01.”

Den har 2.003 NFT’er i begrænset udgave af detaljeret 3D-flymodel af Etihad Airways Boeing 787 Dreamliner-livry. Flyets NFT’er kommer i fire designs med Etihad-tema, herunder “Manchester City FC” og “Greenliner.”

Hver NFT-ejer vil få Etihad Guest Silver-statusmedlemskab i et år, og ti heldige indehavere vil vinde en gratis flyrejse. Ejerskabet giver også tidlig adgang til Etihads fremtidige NFT-kollektioner og Metaverse-oplevelser.

Hver NFT koster $349. Enkeltpersoner kan købe tokens via Etihad Guest Reward Shop og internet side. Som en sidebemærkning har loyalitetsprogrammedlemmer mulighed for at indløse Guest Miles til NFT’er.

“Vi er glade for at lancere vores første NFT-kollektion, EY-ZERO1, som ikke kun tilbyder samlere, luftfartsentusiaster og rejsende et unikt kunstværk, men også giver reelle rejse- og livsstilsfordele med Etihad Airways. NFT’er og andre metaverse-teknologier revolutionerer den digitale økonomi, og vi er stolte over at være et af de første flyselskaber i verden, der udforsker deres potentiale til at levere yderligere nytte til vores kunder,” siger koncernchef i Etihad Aviation Group, Tony Douglas .

Kollektionen er præget på den energieffektive Polygon blockchain. Derudover samarbejder Etihad Airways med et selskab, der er baseret i Californien aerial.is at spore kulstofemissionen af ​​NFT’er. Når vi taler om emissioner, vil hele indtægterne fra NFT-salget blive allokeret til at købe bæredygtigt flybrændstof i 2022.

Blandt andre flyselskaber, der kommer ind på Web3-området, er Qatar og Emirates, der begge i øjeblikket bygger dedikerede Metaverses.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Lektioner fra den store resignation