Er canadiske måltidssæt det værd?

Følgende artikel hjælper dig med: Er canadiske måltidssæt det værd?

Hvis du altid spiser ude, fordi dit travle professionelle liv ikke gør det muligt at lave din egen mad fra bunden hver dag, er du ikke alene.

Selvom vi elsker at tale om budgettering af dine dagligvarer, dyrkning af dine egne grøntsager, tjene penge tilbage, når du handler og skære ned på dine husholdningsudgifter, er sagen den, at overgangen til måltidssæt ser ud til at være bestemt til at vokse i Canada.

Komprimerede tidsplaner kan lægge pres på mange aspekter af vores liv. Hvis du ikke er forsigtig, kan din kost lide. Fristelsen til at undgå madlavning til fordel for Spring over opvasken kan være overvældende.

Denne app vil ikke kun skade din lommebog. Om et par måneder vil det også eksplodere din talje!

For at bevare deres helbred henvender mange travle fagfolk sig til måltidssæt. Disse tjenester fjerner gætværket i forbindelse med valg af måltider og shopping – alt du skal gøre er at lave mad!

Deres ulemper har dog fået nogle til at gætte deres nytte. Er måltidssæt en nettogevinst for dem, der bruger dem? Lad os tage et kig på branchen, som den ser ud i dag.

Hvad er måltidssæt egentlig?

Vi har alle travlt i disse dage. Som et resultat er det nemt at gå glip af at høre om de nyeste trends.

Så hvad er måltidssæt? Grundlæggende er de et måltid-i-en-kasse. Alt hvad der er nødvendigt for at forberede en sund, nærende middag er indeholdt heri.

Ofte indeholder disse kits ikke kun ingredienser – de kommer ofte forhakket og korrekt proportionerede. Alt du skal gøre er at følge instruktionerne på opskriftskortet.

I betragtning af den bekvemmelighed, som disse sæt tilbyder, er det ikke svært at forstå den succes, de har haft i Europa og USA.

Syd for grænsen er måltidssæt meget populære. Ifølge undersøgelsesfirmaet Nielsen prøvede 25 % af de amerikanske husstande et måltidssæt i 2017.

Men hvor populære er de her i Canada? De har kort sagt knap nået at få foden indenfor.

🔥 Anbefalede:  3 måder at oprette en ny e-mail-adresse til dig selv med det samme

I 2017 kun 4% af de canadiske husstande købte et måltidssæt. Hvorfor den store forskel? Er canadiere for reserverede til at omfavne måltidssæt på samme måde som amerikanere har?

De sandsynlige årsager er mere logiske – for det første er Amerika et langt større marked end Canada. I 2018 brugte amerikanerne 5,75 billioner USD på fødevarer. Sammenlign det med 124,2 milliarder CAD i Canada ifølge Statistas skøn.

Kort sagt er det amerikanske marked en meget større pulje. Som sådan var det her, abonnementsmadboksspillere som HelloFresh fokuserede deres opmærksomhed først.

Hvor meget koster måltidssæt i Canada?

Når canadiere køber fødevarer, er prisen den vigtigste motivator. Kan det være, at lanceringsprisen på førende måltidssæt driver potentielle kunder væk?

Lad os se nærmere. For at gøre tingene enkle vil jeg fokusere på tre udbydere – HelloFresh, Chef’s Plate og GoodFood.

Af disse var HelloFresh den dyreste – de opkræver $79,99 pr. uge for tre måltider/to portioner. Ikke langt efter er GoodFood, med en ugentlig pris på $74. Den samlede vinder på prisniveau – kokkens tallerken. For tre måltider/to portioner opkræver de $59,94.

Prisen fortæller selvfølgelig ikke hele historien.

HelloFresh har et betroet mærke, der er kendt over hele verden, Chef’s Plate arbejder med lokale fødevareproducenter, og GoodFood bidrager til skolefrokostprogrammer.

Er canadiske måltidssæt bredt tilgængelige?

Med undtagelse af nogle få områder (som Windsor – Quebec City-korridoren), er Canada et stort og sparsomt land. Som følge heraf er flyrejser dyre, og fragt kan tage dage om at bevæge sig over dens vidde.

Skalering til kyst-til-kyst tilgængelighed har været en enorm udfordring for canadiske måltidspakker.

I begyndelsen kunne du kun få måltidssæt i det sydlige Ontario og Quebec og BC’s Lower Mainland. Men efterhånden som industriledere er vokset, er deres evne til at nå baglandet også vokset.

I dag kan 95 %+ af canadierne få leveret måltidssæt til deres hoveddør. Nogle huller eksisterer stadig – for eksempel har både Chef’s Plate og GoodFood endnu ikke udvidet til Newfoundland.

🔥 Anbefalede:  Black Mirror-skaberen bad ChatGPT om at skrive en episode - det gik ikke godt

Derudover ligger de nordlige territorier, med deres ekstreme logistiske udfordringer, uden for rækkevidde af måltidssætfirmaer.

Er du vild med mindre udbydere af måltidssæt? Du har muligvis ikke adgang til dem, medmindre du falder inden for deres regionale fodaftryk.

Cook It, som tilbyder hormonfrit kød, opererer kun i Ontario og Quebec. Spud, et vestcanadisk måltidssætfirma, er kun tilgængeligt i Vancouver, Victoria, Calgary og Edmonton.

Relaterede: Bedste apps til madlevering i Canada.

Vil jeg spare penge ved at bruge måltidssæt?

Som jeg allerede har fastslået, er canadiske forbrugere værdibevidste. Så rent ud sagt – du vil bruge mere på måltidssæt i stedet for at handle på egen hånd.

Men tag ikke mit ord for det. For nylig lavede finansguruen Dave Ramsey en side-om-side-analyse. Han sammenlignede prisen på opskrifter på måltidssæt med ingredienser hentet fra hans lokale købmand.

Her er, hvad han fandt: måltidssættet, han brugte, kostede 39,96 $ pr. fire-servering. Men ved at afhente ingredienser på egen hånd, var den gennemsnitlige pris $22,62 pr. måltid. Det svarer til 43 % mindre!

I et tilfælde var prisen på et måltid med to serveringer faktisk billigere end tilsvarende i købmanden. Disse tilfælde er dog sjældne undtagelser.

Canadiere, der køber måltidssæt, gør det ikke for at spare penge på dagligvarer. Det gør de for at undgå at være afhængige af takeaway-mad. Som nævnt tidligere, apps som Spring over opvasken har opnået bred accept. Med et par tryk kan du få restaurantmåltider leveret til døren.

Disse retter understreger dog smag frem for alt andet. Derfor indeholder de for store mængder fedt, salt og sukker. Regelmæssigt overforbrug af disse makronæringsstoffer kan øge din risiko for at udvikle diabetes, hjertesygdomme og endda kræft.

Hvordan kan jeg passe et måltidssæt-medlemskab ind i mit budget?

De fleste mennesker misforstår værdien af ​​måltidssæt. De er ikke en billigere måde at købe sunde dagligvarer på. De er et nicheprodukt for tidskrævende canadiere, der ønsker at forbedre deres kostvaner.

Men hvad hvis du tjener færre penge end den gennemsnitlige canadier? Hvis du er parat til at være kreativ, kan det være muligt at få råd til disse tjenester.

🔥 Anbefalede:  Afslørede Googles Bard AI, at det træner ved hjælp af Gmail-data?

Hvis du er en husstand på to personer, så prøv at bestille pakker med fire portioner (dvs. familiedelen). Selvom de er dyre i forvejen, er deres pris pr. portion ofte meget mindre end pakkerne med to portioner.

Gem hvad du ikke spiser i Tupperware-beholdere, og du kan strække disse måltider over en hel uge.

Vil du holde tingene enkle? Tag et langt kig på dit husstandsbudget. Vi værdsætter alle nogle ting mere end andre. Hvis det at spise sund mad af høj kvalitet er mere værd for dig end kabel-tv, så overvej at annullere sidstnævnte.

Den gennemsnitlige canadier bruger $66 om måneden på kabel-tv. Ved at skære ned på denne udgift frigøres kapital, du kan lægge til et abonnement på et måltidssæt.

Husk også, at brug af måltidssæt erstatter en del af dit dagligvarebudget. Kombineret med besparelser fundet ved at finkæmme dit budget, kan du finde nok besparelser til at få råd til en madkasse.

Måltidssæt kan være en levedygtig mulighed for alle

Efterhånden som vores liv bliver mere travlt, bliver vi ved med at blive sygere og mere overvægtige. Vil du ikke blive statistik? At lave dine egne måltider fra bunden er billigere og kan være langt mere sundt.

Hvis tiden ikke er på din side, redder måltidssæt dagen ved at give dig de nødvendige ingredienser til hurtigt at lave sunde og smagfulde retter.

Prøv en af ​​dem i denne måned. På den måde kan du finde ud af, om deres service giver mening for din husstand.

Relaterede indlæg: