Estée Lauder lancerer AR- og AI-drevet app for at hjælpe brugere med at lægge makeup

Følgende artikel hjælper dig med: Estée Lauder lancerer AR- og AI-drevet app for at hjælpe brugere med at lægge makeup

Estée Lauder lancerer AR- og AI-drevet app for at hjælpe brugere med at lægge makeup

Estée Lauder er det seneste kosmetikfirma til indføre augmented reality for skønhedsindustrien, rapporterede Vogue Business. Det franske makeup- og hudplejemærke har for nylig lanceret en app, der bruger AR og AI til at analysere en brugers ansigt, og foreslår lydfeedback for at vurdere makeup-applikationen og identificere områder, der har brug for en touch-up eller bedre blanding.

Den nye AR- og AI-drevne mobilapp, kaldet Voice-Enabled Makeup Assistant (VMA), har til formål at give synshandicappede personer mulighed for at være mere selvsikre og uafhængige, når de lægger makeup. VMA bruger smart spejlteknologi, udviklet ved hjælp af maskinlæring, og identificerer makeup-applikationen.

Stemmeinstruktionsteknologier arbejder for at hjælpe synshandicappede brugere ved at give lydfeedback og tips. For eksempel vil lyden fortælle en bruger, hvis en øjenskygge på venstre øjenlåg ikke er blandet godt, læbestiften ikke er jævn, eller en foundation ikke er påført grundigt. App’en tilbyder også beskrivelser af specifikke ansigtsområder, der trænger til en touch-up. Efter makeup-justeringer scanner appen ansigtet igen.

Estée Lauder lancerer AR- og AI-drevet app Kilde: Estée Lauder Companies UK & Ireland delt af Vogue Business

Brugere kan tilpasse voiceoverens hastighed og ændre den via tilgængelighedsindstillingerne på enhver mobilenhed. VMA-appen er helt gratis og kan registrere enhver makeup, ikke kun Estée Lauder.

Den stemmeaktiverede makeup-assistent lanceres først i Storbritannien via Apple App Store og på esteelauder.co.uk. I første halvdel af 2023 vil appen være tilgængelig på Google Play og udvides til Nordamerika.

AI- og AR-teknologier fremmer makeup-industrien ved at tilbyde nye og innovative måder for forbrugere at prøve og købe makeup-produkter, hvilket giver en fordybende og interaktiv oplevelse og giver forbrugerne adgang til virtuelle makeup-tutorials. Laura Mercier har allerede introduceret en metaverse-butik, der har AR-teknologi og hjælper købere med at vælge de rigtige makeupprodukter. Modemærker som Burberry har også introduceret augmented reality til en virtuel prøve.

🔥 Anbefalede:  Google Colaboratory lancerer en pay-as-you-go-mulighed premium GPU-adgang