Er Reddit NFT-hypen aftagende?

Følgende artikel hjælper dig med: Er Reddit NFT-hypen aftagende?

reddit nft

Reddit NFT’er har fået meget opmærksomhed fra NFT-fællesskabet. Den sociale forumplatforms samlerbare avatarer (PFP’er) har allerede rundet 10 millioner dollars i alle tiders salgsvolumen, men det daglige antal er faldende.

Reddit NFT-markedspladsen åbnede først i juli, men brugerne var ikke så begejstrede, og den første samling modtog ikke meget anerkendelse. I de sidste par uger er platformens mest aktive brugere begyndt at modtage samlerbare avatarer gratis. Sammen med samlinger med Halloween-tema og letheden ved at købe samleobjekterne (med et kreditkort), voksede interessen for Reddits NFT’er. Brug af “samlerbare avatarer” i stedet for NFT’er har også hjulpet platformen med at få ikke-NFT-tilhængere.

Sidste mandag nåede de polygonbaserede NFT’er 2,5 millioner dollars i salgsvolumen. I henhold til data fra Dune Analytics, salgsvolumen er blevet ved med at falde hver efterfølgende dag. Den 30. oktober nåede salget $388.540. På en uge faldt den daglige volumen med 85%.

reddit nftKilde: Dune Analytics

Reddit solgte 86.000 NFT’er til en værdi af mellem $10 og $100. Nu, antallet af NFT’er er næsten nået 3 mio.

En bemærkelsesværdig NFT-samler, Franklinisbored, kommenterede om NFT-populariteten: “Hvaler kan lide Reddit [NFTs] bare på grund af hvor nemt og succesfuldt de har bragt en massiv gruppe af nytilkomne til NFT’er. Så det er et udtryk for støtte og tillid til deres udførelse.”

Ifølge data fra to uger siden har mere end 2,5 millioner brugere NFT-punge på Reddit, sammenlignet med 2,3 millioner på den største NFT-markedsplads, OpenSea. I gennemsnit har platformen 52 millioner daglige aktive brugere.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  11 podcasts om at starte en virksomhed | Gratis råd til iværksættere