Et smugkig inde i vores nye lager og historien om, hvordan vi kom hertil

Følgende artikel hjælper dig med: Et smugkig inde i vores nye lager og historien om, hvordan vi kom hertil

Som en del af driften af ​​min blog og min podcast, får jeg ofte spørgsmål fra læsere, der gerne vil vide mere om tidlige år af vores virksomhed og hvordan det har udviklet sig over tid.

Svarene på alle disse spørgsmål er faktisk dybt begravet i min blog, hvis du har tålmodighed til at gennemsøge mine første 50-ish poster.

Faktisk går jeg nu og da tilbage og genbesøger nogle af mine tidlige indlæg og undrer mig over hvor er de dårlige! Bare jeg tænker på det får mig til at ryste:)

Uanset hvad, i dag vil jeg spare dig for besværet med at grave gennem affaldet på MyWifeQuitHerJob.com og fortælle dig historien om hvordan det hele begyndte.

Og i slutningen af ​​dette indlæg vil jeg give dig en personlig rundvisning på vores helt nye kontor.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

De tidlige år

Min kone og jeg startede først Bumblebee Linens i soveværelse i vores lejebolig. Vi foretog ingen kvalitetskontrol af vores produkter. Vi bestilte simpelthen sengetøj fra Kina og smed dem i en kasse, hver gang nogen afgav en ordre.

Vi pakkede alt om aftenen efter middagen starter omkring 7.30-20.00. Og afhængigt af antallet af ordrer, ville det tage os mellem 1-3 timer at pakke og udskrive forsendelsesetiketter.

Da vores ordrer voksede ud over vores soveværelse, flyttede vi virksomheden ind i vores garage. Og med en masse billige 80 dollars stativer fra Home Depot skabte vi et lager fra et rum, der var omkring 350 kvm.

Jeg ville ønske, jeg havde billeder at vise jer, men jeg husker en tætpakket garage med kun ca 3 fod mellem hver gang. Pladsen var værdifuld, og vi forsøgte at maksimere kvadratmeterne til at passe til vores stadig større forsendelser fra Kina.

Dengang havde vi kun 1 broderimaskine som var placeret i stuen ved siden af ​​fjernsynet.

Jeg ville komme hjem fra arbejde, spise middag med min kone og så køre maskinen indtil ordrerne var færdige. Mens jeg syede, var min kone pakning og forsendelse.

Så næste morgen tog jeg alle kasserne og køre dem til posthuset inden du går på arbejde.

🔥 Anbefalede:  Facebooks nye venture: At investere i indiske startups

Faktisk gik jeg på posthuset så ofte, at jeg blev kendt der som “hanky boy”. Og med tiden blev jeg det faktisk venner med alle postarbejdere.

I ferien gav vi dem gaver og til gengæld gav de mig god service og præferencebehandling.

Vær altid sød ved dine postarbejdere!!!

Et nyt hus

Til sidst voksede vi fra vores lejebolig, og i 2009 købte vi vores første enebolig hvilket var noget, vi ønskede at gøre i over 6 år.

Hvorfor tog det os 6 år?

Boliger er notorisk dyre her i Bay Area. For at få et rimeligt hus i et godt skoledistrikt, du skal stort set bruge 7 cifre.

Det er rigtigt! Herovre skal du give over en million dollars for en lillebitte hytte!

Og før 2009 ejendomsmarkedet var super varmt.

Huse blev solgt “som de er” inden for 2 eller 3 dage, og mange solgte for 100% kontant og betydeligt over at spørge. Faktisk var det ikke usædvanligt med 7-10 bud pr. hus.

Grundlæggende var vi prissat ud af markedet. Og selvom vi afgav flere bud fra 2003-2007, de blev alle nægtet.

I hvert fald, hvis du husker det, var 2009 et lavpunkt i ejendomsbranchen, og boligefterspørgslen var næsten ikke-eksisterende, så min kone og jeg besluttede at prøve at lede efter et hjem igen.

Og som heldet ville have det, vi formåede at byde 100K nedenfor spørger og blev den stolte ejer af et knaldgult, røgfyldt, katteridt hus i et godt skoledistrikt:)

Bevæger sig ud

Efter en lille smule ombygning og deodorisering, flyttede vi vores virksomhed ind i garage og stue af vores nye hjem. Faktisk valgte vi bevidst dette hus, fordi det havde et separat område, hvor vi kunne drive vores virksomhed.

Vi har også opgraderet til 2 symaskiner, en pakkestation og flere stativer til opbevaring af vores produkter. Det var også da vi ansat vores første medarbejder til at hjælpe med syning og pakning.

Selvom det teknisk set ikke er meningen, at du skal drive virksomhed i et boligområde, så fik vi vores medarbejder til at komme forbi om morgenen og gå kl.

I mellemtiden er vores andet barn blev født og Jen brugte det meste af sine dage på at tage sig af begge børn.

Vi holdt denne ordning i et stykke tid, indtil min kone endelig fik det træt af opsætningen. Hun ville jo gerne generobre stuen, så vi rent faktisk kunne nyde vores nye hus.

Jeg husker dengang, Jeg var død imod at flytte virksomheden til et rigtigt kontor, fordi jeg ikke havde lyst til at håndtere besværet.

🔥 Anbefalede:  4 færdigheder, som enhver velafrundet internetiværksætter bør have

For det første var huslejen gratis, og det ville vi være sparer omkring $2000/måned ved at drive virksomheden ud af vores hus.

Og to, vi havde stadig omkring 50 sq ft tilbage i vores garage til at passe mere sengetøj:)

Det var vi i hvert fald realistisk løber tør for garageplads og sengetøjet begyndte langsomt at krybe ind i huset.

Jeg husker en gang, jeg satte en kasse med lommetørklæder i vores soveværelse mellem sengen og badeværelset og næsten dræbte mig selv da jeg snublede over dem på vej for at tisse midt om natten.

Så endelig besluttede vi at flytte vores virksomhed til denne lillebitte kontorpark i Santa Clara.

Vores første kontor

Så snart vi flyttede, åndede min kone lettet op, men Jeg var stadig skeptisk. For det første var det en 15 minutters pendling til kontoret. Og for det andet kunne vi ikke længere pakke og opfylde sidste minut-ordrer på efterspørgsel.

I de gode gamle dage, hvis en kunde afgav en nødordre kl. 20.00 PST, kunne vi få den baby pakket og leveret næste morgen. Men uden øjeblikkelig adgang til vores inventar var dette ikke længere tilfældet.

Samlet set viste dette sig at være en Velsignelse i forklædning. Da min kone forlod kontoret, var virksomheden ude af syne og ude af sind.

Og at have et separat kontor betød, at vi kunne ansætte yderligere medarbejdere og de behøvede ikke at komme ind i vores hjem 🙂

Dette var nøglen.

At have ekstra hjælp betød også, at min kone ikke behøvede at være til stede og det givet hende fleksibiliteten at shuttle vores børn rundt til deres forskellige aktiviteter.

Selvom vores første kontor var lille, blev vi der indtil 2016 da vi blev tvunget til at flytte.

Vores kontor i dag

Som jeg nævnte i vores sidste indkomstrapport, var beslutningen om at flytte kontorer meget hektisk.

Men det lykkedes os at stable vores ejendele ind i et nyrenoveret anlæg, som burde tide os over i yderligere 2-3 år.

I hvert fald i sidste uge besluttede jeg at aflægge et overraskelsesbesøg til Bumblebee Linens hovedkvarter for at filme denne lille improviseret video. Håber du nyder det.

Nogle afsluttende ord

Selvom vores lille online butik med sengetøj til bryllup er lille efter de fleste forretningsstandarder, giver den os det fleksibilitet til at være til stede i vores børns liv, hvilket er uvurderligt!

🔥 Anbefalede:  Hvordan Hilary Ericksons graviditetswebsted tjener $16ka måned på at hjælpe kvinder og familier

Både min kone og jeg er i stand til at deltage i alle vores børns basketball- og fodboldkampe. Min kone melder sig frivilligt på vores folkeskole for at holde øje med deres fremskridt og deres venner.

Og vi har friheden for at hjælpe med at sælge alle disse gudsforladte spejderkager:) Som udgangspunkt kan vi være der, når de har brug for os, selvom de ikke sætter pris på det lige nu:)

Vores virksomheder genererer flere penge, end vi behøver for at leve, og vi har kontrol over vores livsstil. Det er derfor, vi gør, hvad vi gør.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i vores historie

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.