Epic Games Store udgiver det første NFT-drevne P2E-spil med Gala

Følgende artikel hjælper dig med: Epic Games Store udgiver det første NFT-drevne P2E-spil med Gala

Epic Games Store udgiver det første NFT-drevne P2E-spil med GalaKilde: Gala Games

Web3-spilfirmaet, Gala Games, fortsætter med at lede NFT-spiltrenden. Blockchain-spilpioneren vil debutere i Epic Games Store med det vilde vesten-tema royale kampspil Grit, der forventes at blive udgivet senere i år.

Grit vil være gratis at spille, og brugere vil være i stand til at købe, sælge og bruge NFT’er i spillet. Ride-eller-dø spillets generative karakterer (gunslingers) vil være ERC-721 NFT’er og vil være i stand til “tjen belønninger, når de skyder en storm op og dominerer grænsen.” Hver karakter vil være unik og kan samle genstande (digitale samleobjekter) til brug i spillet.

Gala Games vil introducere blockchain-teknologi og den nye æra af underholdning til Epic Games Stores 194 millioner spillere.

“Nem adgang til Web3-spil er et vendepunkt for de spillere, der endnu ikke har set, hvordan digitalt ejerskab kan berige spiloplevelsen,” sagde John Osvald, præsident for Games ved Gala Games.

Galaverse-begivenheden startede i dag på Malta og finder sted indtil den 9. juni. For at fejre spilkonventet vil Gala Games tilbyde et særligt udsalg af “The Gunslinger Box”, som vil låse op for 10.000 Grit-avatarer.

Nyheden kommer efter Gala introducerede det første Web3 first-person-shooter nogensinde (FPS) Sidste Ekspeditionlanceringen af ​​den decentraliserede Gala musik platform og verdens første NFT esport, Spider Tanks.

Den nuværende pris på Gala-tokenet er stadig relativt lav – $0,078. Token-indehaverne forventede en stigning, efter at Galaverse begyndte, men på grund af bjørnemarkedet er kryptovalutaen stadig nede.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Dette er vores første kig på næste generations grafikkort, og de er absolut enorme