Ethereum-fusionen er afsluttet

Følgende artikel hjælper dig med: Ethereum-fusionen er afsluttet

Ethereum blockchain skifter fra Proof-of-Work til Proof-of-Stake, efterhånden som fusionen afsluttes den 15. september 2022 kl. 6:42 UTC. Denne begivenhed har været længe ventet af hele kryptofællesskabet.

Og vi afsluttede!

Glad fusionere alle. Dette er et stort øjeblik for Ethereum-økosystemet. Alle, der var med til at få fusionen til at ske, burde føle sig meget stolte i dag.

— vitalik.eth (@VitalikButerin) 15. september 2022

På trods af de bombe-relaterede forsinkelser tidligere på sommeren gik sammensmeltningen som planlagt uden problemer med hele begivenheden live-streamet. Faktisk er konsensus- og eksekveringslagene blevet slået sammen under en YouTube-livestream efterfulgt af mere end 41 tusinde seere. Efter den vellykkede Ethereum-fusion blev den første Proof-of-Stake-blok nogensinde præget. En anonym bruger betalte 36 ETH (ca. $57.600 i skrivende stund) i gebyrer for at præge en NFT, der har en panda – symbolet på sammenlægningen.

Merge er en af ​​de vigtigste teknologiske begivenheder i kryptorummet til dato. Ethereum-grundlæggeren Vitalik Buterin talte først om overgangen til Proof-of-Stake i 2014, og Ethereum-udviklerne arbejdede i cirka seks år for at få overgangen til at ske. I 2020 lancerede ingeniørerne The Beacon Chain, som var det første trin i fusionen.

Ethereum

“Fletningen repræsenterer det officielle skifte til at bruge Beacon Chain som motoren for blokproduktion,” Ethereums websted siger. “Minedrift vil ikke længere være midlet til at producere gyldige blokke. I stedet påtager proof-of-stake validatorerne denne rolle og vil være ansvarlige for at behandle gyldigheden af ​​alle transaktioner og foreslå blokke.”

Blockchain vil forbruge 99,95 % mindre energi end før, hvilket gør Ethereum meget mere miljøvenlig end nogensinde før. Ethereum, såvel som Bitcoin, er længe blevet kritiseret for “den jordknusende miljøpåvirkning af de såkaldte minedrift”, som Formue beskrev det. Nye ETH-emissioner vil dog angiveligt falde med mindst 87%. Brugere kan også se, hvor meget gebyrer der forbrændes om dagen via Dagligt etherbrændt diagram.

Ifølge Ethereum-forskeren Justin Drake, “Flutningen vil reducere verdensomspændende elforbrug med 0,2 %.” I skrivende stund er udbudsændringen siden sammenlægningen reduceret i 185,78 ETH.

På en sidebemærkning vil Ethereum-brugere ikke bemærke nogen form for ændring.

Sammenlægningen lykkedes. POS aktiveret.

Vi er her stadig alle sammen.

— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) 15. september 2022

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hackere fandt en måde at få adgang til Gmail, Outlook og Yahoo indbakker på