Er Google Bard AI gratis? Hvor meget koster det?

Følgende artikel hjælper dig med: Er Google Bard AI gratis? Hvor meget koster det?

I begyndelsen af ​​denne måned introducerede Google en egen Chatbot ved navn “Bard AI” og siden da har folk ventet på at prøve denne nye AI-chatbot. Bard AI er ikke tilgængelig for offentligheden, men den er blevet betragtet som en konkurrent til ChatGPT i kampen om AI-chatbots.

Hvilket har rejst spørgsmål som er google bard AI gratis? Hvilke funktioner tilbyder Bard AI? Er Bard AI tilgængelig? og mere.

Siden Bard AI er endnu ikke udgivet til offentligheden og er stadig i testfasen, vi kan ikke sige, om denne chatbot vil være tilgængelig gratis eller ej. Selvom Google har en historie med at give gratis serviceadgang som Google Drev, Gmail og mere.

Er Google Bard AI gratis eller betalt? – En komplet guide til platformadgang

Ja, Google Bard er gratis! De almindelige brugere kan nu tilmelde sig ventelisten på Bard-webstedet for at begynde at bruge AI-chatbot. Den er nu kun tilgængelig for offentligheden i USA og Storbritannien.

Tidligere har kun udvalgte betatestere adgang til den nye Bard AI. Betatestere kan få adgang til Bard AI ved lancering en Google-app på deres enhed, at vælge et chatbot-ikon, og ind deres prompt. Tryk påGå ind og testere kan starte adgang Bard AI.

Men hvis du ikke er en del af den valgte Beta-testergruppe, så skal du bare vente, indtil Google gør Bard AI tilgængelig for offentligheden. Men under lanceringen af ​​Bard AI sagde Googles administrerende direktør Sundar Pichai, “Bard AI vil blive gjort tilgængelig for offentligheden i de kommende uger.”

🔥 Anbefalede:  3 nemme måder at tilføje Google Search Console til WordPress

Selvom Google udgav en demo af Bard AI, der besvarede spørgsmål på sin officielle Twitter-konto. Denne demo-GIF, der blev lagt ud, viste sig imidlertid at være en katastrofe for Google, da Bard AI lavede en faktuel fejl.

Bard AI udtalte, “JWST tog det første billede af en planet uden for vores solsystem” i stedet for “European European Southern Observatory’s gigantiske teleskoper.” Dette resulterede i, at publikum satte spørgsmålstegn ved pålideligheden af ​​søgeværktøjet. Sammen med Googles moderselskab står over for et fald på 100 milliarder dollars i markedsværdien.

Googles talsmand udtalte efter fejlen: “Fejlen har rejst vigtigheden af ​​en streng testproces, som de starter fra i denne uge med et betroet testprogram.” I betragtning af forekomsten af ​​faktuelle fejl i demovideoen og reaktionen, der cirkulerede den, kan udgivelsen af ​​Bard AI tage længere tid.

Hvor meget koster Google Bard?

For nu, Bard er fri. Google har en lang erfaring med at tilbyde sine apps uden omkostninger til brugerne, fordi virksomheden primært tjener sine penge på at sælge reklamer

Google Bard AI-funktioner

Googles nyligt lancerede Bard AI er indstillet til at opnå høje niveauer med sine fordelagtige funktioner, som er som følger:

Kombination af intelligens, kraft og kreativitet

Bard AI har potentialet til at levere passende opsummerede svar på alle dine spørgsmål med sine sofistikerede AI-algoritmer. Bard AI er ikke kun begrænset til at generere informativt indhold, men det kan snarere også levere kreativt indhold som poesi, historier, tekster og mere.

Du kan bruge Bard som personlig assistent til aktiviteter såsom planlægning, ledelse, udarbejdelse af rejseplaner og meget mere.

🔥 Anbefalede:  Er Filmora gratis eller koster det penge? (juni 2023)

Opdateret information

Indsamling af data og information fra brugerbesvarelser og internettet. I modsætning til ChatGPT er Bard AI’s data begrænset til 2021. Da Bard AI indeholder adgang til nettet, kan den levere information om de seneste nyheder og begivenheder.

En lite modelversion af LaMDA

Bard AI bruger en lite modelversion af applikationen Language model for Dialogue (LaMDA) under den indledende testproces. LaMDA er trænet på et datasæt kendt som Infiniset. Det er en kombination af webindhold, der er valgt for at øge modellens evne til at indgå i dialog.

Feedback fra testere

Generering af feedback fra testere for at forbedre AI-systemer. I øjeblikket er Bard AI kun tilgængelig for en gruppe udvalgte betatestere, som undersøger funktionaliteten og genererer feedback for at forbedre Bards AI-systemer.

Hvordan får jeg gratis adgang til Google Bard?


  1. Gå til webstedet bard.google.com.
  2. Klik på log ind-knappen
  3. Du vil blive omdirigeret til en login-side, hvor du skal indtaste din Google-kontos e-mail og adgangskode, som du vil bruge Google Bard med.
  4. Når du logger ind og bekræfter, vil du være i stand til at få adgang til Google Bard chatbot-siden gratis.

Hvordan får jeg gratis adgang til Google Bard?

I øjeblikket er Google Bard kun tilgængelig for en udvalgt gruppe betatestere. Googles administrerende direktør Sundar Pichai udtalte: “Bard vil være tilgængelig for offentligheden i de kommende uger.” Der er dog ikke et bestemt sæt for tilgængeligheden af ​​Bard.

Men hvis du er en udvalgt beta-tester, så skal du downloade en google-app på din enhed. Vælg et chatbot-ikon og tilføje din prompt. Nu blot, tryk på “Gå ind,” synes godt om ChatGPT og du kan begynde at bruge Google Bard.

🔥 Anbefalede:  Twitter tilføjer podcasts

Betatestere kan undersøge Bards funktioner ved at stille spørgsmål om forskellige emner, have chatsamtaler, generere anmodninger og mere. De kan give feedback til Bard by klikke på den “Feedback mulighed” tilgængelig nederst på skærmen. Dette er dog kun for beta-testere.

Hvis du ikke er betatester, kan du tilmelde dig Google Bard her. Hvilket kan tage et par uger, da der ikke er fastsat en bestemt dato for udrulningen.

Vores Udsigt


I dag tilbyder AI-chatbots tonsvis af muligheder og funktioner, der gør det lettere for folk at få information og omdanne den til nyttig viden. Med modeller som LaMDA kan folk nemt have samtale-chat med Bard og stille deres spørgsmål ubesværet.

I denne artikel har vi forsøgt at besvare dit spørgsmål: “Er Google Bard gratis?” i detaljer. Tilgængeligheden af ​​gratis adgang og betalte abonnementsmodeller vil blive afsløret meget snart.

Table of Contents