Et Windows-tastaturmakroprogram, der sparer dig tid og penge

Følgende artikel hjælper dig med: Et Windows-tastaturmakroprogram, der sparer dig tid og penge

At drive enhver virksomhed kræver altid en vis mængde kedeligt, gentagne arbejde. For eksempel med min online butik for bryllupslinned, har vi brug for folk til at…

 • Pluk og pak ordrer
 • Besvar telefonopkald
 • Kør broderimaskinerne
 • Udskriv forsendelsesetiketter

Nu er der visse fysiske opgaver, der kræver et menneske at udføre, men dit mål bør altid være at automatisere så mange gentagne opgaver som muligt med en computer.

I dette indlæg vil jeg vise dig, hvordan jeg for nylig erstattet en halv arbejder i vores e-handelsforretning med et simpelt tastatur makroprogram til automatisere vores Windows PC-applikationer.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Min filosofi om software

For det første, hvis du tager noget væk fra denne artikel, er det, du skal bruge cloud-applikationer så ofte som muligt at drive din virksomhed. Det vil jeg faktisk påstå desktop apps bør undgås helt.

Når en applikation er i skyen, er dataene det tilgængelig fra hvor som helst i verden.

Og chancerne er, at det vil have en API (applikationsprogrammeringsgrænseflade), som giver dig mulighed for at programmere forbinde alle dine forretningsprocesser sammen.

For eksempel er den måde, jeg integrerer min blog, min e-mailmarketingudbyder Drip og min betalingsprocessor Stripe på en perfekt demonstration af skyens magt.

Når nogen tilmelder sig mit e-handelskursus på ProfitableOnlineStore.com, bruger jeg Stripe til at opkræve et kundes kreditkort.

Kort efter advarer Stripe mig om, at betalingen er gennemført, hvilket udløser min e-mailmarketingudbyder for automatisk at føje denne person til en dedikeret e-mail autoresponder-sekvens for studerende.

Afhængig af det specifikke tilbud, andre bonusser udløses automatisk og leveret også, og oplevelsen er problemfri.

Samlet set bør fuld automatisering være dit slutmål og mennesker skal involveres så lidt som muligt med møtrikker og bolte i din virksomhed.

Hvorfor Windows (og Mac) desktop-apps er dårlige

Mens jeg prøver at overholde ovenstående principper så tæt som muligt, er der altid visse begrænsninger med software som gør tingene svære at automatisere.

For eksempel med vores bryllup sengetøj forretning, tilbyder vi brugerdefinerede broderi på de fleste af vores produkter og her er, hvordan processen ser ud.

 • Kunden vælger personalisering på vores hjemmeside og afgiver deres bestilling
 • En person på vores team skriver manuelt personaliseringen til et brugerdefineret broderiprogram på Windows for at layoute broderidesignet
 • Broderifilen sendes til symaskinen til bearbejdning.
🔥 Anbefalede:  Er Uptodown sikker? Før du downloader noget, skal du læse dette

Den mest kedelige del af hele denne proces er, at en mennesket skal manuelt overføre personaliseringsoplysningerne fra vores hjemmesides backend til en Windows-baseret broderiapplikation.

Og selvom det praktisk talt er klippet og klistret, får vi så mange personlige bestillinger, at dette ene trin ofte kan tage flere timer om dagen at færdiggøre.

Ikke kun er denne opgave gentagen, men den er også meget fejltilbøjelig, fordi det er nemt at lave en tastefejl, mens du overfører dataene.

Det værste er det Windows-baserede broderiprogram tilbyder ingen automatisering muligheder. Intet program fra omverdenen kan tale med det, og det er ikke bygget til at interface til noget.

Sådan automatiseres med et tastaturmakroprogram

I et af mine tidligere job som elektroingeniør solgte min virksomhed Windows-software. Og måden, vi testede softwaren på, var ved at bruge en specielt computerprogram, der opførte sig som et menneske at køre appen.

Med andre ord ville et computerprogram flytte musen, klikke på knapper og skrive på tastaturet ligesom en almindelig person.

Dybest set, her er, hvordan det fungerer.

 • Du fortæller programmet hvor du skal klikke, og hvad du skal skrive baseret på en fil, der indeholder en række instruktioner
 • Programmet starter automatisk programmet, kører gennem denne fil med instruktioner og kontrollerer derefter outputtet for at se, om det er korrekt

Det er med andre ord et computerprogram designet til at opføre sig som et menneske der tester et andet computerprogram! Men til mit formål ville jeg bruge det til overføre personaliseringsoplysninger fra min hjemmeside til en Windows-baseret broderiapplikation.

I hvert fald kontaktede jeg nogle af mine gamle kolleger, og de anbefalede et meget billigt computerprogram kaldet WinTask til dette formål.

Introduktion til WinTask

Som jeg nævnte ovenfor, er WinTask et program, der fungerer som et menneske og kører dine Windows PC-apps baseret på et sæt instruktioner som du angiver i en fil.

Du kan f.eks. have dette program surfer automatisk på nettet til et bestemt websted, udtrækker specifik information fra det pågældende websted og indtast det i et Excel-regneark.

Du kan bruge dette program til at planlægge bestemte opgaver, som du ønsker at udføre regelmæssigt med din pc. For eksempel kan du få det til at rydde din browsers cache hver uge.

Du kan bruge dette program til at overføre data fra en applikation til en anden, uanset om de er designet til at tale med hinanden.

Grundlæggende giver WinTask dig mulighed for at oprette makroer til ethvert Windows-program automatisere alt, hvad du ønsker. Og det fede er, at den har en speciel optagetilstand der vil oprette disse makrofiler for dig.

🔥 Anbefalede:  Er Light In The Box lovligt? 7 skal vide, før du køber

Her er et hurtigt og beskidt eksempel på, hvordan det virker.

 • Trin 1: Slå WinTasks optagetilstand til. WinTask vil automatisk oprette en scriptfil til at registrere alle dine tastetryk, menuvalg og funktioner.
 • Trin 2: Åbn den Windows-app, du vil have, og udfør opgaven.
 • Trin 3: Slå optagetilstand fra, navngiv scriptet, og gem det.
 • Trin 4: Nu har du et script, som du kan køre igen og igen for at udføre denne opgave automatisk.

Her er en 1 minuts video Jeg oprettede med et simpelt eksempel for at demonstrere, hvordan WinTask fungerer. I denne demo bruger jeg WinTask til automatisk at åbne Notesblok og skrive “Hello World”

Sådan ser scriptet ud.

Shell(“notesblok”,1)

MaximizeWindow(“NOTEPAD.EXE|Notesblok|Unavngivet – Notesblok”,1)

UseWindow(“NOTEPAD.EXE|Rediger|Unavngivet – Notesblok|1”,1)
ClickMouse (venstre, ned, 580,206)
ClickMouse (venstre, op, 580,206)
SendKeys (“Hej verden”)

Samlet set kan du tænke på WinTask som en Zapier til Windows-apps!

Klik her for at prøve WinTask gratis

Hvordan jeg automatiserede vores personaliseringsflow

Efter at have leget med WinTask i et par dage lærte jeg scriptsproget og oprettede en særlig mulighed i bagenden af ​​mit websted for automatisk at oprette et WinTask-script.

Sådan ser menuen ud.(Den er grim, men den virker:))

Som udgangspunkt skriver du en række af ordrer som du vil oprette et automatiseret WinTask-script til og trykke på “send”-knappen.

Derefter gennemgår et specialbygget program på min server alle ordrer inden for det område, udtrækker alle de personlige ordrer og opretter et særligt script, som WinTask kan læse.

Så trykker jeg “go” med WinTask og voila! WinTask kører mit script og ud kommer alle de broderidesign klar til at blive sendt til maskinerne.

Her er en video af, hvordan det ser ud i aktion.

Behøver jeg at vide, hvordan man koder?

Scripting-syntaksen for WinTask er meget ligetil at lære og den specielle optagetilstand gør det ekstremt nemt at lave et hurtigt eksempel, som du kan ændre til dine egne formål.

Hvis du skal lave et tilpasset script til din virksomhed, kan jeg af erfaring sige, at kodning involveret er ikke raketvidenskab. Og enhver stakkels udvikler burde være i stand til at kode dette op for dig:)

Hvis der er noget, kan du bruge WinTasks “optagelsestilstand” til automatisk at oprette scripts til dig i farten baseret på dine handlinger.

Andre applikationer til WinTask

I en nøddeskal vil WinTask tillade dig stort set automatisere alt, der involverer din Windows-pc. Så hvis du bruger en pc i din virksomhed, og du finder dig selv i gang med gentagne opgaver, så er chancerne for, at det kan automatiseres med et WinTask-script.

🔥 Anbefalede:  De bedste onlineshoppingwebsteder bruger disse 9 sider til at forbedre kundetilliden og afvisningsprocenten

Det der er rart er det WinTasks specielle optagetilstand vil oprette scripts til dig, selvom du ikke kan kode.

Her er blot et par hurtige eksempler, som jeg kom op med fra toppen af ​​mit hoved.

 • Du kan bruge WinTask at logge ind på specifikke websteder efter en tidsplan for at klippe og indsætte økonomiske data for din virksomhed på et excel-regneark.
 • Du kan bruge WinTask til massedataindtastningsoperationer svarende til, hvad jeg gjorde for Bumblebee Linens
 • Du kan bruge WinTask at overføre data mellem to programmer, der ikke er kompatible

Himlen er grænsen, og WinTask kan endda fungere som en fattig mands udvikler.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i e-handelssælgerværktøjer

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.