ENS annoncerer en kommende underdomæneopdatering

Følgende artikel hjælper dig med: ENS annoncerer en kommende underdomæneopdatering

ENS-indehavere vil snart være i stand til at oprette underdomæner til deres .eth-adresser.

Ethereum Name Service har endnu ikke delt detaljer om denne opdatering. Organisationen har dog arbejdet på indpakningstjenesten i et år og vil introducere denne og andre væsentlige opdateringer i de følgende måneder.

ENS er en open source, decentraliseret internetnavneprotokol. Det kan bruges som en cryptocurrency-adresse, et Web3-brugernavn og en adresse til decentraliserede websteder. Enkeltpersoner og virksomheder kan oprette ENS-domænenavne via den officielle hjemmeside eller købe dem fra det sekundære marked på OpenSea. Det er værd at bemærke, at med opdateringen vil brugerne også have mulighed for at købe, sælge og handle underdomæner.

I september i år annoncerede ENS også et partnerskab med Coinbase, en af ​​de største cryptocurrency-udvekslingsplatforme. Virksomhederne tilbød gratis Web3 Coinbase-brugernavne, “cb.id.” Disse er underdomæner, der er registreret under ENS-protokollen, og .eth-domæneindehavere har mulighed for at bygge digitale identiteter ved hjælp af deres eksisterende adresser.

ENS har også for nylig indgået partnerskab med Lens Protocol, en skaberfokuseret decentraliseret social graf. Med dette samarbejde vil Lens-data, såsom visningsnavn, profilbillede, forsidebillede og adresse, blive forespurgt via ENS-opløsning.

1/3 Lens Protocol + ENS = frens 🤝

Vi har indgået et samarbejde med @ensdomains for at tillade, at objektivdata kan forespørges via ENS-opløsning.

Linsedata såsom displaynavn, profilbillede, forsidebillede og adresse kan nu forespørges som ENS-ressourceposter ved hjælp af EIP-3668 Off-chain opløsning.

— Lens Protocol 🌿 (@LensProtocol) 4. oktober 2022

Den 11. oktober er mere end 2,6 millioner ENS-domænenavne blevet registreret. I september oprettede enkeltpersoner og virksomheder cirka 437.000 nye domæner. Dette betyder en stigende anvendelse af Web3 og villigheden hos enkeltpersoner og virksomheder til at udforske det nye internet.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Twitter annoncerer anbefalede tweets til alle. Hvordan påvirker dette mærker?