En simpel strategi til 2X dine Twitter-følgere på 6 måneder (organisk gratis)

Følgende artikel hjælper dig med: En simpel strategi til 2X dine Twitter-følgere på 6 måneder (organisk gratis)

Dette indlæg vil lære dig en trin for trin metode til 2X dine Twitter-tilhængere inden for 6 måneder uden at betale for følgere og uden at følge og stoppe tilfældige personer.

Alle de abonnenter, du opbygger ved hjælp af denne metode, vil være ægte fans som rent faktisk læser dine tweets og har potentialet til at blive kunder for din virksomhed.

Først og fremmest vil jeg give en særlig tak til JK Molina for at have lært mig alt, hvad jeg ved om Twitter og den rigtige måde at udvikle en Twitter-konto på.

Her er en snapshot af min Twitter-konto tilbage i marts 22, 2021, før jeg begyndte at implementere denne Twitter-strategi.

Som du kan se på billederne ovenfor, min Twitter-konto stod stille og vokser slet ikke.

I mellemtiden er her et øjebliksbillede af min konto efter at JK Molina begyndte at hjælpe mig med mine tweets.

På kun 3 dagebrød min Twitter-konto 7K følgere.

Spol frem 6 måneder senere, min konto har 14K følgere hvilket er mere end det dobbelte af, hvad jeg startede med.

I dette indlæg, Jeg har dokumenteret hele min Twitter-rejse og jeg vil vise dig præcis, hvordan jeg opnåede disse resultater trin for trin!

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Hvorfor du bør udvide dine Twitter-følgere

I længst tid forstod jeg ikke Twitter. Hvorfor vil du læse indlæg på 280 tegn når du kan se billeder eller se videoer på Instagram, Facebook eller Tiktok?

Hvordan kan Twitter eventuelt gavne din online forretning?

På kun 6 korte måneder er Twitter blevet en kritisk del af MyWifeQuitHerJob.com for lead gen, thought leadership og nykundehvervelse.

Her er en liste over måder at Twitter har gavnet min forretning, og hvorfor du bør øge din Twitter-tilhængerskare.

 • Netværk – Twitter giver dig en uhyggelig mulighed for at nå andre skabere, eksperter og berømtheder online. Af en eller anden grund er store navne på Twitter meget mere modtagelige for at modtage DM’er og tweets sammenlignet med enhver anden social platform. For mig er det meget mere sandsynligt, at jeg reagerer på et tweet eller en Twitter-DM, fordi tegnbegrænsningen gør kommunikationen meget mere effektiv. Twitter er hurtigt og beskidt og kræver ikke meget omtanke.
 • Forretningsmuligheder – Hvis du opretter indhold i virksomheden, e-handel eller tjener penge, er Twitter enormt! Twitter har ført til mange kundeemner til mit online kursus, min blog og min podcast på MyWifeQuitHerJob.com. Jeg har endda set en række jobopslag på Twitter, og det er en fantastisk måde at få direkte adgang til dit publikum.
 • Autenticitet – I modsætning til Instagram, som er en samling af alles største hits, har Twitter ry for at male et præcist billede af verden. Twitter er kendt for at levere rå, ufiltrerede meninger. Som et resultat forventes og værdsættes tweeting om op- og nedture i din virksomhed.
 • Viralitetspotentiale – Populære tweets er meget mere tilbøjelige til at gå viralt på Twitter i modsætning til Instagram eller Facebook, hvor rækkevidden med vilje er blevet nørdet.

Jeg kan ikke tale for andre nicher. Men hvis du er i software-, teknologi- eller forretningsområdet, er Twitter en fantastisk måde at gøre det på opbygge forbindelser og kunder til din virksomhed.

I de sidste 6 måneder var Twitter ansvarlig for generere mindst 1304 nye e-mail-abonnenter. Jeg siger “i det mindste”, fordi det er umuligt at spore “indtastningstrafik” for folk, der Googler dit navn online.

Det grundlæggende ved at dyrke en Twitter-konto

Der er ingen rigtig eller forkert måde at udvikle en Twitter-konto på, men det er der bedste praksis, som du bør følge.

Som enhver anden social medieplatform, konstant at tweete selvpromoverende materiale ud fungerer aldrig godt.

For eksempel, Jeg plejede at tweete blogindlægslinks 3 gange om dagen, hvilket fuldstændig ødelagde min rækkevidde.

Ingen ønsker at følge en person, der bare poster links til deres eget arbejde. For at få succes på Twitter skal du udgive interessant indhold direkte på platformen.

Et lejlighedsvis link til en blymagnet, blogindlæg eller video er ok, men skal gøres sparsomt på passende tidspunkter.

🔥 Anbefalede:  7 tips til at give din pc en sikkerhedsforårsrengøring

Her er en liste med hurtige tips om, hvordan man får succes på Twitter.

 • Skriv en god biografi – Din bio betyder noget, og du bør fortælle folk, hvorfor de skal følge dig. Hvad er du god til? Hvad gør dig unik? Skriv en biografi på 1-2 sætninger, der beskriver, hvorfor folk skal lytte til, hvad du har at sige.
 • Vær ikke alt for salgsfremmende – Kun en lille del af dine tweets bør være salgsfremmende eller fjerne folk fra Twitter. Hvis du giver værdi med dine tweets, vil folk læse din bio og finde dig organisk online.
 • Tweet flere gange om dagen – Chancerne for, at en given følger ser dit tweet, er lille. Som et resultat skal du tweete flere gange om dagen for at nå ud til forskellige dele af dit publikum.
 • Tweet om dine oplevelser – Selvom du måske synes, dit liv er kedeligt, vil nogen derude finde det fascinerende. Vis din personlighed frem. Tweet om dine oplevelser, dine op- og nedture, og folk vil følge dig.
 • Interagere med andre – Den sande magt ved Twitter ligger i den en-til-en-interaktion, du har med dine følgere. Svar på alle dine DM’er, og du vil opbygge en loyal tilhængerskare.

Sådan sætter du en Twitter-indholdsstrategi sammen

Den sværeste del ved at vokse din Twitter-konto er konsekvent at udgive fantastisk indhold. Her er den nøjagtige indholdsstrategi at JK og jeg plejede at 2X min Twitter-følge inden for 6 måneder.

For det første, for at holde arbejdsbyrden til oprettelse af indhold håndterbar, valgte jeg at gøre det tweet 3 gange om dagen med 2 Twitter-tråde om ugen.

Fordi mit mål er at tiltrække følgere i e-handelsvirksomhedsområdet, lagde jeg mine tweets sammen 5 forskellige spande.

 • Historie tweets – Indlæg designet til at fortælle min historie og gøre mig selv relateret til min målgruppe. Mine historieindlæg er en samling af personlige oplevelser med at drive mine 7 figurvirksomheder.
 • Troværdighed Tweets – Indlæg, der demonstrerer min ekspertise inden for e-handel. Troværdighedsindlæg lærer publikum et hurtigt tip eller strategi om, hvordan man øger salget.
 • Engagement tweets – Indlæg, der er designet til at skabe en reaktion eller indlede en kommentar. Disse tweets kan være i form af et spørgsmål eller en kontroversiel udtalelse.
 • Twitter-tråde – Indlæg, der består af mange tweets kædet sammen. Twitter-tråde er designet til at gå ind i et emne i meget større dybde som et blogindlæg. Twitter-tråde er den bedste måde at opbygge dine følgere på.
 • Leadgenerering af tweets – Indlæg, der er designet til at bygge min e-mail-liste. Lead gen tweets bruges sparsomt og følger normalt et indlæg med højt engagement.

Her er et eksempel på en historie tweet.

Her er et eksempel på en troværdighed tweet.

Her er et eksempel på en engagement tweet.

Her er et eksempel på en Twitter tråd.

Her er et eksempel på en lead gen tweet.

Ud af alle 5 tweettyper, Twitter-tråde er de mest effektive til at opbygge en følge og generere e-mail-tilmeldinger.

I en ideel verden, du bør poste så mange Twitter-tråde som du kan. Men i praksis tager Twitter-tråde lang tid at udarbejde, og det kræver et team af skribenter at oprette flere tråde om dagen.

Sådan opretter du Killer Twitter-indhold

At skabe unikt Twitter-indhold 3 gange om dagen, 7 dage om ugen kan virke som en skræmmende opgave. Der er dog en nem og overskuelig måde at gøre det på, hvis du bruger de rigtige softwareværktøjer.

Først og fremmest, at køre en succesfuld Twitter-konto absolut kræver et tweet-planlægningsværktøj. Det er trods alt umuligt at tweete i realtid på tværs af forskellige tidszoner.

Uden en tweet-planlægger er det at køre en Twitter-konto alt for kedeligt.

For det andet skal du komme med godt indhold at poste. Dette er den sværeste del!

For at komme med engagerende Twitter-indhold anbefaler jeg stærkt et værktøj kaldet Tweet Hunter. Tweet Hunter er et værktøj, der skraber Twitter til vise dig de mest virale tweets for en given kategori.

Tweet Hunter har også en indbygget AI-funktion, der kan automatisk oprette et tweet til dig på dit valgte emne, som du så kan massere ind i dine egne ord.

Især hvis du er ny på Twitter, er det vigtigt at forstå sproget og den type tweets, der klarer sig godt på platformen.

🔥 Anbefalede:  Denne mekaniske nummerplade er alt, hvad dine regneark har brug for

Du bør bruge mindst et par timer på at browse og bruge Twitter til få en fornemmelse af, hvilket indhold der fungerer bedst.

Klik her for at prøve Tweet Hunter gratis

Sådan opretter du dit første virale tweet

Her er en trin for trin guide til hvordan du opretter dit første virale tweet. Hvis du ikke er en god forfatter eller en kreativ person, så brug et værktøj som TweetHunter til at få nogle indlægsideer.

Først og fremmest, indtast et emne til dit tweet.

TweetHunter finder alle de bedste tweets inden for de seneste 30 dage for dit emne. Find en du kan lide!

Derefter, komponer dit tweet i øverste højre hjørne af værktøjet. I dette eksempel forvandlede jeg det populære tweet vist ovenfor til mit eget unikke indhold ved at diskutere mine foretrukne e-handelsværktøjer.

Når du er færdig med at skrive dit indlæg, Tweet Hunter har en indbygget skemalægger der planlægger dit tweet! Som et resultat behøver du ikke andre planlægningsværktøjer for at administrere din konto.

Du kan også have Tweet Hunter retweet automatisk dit indhold. For eksempel, hvis du har følgere i forskellige tidszoner, vil du gerne sende det samme tweet flere gange, så alle har en chance for at se det.

TweetHunter har også en “plug”-funktion, som giver dig mulighed for tilslut automatisk din blymagnet hvis en vis tærskel for “synes godt om” er blevet opfyldt på et populært tweet.

Bare for sjov, her er det nøjagtige tweet, som jeg udarbejdede ved hjælp af TweetHunter i eksemplet ovenfor 2 timer senere. Den har allerede 50 likes!

Ved at sætte dit eget spin på populære Twitter-opslag kan du hurtigt og nemt batch en hel uges tweets (21 tweets) på en time eller mindre.

Konsistens er nøglen og det gør ikke noget, hvis du poster et par duds. At have succes på Twitter er ligesom panorering efter guld. Hvis du udsender nok gode tweets, vil et til sidst gå viralt. Og når det sker, vil du høste uforholdsmæssigt store belønninger!

Sådan kommer du med kreativt Twitter-indhold

Hvis du ikke er en god forfatter og hellere vil outsource din Twitter-skrivning, TweetHunter tilbyder også en ghostwriting-tjeneste.

Når du ser et tweet, du kan lide, skal du simpelthen klik på knappen “anmod om variation”. ved siden af ​​posten.

Inden for 48 timer vil en spøgelsesforfatter skabe en unik variation af dit valgte tweet som du så kan massere ind i din egen skrivestil.

Jeg har leget med denne funktion, og den fungerer ret godt. Men som professionel blogger, det er ikke så svært at komponere indhold på 280 tegn. Lad os ikke blive for dovne nu 🙂

Den anden funktion ved TweetHunter, som jeg bruger ret ofte, er Fanen “Samlinger”.

Samlinger er de bedste tweets kurateret af professionelle Twitter-ghostwriters. Disse lister opdateres dagligt og er en stor inspirationskilde, når du skal sammensætte nyt indhold.

For min niche gennemser jeg konstant populære tweets i the “tjen penge online” og “selv forbedring” kategorier for nye ideer.

Klik her for at prøve Tweet Hunter gratis

Genbrug af dit Twitter-indhold

Hvis du tweeter 3 gange om dagen, 7 dage om ugen, et af dine tweets vil med tiden gå viralt hvis du følger mine instruktioner ovenfor.

Og når dit tweet går viralt, vil det være tydeligt.

Her er nogle reaktioner fra Twitter, efter jeg offentliggjorde min første virale tråd.

I mellemtiden min Twitter følger sprængte!

Når du har et par populære tweets i posen, kan du derefter genbrug dette indhold på Instagram, Facebook og TikTok.

Det virker kontraintuitivt, men billeder af tweets klarer sig ret godt på Instagram. Hvorfor? Det er fordi folk er meget mere tilbøjelige til at dele et iørefaldende ordsprog eller et citat i modsætning til et billede af dig:)

Alt du skal gøre er at gå til analytics.twitter.com og find dine mest engagerende tweets.

Derefter, tag et øjebliksbillede af dit tweet direkte fra Twitter-appen, beskær billedet og læg det på Instagram. Det tager 5 sekunder!

Til mine mest populære Twitter-tråde, Jeg konverterer også indholdet til 30 sekunders TikToks. Kortformsvideo er i top lige nu, og Twitter-indhold kan nemt omdannes til en video.

Jeg tager bogstaveligt talt min telefon, tænder kameraet og optage mig selv, mens jeg reciterer tweetet. Faktisk har jeg fået flere TikToks til at gå viralt på denne måde!

🔥 Anbefalede:  Sådan forbedrer du din Amazon IPI-score

Sådan får du flere følgere på Twitter

Som med alle sociale medier handler det om at vokse dine Twitter-følgere om konsistens. Du skal forpligte dig at tweete flere gange om dagen, 7 dage om ugen for hurtigt at opbygge din konto.

Husk, at dine følgere aldrig vil se alle dine tweets det er ok at genposte det samme indhold flere gange spundet på en anden måde.

For eksempel, her er det samme tweet omformuleret 3 forskellige måder.

For at kunne poste konsekvent, du har brug for en konstant inspirationskilde. Derfor anbefaler jeg stærkt at bruge et værktøj som TweetHunter til hurtigt at isolere populære indlæg på Twitter.

Husk, du kopierer ikke andres indlæg. Du sætter dit eget unikke spin om et emne på en smart måde.

Hvis du har ekstra båndbredde, så prøv at udgive mindst 1-2 Twitter-tråde om ugen. I den bloggverden, hvor jeg kommer fra, er det par for kurset at skrive et omfattende indlæg om et emne.

Men når du skriver en omfattende tråd på Twitter, alle tror, ​​du er en gud.

Det, der er fantastisk ved Twitter, er, at platformen tvinger dig til at være kortfattet. Og kortfattet indhold er præcis der, hvor verden af ​​korte opmærksomhedsspænd er på vej hen.

Dine Twitter-opslag kan være nemt omdannes til…

 • Instagram indlæg
 • Facebook opslag
 • TikTok videoer
 • Instagram-hjul
 • You Tube Shorts

Med den korrekte proces på plads kan du nemt fordoble din Twitter-følger på 6 måneder eller mindre. Hemmeligheden er at samle dit arbejde og gøre Twitter til en del af din rutine.

Pengene er i DM’erne

Når du har opbygget følgende, dine Twitter DM’er vil begynde at sprænge. Hver dag modtager jeg flere beskeder for…

Hvis nogen har taget sig tid til at DM dig en tankevækkende besked, sørg for at svare. Når du har haft en rigtig samtale med en potentiel kunde, vil din konverteringsraten vil forbedres drastisk.

Det, jeg godt kan lide ved Twitter, er, at det er ligesom en aktie, der kun kan stige!

Klik her for at følge mig på Twitter

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i e-handelsmarkedsføringsstrategier

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.