En ingeniør fra NY kører GPT-3-prompts i Google Sheets

Følgende artikel hjælper dig med: En ingeniør fra NY kører GPT-3-prompts i Google Sheets

Denne weekend blev GPT3 implementeret i Google Spreadsheets af en New York-ingeniør. Ingeniør Shubhro Saha viste, hvordan han brugte GPT-3 til at generere tekstoutput i Google Sheets. Værktøjet, som stadig er i beta, er designet til at hjælpe brugere med at komme med ideer til historier, essays og andre skrifter. I stedet for formlen skal du blot indtaste =GPT3(“…”), hvor du beskriver, hvad du skal gøre med dataene som en anmodning.

Ingeniør fra NY kører GPT-3-prompts i Google SheetsBillede skabt af MidJourney AI

Shubhro brugte GPT-3 til at generere output baseret på en række forskellige kriterier, herunder adresse, postnummer og ting. Det oprettede også et system, hvor meddelelserne ville blive genereret tilfældigt hver gang. Dette sikrede, at han ikke ville kede sig med meddelelserne, og at han altid ville have noget nyt at arbejde på.

I denne weekend byggede jeg =GPT3(), en måde at køre GPT-3-prompts på i Google Sheets.

Det er utroligt, hvordan opgaver, der er svære eller umulige at udføre med almindelige formler, bliver trivielle.

For eksempel: rense data, skrive takkekort, opsummere produktanmeldelser, kategorisere feedback… pic.twitter.com/4fXOTpn2vz

— Shubhro Saha (@shubroski) 31. oktober 2022

Der er mange eksempler på, hvordan det forholder sig sådan. Kreativitetsopgaverne er et sådant eksempel. Dette kan være en vanskelig eller umulig opgave, når du bruger standardformler, men det bliver meget enklere, når rødderne til GPT-3 er kendt.

Generelt kan enhver aktivitet, der er svær eller umulig at gennemføre med standardmetoder, gøres meget lettere med de rigtige værktøjer. Dette er en af ​​de mange grunde til, at det er vigtigt at have en stærk forståelse af GPT-3 og at kunne tænke ud af boksen.

Det er utroligt, hvordan aktiviteter, der er svære eller umulige at gennemføre med standardformler, bliver ligetil. Rengør data, komponer takkekort, opsummer produktanmeldelser og kategoriser for eksempel feedback.

Shubhro Saha

Det ser forbløffende ud, hvordan forfatteren anmoder deltagerne om at skrive takkebreve baseret på, hvad de har bidraget med til brylluppet. Det er her, pragmatismen kan findes. GPT-3 er forkert i 20 % af tilfældene, når de bliver bedt om at tildele postnumre efter bynavn. Han forudsagde en lys fremtid for AI.

Samlet set fandt Shubhro oplevelsen som positiv og mener, at GPT-3 har et stort potentiale for Google Sheet-brugere. Han planlægger at fortsætte med at bruge værktøjet og siger, at han vil anbefale det til andre brugere, der leder efter det.

  • Google Sheets er en webbaseret regnearksapplikation, der er en del af Google Drive-pakken af ​​produktivitetsapplikationer.
  • GPT-3 er en maskinlæringsramme, der gør det muligt for udviklere at træne og implementere tekst AI-modeller.

Læs mere:

🔥 Anbefalede:  Money View - Overvåg dag-til-dag økonomi!