Er Bard tilgængelig i Canada

Følgende artikel hjælper dig med: Er Bard tilgængelig i Canada

Google annoncerede forskellige nye opdateringer vedrørende sine kommende opfindelser og Bard på Google I/O Conference 2023. En af de store nyhedsrapporter på denne konference var udvidelsen af ​​Bard til over 180 lande.

Google har fjernet Bards ventelistefunktion, hvilket giver brugerne adgang til platformen umiddelbart efter oprettelse af en konto.

Overraskende nok inkluderer listen over lande, hvor Google Bard er tilgængelig, ikke Canada. Selvom Googles administrerende direktør endnu ikke har sagt noget om at ekskludere Canada fra listen, forventer mange mennesker, at det skyldes lovgivningsmæssige problemer. Fortsæt med at læse denne vejledning for at få flere oplysninger om, hvorfor Bard ikke er tilgængelig i Canada.

Er Bard tilgængelig i Canada?

Desværre er Google Bard ikke tilgængelig i Canada. Canadiske brugere bliver nødt til at vente et par dage eller måneder mere for at få adgang til Bard i deres land. Du kan ikke få adgang til Bard i Canada via ventelisten eller den officielle hjemmeside. Bard er dog ikke forbudt i Canada, så forhåbentlig vil Google snart frigive Bard til canadiske indbyggere.

Læs også: Sådan bruger du Google Bard

Hvorfor er Bard ikke tilgængelig i Canada?

Google har udeladt Bard fra listen over lande, hvor Bard er tilgængelig. Men virksomheden har ikke nævnt noget om det samme.

Det har antydet, at virksomheden langsomt gør Bard tilgængelig for andre lande baseret på landets lovgivningsmæssige overholdelse. Google samarbejder også med eksperter for at sikre, at Bard følger landespecifikke regler, før den udgives.

Det er værd at bemærke, at Canada for nylig har oprettet et efterforskningshold på ChatGPT. Holdet studerer ChatGPT og dets brug for at sikre ChatGPT-brugeres privatliv forbliver sikkert, og platformen bruger ikke brugerdata ulovligt.

🔥 Anbefalede:  20 kontante virksomheder at overveje

Det forventes, at Google vil udsætte Bards udgivelse i Canada for at sikre, at der ikke rejses et sådant spørgsmål mod platformen.

Google forsøger at gøre Bard til et sikkert og sikkert AI-værktøj, der sikrer brugernes privatliv og sikkerhed. Det forventes, at Google vil frigive Bard i Canada efter at have sikret sig, at den opfylder alle de lokale krav i Canada.

Læs også: Kan Google Bard generere billeder

Sådan får du adgang til Bard i Canada, selv efter utilgængelighed

Vil du stadig have adgang til Bard i Canada på trods af dens utilgængelighed? Du kan gøre det ved hjælp af VPN’er! VPN’er giver brugerne mulighed for at fjerne blokeringen af ​​geo-begrænsede apps og surfe på internettet privat. Du kan bruge forskellige VPN-tjenester til at få adgang til Bard i Canada.

For eksempel SurfShark, Nord VPN og Express VPN. Alle disse platforme tilbyder adgang til Bard i Canada, men du skal købe deres abonnement.

Efter at have abonneret på en VPN, kan du få adgang til Bard gratis i Canada. Nedenfor er trinene for at få adgang til Bard ved hjælp af en VPN-tjeneste:

Trin 1: Vælg en VPN-tjenesteudbyder, der understøtter Bard i Canada, og besøg dens hjemmeside.

Trin 2: Tilmeld dig VPN ved at indtaste dine personlige oplysninger.

Trin 3: Installer VPN på din enhed.

Trin 4: Vælg en VPN-server fra listen over tilgængelige placeringer. Sørg for at vælge en placering, der understøtter Bard. For eksempel USA, Australien osv.

Trin 5: Vent på, at forbindelsen er etableret.

Trin 6: Søg efter Bard eller besøg dens officielle hjemmeside (https://bard.google.com/) og tilmeld dig en ny konto. Du kan nu nyde at bruge Bard i Canada uden afbrydelser eller begrænsninger.