Er Fiverr lovlig? Tips til at undgå at blive snydt (mars 2023)

Følgende artikel hjælper dig med: Er Fiverr lovlig? Tips til at undgå at blive snydt (mars 2023)

Er du interesseret i at købe eller sælge tjenester på Fiverr, men ikke helt sikker på, om det er en legitim, sikker og troværdig platform?

Hvis ja, er du havnet på den rigtige post.

jeg har brugt Fiverr deltid i mere end et år og tjente over $689 på det, så jeg vil dele min erfaring med dig.

Her er hvad jeg vil dække i denne artikel:

Så uden videre, lad os begynde med hovedspørgsmålet.

Er Fiverr lovlig?

Fiverr er bestemt en legitim freelance markedsplads for både købere og sælgere. Der er dog muligheder for at blive snydt på Fiverr, hvis du ikke kender de tegn, du skal kigge efter, før du handler, men det betyder ikke, at platformen i sig selv ikke er legitim.

Derudover er virksomheden ikke ny til at tage dine penge og løbe mod bakkerne, for aldrig at blive set eller hørt fra igen.

Det har været i drift siden 2010 og har mere end 2,1 millioner aktive købere og 830.000 sælgere fra over 160 lande, hvilket yderligere beviser sin legitimitet.

Udover alt det tjente jeg også mere end $689 gennem Fiverr, og du kan stole på mine ord.

Det er dog vigtigt at huske på, at du ikke handler direkte med Fiverr, men du har at gøre med sælgerne eller køberne på deres platform.

I bund og grund, Fiverr arbejder som mellemmand for at beskytte købers betaling og sælgers arbejde og til gengæld får den sine provisioner fra begge sider.

For at opsummere det, Jeg kan med tillid sige, at det er en fuldstændig legitim platform, men det betyder ikke, at du er helt sikker, du skal kende de tegn, du skal kigge efter, før du handler, som jeg vil dække i de kommende afsnit.

Som jeg nævnte tidligere, kan du blive snydt på Fiverr, så lad os tale mere om det, og hvordan du undgår svindel.

Kan du blive snydt på Fiverr?

Ja, der er muligheder for at blive snydt på Fiverr, hvis du ikke kender de tegn, du skal kigge efter, før du handler med en sælger eller køber, men det betyder ikke, at Fiverr i sig selv er en fidus.

Som jeg sagde tidligere, Fiverr fungerer som mellemmand mellem køber og sælger, og selvom det har mange regler, der skal beskytte både købere og sælgere, er det også dit ansvar som køber eller sælger ikke at begå fejl, der kan føre til svindel eller svindel.

Så hvad er disse fejl og tips til at undgå at blive snydt på Fiverr? Lad os dykke lige ind.

Tips til at undgå at blive snydt på Fiverr

Størstedelen af ​​svindel opstår, når købere og sælgere undlader at opdage de røde flag, der fører til, at de bliver snydt.

Uanset om du er køber eller sælger, er der nedenfor nogle af de vigtigste tips til dig, der kan hjælpe dig med at forhindre svindel, identificere røde flag og afgøre, om en sælger eller køber er legitim.

Lad os først begynde med tips til købere.

Tips til købere

 1. Tjek altid sælgeren før handel
 2. Nevel-aftale uden for Fiverr
 3. Gennemgå ordren inden for 3 dage efter levering
 4. Markér ikke ordrer som afsluttede

1. Tjek altid sælgeren før handel

Før du handler med en sælger, skal du sørge for at tjekke hans/hendes anmeldelser og vurderinger givet af andre købere for at kende kvaliteten af ​​den service, sælgeren yder (mere om at finde en pålidelig sælger senere).

🔥 Anbefalede:  Hvad er Shopify Shipping, og hvordan det virker

2. Nevel-aftale uden for Fiverr

En af hovedårsagerne til, at de fleste købere bliver snydt på Fiverr, er på grund af handel uden for platformen bare for at undgå Fiverrs kommission.

Det er imod Fiverrs servicevilkår og de nævnte tydeligt, at alle betalinger uden for deres platform ikke er garanteret.

Så handle aldrig udenfor, og hvis en sælger eller køber tvinger dig til at handle uden for Fiverr, så er det et rødt flag, og du ser højst sandsynligt på en fidus.

3. Gennemgå ordren inden for 3 dage efter levering

Hvis du har afgivet en ordre, men ikke reagerer på sælgerens beskeder eller forespørgsler, kan det skyldes din travle tidsplan, men der er sandsynlighed for, at nogle sælgere forsøger at snyde dig ved at levere din ordre uden egentlig at fuldføre den.

Fordi sælgerne ved, at din ordre automatisk vil blive markeret som komplet efter 3 dage, hvis du ikke har markeret ordren som komplet eller beder om revision, og Fiverr frigiver købers betaling til sælger.

Imidlertid, Fiverr har en henstandsperiode på 13 dage efter, at en ordre er blevet markeret som afsluttet, og i den periode kan de annullere din ordre for dig.

Sørg for at gennemgå ordren inden for 3 dage efter levering, og når du er tilfreds med tjenesten, skal du markere ordren som afsluttet og gennemgå sælgeren.

4. Marker ikke ordrer som afsluttede

I lighed med det forrige tip, hvis du er ny til Fiverr, kan nogle svindlere (sælgere) bede dig om at markere ordrer som afsluttede uden faktisk at fuldføre dem.

Som du måske ved, frigiver Fiverr ikke købers betalinger til sælgere, medmindre ordren er markeret som afsluttet.

Så du bør aldrig markere din ordre som afsluttet, medmindre den faktisk er færdig, og servicen er leveret.

Tips til sælgere

 1. Nevel-aftale uden for Fiverr
 2. Vær gennemsigtig i din koncert

1. Nevel-aftale uden for Fiverr

Som jeg allerede har nævnt, bør køberne aldrig handle uden for Fiverr, men det samme gælder for sælgerne.

Handel uden for platformen kan være et stort problem for sælgere sammenlignet med købere. Køberne kan kun miste deres penge, men sælgerne kan miste deres konti, som de lægger en stor indsats på.

Dette betyder dog ikke, at køberens konto ikke kan forbydes, da de også overtræder Fiverrs servicevilkår, men køberen kan oprette en ny konto på få minutter.

I modsætning hertil, hvis sælgeren har gode anmeldelser, og sælgernes koncerter rangerer, vil det være svært for dem at få ordrer hurtigt på en ny konto.

2. Vær gennemsigtig i din koncert

Det er din pligt som sælger at være gennemsigtig omkring alt i din service, og hvad købere kan forvente, hvis de bestiller din service.

I tilfælde af at noget går galt mellem dig og køberen, for eksempel, forventer en køber for meget af din service, som ikke er beskrevet, så du kan bevise, at du har ret til Fiverrs kundesupportteam og undgå den negative indvirkning på din konto og få din også betaling.

Efter min erfaring, Fiverr giver høj prioritet til køberen i forhold til sælgeren, så det er ekstremt vigtigt for sælgere at være gennemsigtige i deres koncert og beskrive alt, hvad køberen får, hvis de bestiller din service for at undgå problemer.

For flere sikkerhedstip, tjek denne infografik nedenfor fra Fiverr:

Billedkreditter: Fiverr

Er Fiverr sikkert?

Fiverr er sikkert, medmindre transaktionerne udføres på deres platform. Den har stærk kryptering, nyeste datasikkerhed og højteknologiske anti-svigforanstaltninger på plads for at holde dine transaktioner og personlige oplysninger sikre.

Alle dine personlige oplysninger er fuldstændigt beskyttede, så længe du har en sikker internetforbindelse, og transaktioner og kommunikation kun foregår gennem Fiverrer betalinger uden for deres platform ikke garanteret.

🔥 Anbefalede:  8 tips til, hvordan du får trafik til din netbutik

Bortset fra det overholder den EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), som er verdens mest robuste privatlivs- og sikkerhedslovgivning.

Ethvert websteds overholdelse af denne lov betyder, at du har kontrol over adgang til eller sletning af dine personlige data, der er gemt på det pågældende websted, og da Fiverr overholder GDPR, kan du slette eller få adgang til dine personlige oplysninger, når som helst du vil.

Er Fiverr-anmeldelser ægte?

Anmeldelserne på Fiverr er utvivlsomt ægte, fordi de kun kan gives af køberen eller sælgeren, der rent faktisk gjorde handlen.

Nogle sælgere bestiller dog falske Fiverr-anmeldelser enten fra Facebook-grupper eller opretter en konto som køber og giver derefter 5-stjernede anmeldelser til sin egen konto for at vinde køberens tillid.

Lad os nu tale om at identificere sådanne sælgere, og hvordan du kan finde en pålidelig sælger til dine projekter.

Hvordan finder man pålidelige sælgere på Fiverr?

For at finde pålidelige sælgere til dine projekter skal du sørge for at følge disse tips, før du køber deres tjenester:

 • Tjek anmeldelserne og læs, hvad andre siger om sælgerens service. Lej altid en sælger med mindst 100 anmeldelser og mere end 4,7 stjerner.
 • Læs omhyggeligt beskrivelsen af ​​den koncert, du er interesseret i at bestille, for at vide, hvad du får, hvis du bestiller tjenesten.
 • Læs FAQ-sektionen af ​​koncerten for at fjerne din tvivl om tjenesten, eller hvis du ikke fandt et svar på dit spørgsmål, så kontakt sælgeren og stil det spørgsmål, før du handler.

Det vigtigste er at tjekke anmeldelser først, og hvis anmeldelserne fra sælgeren er gode, så vær opmærksom på resten.

Derudover er det altid nyttigt at kontakte sælgeren, inden du afgiver en ordre, så de fuldt ud kan forstå, hvad du leder efter, og levere den bedst mulige service.

Bortset fra det skal du tjekke sælgerens tiltrædelsesdato, fordi det vil hjælpe dig med at identificere, om sælgeren har rigtige anmeldelser eller ej.

Lad os sige, at hvis en sælger tiltrådte i juli 2020 og har mere end 30-100 anmeldelser i samme eller næste måned, så er der en chance for, at sælgeren har falske anmeldelser.

Som et eksempel på en pålidelig og legitim sælger, her er, hvordan deres profil ser ud.

Fiverr har også en niveausystem for sælgerne og når en sælger leverer stor kundetilfredshed, leverer service af høj kvalitet og opretholder stærke vurderinger, vil sælgeren optjene niveau et, to eller topbedømte badges baseret på ydeevnen af ​​deres tjenester.

En sælger, der har nogen af ​​disse tre badges, vil normalt være en legitim sælger og forhåbentlig i stand til at tilfredsstille dine behov.

Kan du annullere en ordre på Fiverr?

Lige meget om du er køber eller sælger, kan du annuller din ordre på Fiverr men du skal have en rimelig grund til aflysning.

Du bør have enhver legitim grund, såsom at den leverede service ikke er som beskrevet i koncerten af ​​sælgeren, eller køberen anmoder om yderligere arbejde, som ikke blev beskrevet i koncerten.

Når det kommer til at annullere en ordre, vil du stå over for en af ​​disse to situationer:

 1. Både sælgere og købere er enige om at annullere ordren – Hvis begge er enige om at annullere ordren, skal du besøge løsningscentret fra din ordreside. Derfra skal du vælge årsagen og sende ordreannulleringen.
 2. Sælger er enig, men køber gør det ikke eller køber er enig men det gør sælgeren ikke – I denne situation, hvis køberen/sælgeren ikke accepterer at annullere ordren, men du har en legitim grund, skal du kontakte Fiverrs kundesupportteam, og de vil manuelt gennemgå situationen.
🔥 Anbefalede:  Shopify Google Analytics – en nem at følge guide til e-handelsbutiksejere

Alt i alt, når det kommer til at annullere en ordre, Fiverr giver høj prioritet til køber i forhold til sælger.

Typer af tjenester, du bør undgå på Fiverr

Nogle koncerter på Fiverr bør undgås for enhver pris, fordi du ikke kun vil spilde dine penge, men disse tjenester kan også skade din online-forretning.

1. Koncerter med webtrafik og YouTube-visninger

Det er ikke let at drive trafik til dit websted, din YouTube-kanal eller nogen anden platform, så nogle købere bruger Fiverr-tjenester og forventer reel trafik.

Der er tonsvis af sælgere på Fiverr, der tilbyder webstedstrafik og YouTube-visningstjenester, men det er ikke en god idé at købe disse tjenester fra dem, fordi den trafik, du vil modtage, vil blive genereret af automatiske falske trafikbots eller software.

Når du køber deres tjenester, vil du se trafikken i tal, men ingen rigtig person vil faktisk bruge dit websted eller se din YouTube-kanal, da antallet af besøg blev genereret af automatisk falsk trafiksoftware eller bots.

2. Off-Page SEO Koncerter

Hvis du er fortrolig med SEO, så er du højst sandsynligt opmærksom på on-side og off-page søgemaskineoptimering.

Der er nogle gode sælgere, der leverer on-page og tekniske SEO-tjenester.

Du bør dog undgå off-side SEO-tjenester for enhver pris, fordi de fleste af disse tjenester er værdiløse, de backlinks, du får, vil være spammy, og det vil skade din hjemmesides placeringer i det lange løb.

Google er klogere end nogensinde til at identificere spam-backlinks, så du bør undgå at købe off-side SEO-tjenester.

3. Shoutouts & Promotion Gigs

Køb aldrig shoutouts eller kampagnekoncerter på grund af meget lave engagementer.

Der er dog meget få lovlige shoutouts og salgsfremmende tjenester, der er værd at købe, men de fleste af dem er værdiløse på grund af meget lave engagementer på sælgerens Instagram, Tiktok, Facebook eller enhver anden platform.

Så undgå shoutouts og kampagnekoncerter, eller undersøg siden, hvor du vil få en shoutout, før du bestiller.

Konklusion

Hvis du har været på hegnet med hensyn til at købe eller sælge tjenester på Fiverr, så håber jeg, at denne artikel klarer de fleste af de spørgsmål, du måtte have.

For at opsummere hele denne artikel, her er mine sidste tanker:

Fiverr i sig selv er en legitim, sikker og sikker freelanceplatform, og den har mange regler beregnet til at beskytte både købere og sælgere, men der er også muligheder for at blive snydt, hvis du ikke kender de tegn, du skal kigge efter, før du handler med en sælger eller køber. .

For at undgå at blive snydt på Fiverr, købere skal følge disse tips:

 • Tjek altid sælgeren før handel
 • Nevel-aftale uden for Fiverr
 • Gennemgå ordren inden for 3 dage efter levering
 • Markér ikke ordrer som afsluttede

Og sælgerne skal følge disse tips:

 • Nevel-aftale uden for Fiverr
 • Vær gennemsigtig i din koncert

Ved at følge disse tips er dine chancer for at blive snydt på Fiverr stort set umulige.

Har du spørgsmål? Fortæl mig det i kommentarerne.

YDERLIGERE LÆSNING

Table of Contents