Esports Players League annoncerer sin web3 eSports platform, ESPL Arena

Følgende artikel hjælper dig med: Esports Players League annoncerer sin web3 eSports platform, ESPL Arena

Esports Players League annoncerer sin web3 eSports platform, ESPL Arena

Esports Players League annoncerer lanceringen af ​​sin web3-platform kaldet ESPL Arena.

Initiativet har til formål at blande eSport med web3. ESPL Arena muliggør brugergenererede turneringer og bliver den første værts-to-earn eSports platform nogensinde. Det betyder, at turneringsarrangører nu har mulighed for at styre konkurrencerne og give deltagerne mulighed for at deltage og uploade deres resultater. Mere end det kan turneringsarrangører opkræve registreringsgebyrer, som kan være både kryptovaluta-tokens og NFT’er. Turneringspræmier, også fordelt i form af web3-aktiver, vil blive givet til deltagere via blockchain.

Grundlagt i 2019 Esports Players League er en af ​​de førende globale eSports platforme. Hjemmesiden giver brugere adgang til ligaer og turneringer og giver spillere mulighed for at vinde belønninger.

Ifølge ESPL skal en moderne eSport-platform have en række funktioner, der gør det nemt for spillere at interagere med hinanden, danne hold, spore deres præstationer, konkurrere i begivenheder og vinde præmier.

Ligaen har tidligere indgået et samarbejde med kendte europæiske, asiatiske og amerikanske e-sportsarrangører. Blandt de virksomheder, der støtter det, er Warner Music, iCandy Interactive, 500 Startups, Genting Ventures, RightBridge Ventures AB, Arcanum Capital, CRAES og Infinity Ventures Crypto. Vi vil muligvis se flere web3-fokuserede venturefonde, der støtter ESPL i fremtiden, da platformen integrerer blockchain i sin infrastruktur.

Efter udgivelsen af ​​meddelelsen den 16. januar steg prisen på platformens native token, $ARENA, fra $0,0297 til $0,0463. Dens nuværende pris er $0,0386.

eSport-markedet er enormt, og det forventes kun at blive større med årene. Forskning viser, at det globale eSport-marked blev anslået til at nå en værdi på 1,44 milliarder i 2022 og 5,48 milliarder i 2029.

🔥 Anbefalede:  20+ bedste vanddispenser 2023: Ifølge eksperter

Læs relaterede indlæg: