Empire Flippers vs Flippa anmeldelse: 12 kategorier sammenlignet

Følgende artikel hjælper dig med: Empire Flippers vs Flippa anmeldelse: 12 kategorier sammenlignet

Flippa og Empire Flippers er to af de største markedspladser til at købe og sælge nicheindholdswebsteder med et samlet webstedssalg på henholdsvis $375 millioner og $280 millioner til dato.

Jeg har personligt købt og solgt over 140 websteder på Flippa, og 6 websteder på Empire Flippers, hvoraf 3 af dem har været i de seks figurer.

I denne opskrivning af Empire Flippers vs Flippa giver jeg en uvildig anmeldelse på tværs af 12 kategorier (salgsmultipler, listedetaljer, migreringssupport). Gennemgangen vil dække alle aspekter af mæglerne, uanset om du sælger et websted eller køber et websted.

Lad os komme ind i det!


Empire Flippers vs Flippa: En samlet oversigt

Dataene for Empire Flippers blev hentet fra deres State of the Industry Report. Dataene fra Flippa blev hentet fra deres hjemmeside, blog og pressemeddelelser. Derudover vil mine personlige erfaringer og data også blive delt.

På et højt niveau er Flippa en selvbetjeningsmarkedsplads, hvor du på egen hånd kan søge gennem tusindvis af opslag for at finde diamanterne i rå, udføre fuld due diligence og derefter udføre en vellykket overførsel af hjemmesiden.

I modsætning hertil er Empire Flippers en fuld-service markedsplads, hvor kontrollerede online-virksomheder er kurateret og prissat til en præmie med et dedikeret team til at tage sig af hjemmesideoverførslen.

Her er en oversigt:

FlippaEmpire Flippers
Samlet salg 375 millioner dollars 280 millioner dollars
Brugere 1,5 mio 195.000
Noteringsgebyr 49 USD $0
Kommissionssats 10 % eller mindre 15 % eller mindre
Samlet fortegnelse 5.000+ 120+
Eksklusivitetsaftale Mens noteringen er live 2 måneder
Gennemsnitlig salgstid N/A 48 dage

1. Hvilke typer websteder tilbydes?

Flippa tilbyder en bred vifte af online-virksomheder, herunder SaaS-virksomheder, e-handelswebsteder, indholdswebsteder, mobilapps, servicevirksomheder og mere.

Empire Flippers tilbyder et mere snævert sæt af online-virksomheder og fokuserer primært på e-handel og indholdssider. De tilbyder mange andre typer af online-virksomheder, men disse fortegnelser er sjældne. Af de 298 onlinevirksomheder, der blev solgt i 2020, var 51 % indholdsvirksomheder (153) og 38 % var e-handelsvirksomheder (114).

Takeaways: Begge markedspladser tilbyder et fremragende udvalg af nicheindholdswebsteder, der tjener penge med affilierede og/eller displayannoncer.


2. Hvad er salgsprisen multipla?

FlippaEmpire Flippers
Minimumspris $100 $25.000
Gennemsnitlig multiplum N/A 34,8x

Flippas noteringspriser spænder vidt fra et par hundrede dollars til flere millioner dollars.

Empire Flippers vil kun acceptere online-virksomheder, der tjener mindst $500 om måneden i overskud, og det er sjældent at se et indholdswebsted opført til en værdi under $25.000. I den øverste ende er der noteringer på flere millioner dollars med den dyreste notering på $8,5 millioner. I 2020 var den gennemsnitlige salgsmultipel 40,5x for Amazon Associates-websteder og 34,6x for displayannonceringswebsteder.

En vigtig forskel er, at Empire Flippers giver en fast pris for annoncer, mens Flippa tilbyder en auktion i Ebay-stil, hvor auktioner kan blive til budkrig. Flippa forhindrer snigskytte i sidste sekund ved at forlænge auktionen med en time, når der er et bud i den sidste time af auktionen.

På Empire Flippers kan du afgive et tilbud, der er lavere end noteringsprisen. Hvis tilbuddet er “pre-accepteret”, så rundsendes tilbuddet i 24 timer, hvis en anden køber ønsker at afgive et tilbud, der er mindst 10% højere.

Ifølge Empire Flippers hjemmeside, “Vores købere kommer til os, fordi de leder efter kvalitetslister, og de er villige til at betale en præmie for dem.”

Takeaways: Du betaler typisk aktuelle markedspriser hos Empire Flippers, mens det er mere almindeligt at finde tilbud under markedet på Flippa. Jeg finder de fleste af mine sider fra Flippa (mine dating-, udendørs-, sundheds- og wellness-casestudiesider).


3. Hvilken mægler er større?

FlippaEmpire Flippers
Live Listings 5.000+ 140+
E-mail-abonnenter 360.000+ 118.000+
Brugere 1,5 mio 195.000

Flippa har et meget højere antal annoncer med over 5.000 live-opslag sammenlignet med lidt over 140 for Empire Flippers.

På grund af det store antal fortegnelser på Flippa, er det nyttigt at bruge søgefiltrene til at se en undergruppe af fortegnelser, der bedst matcher dine mål. Du kan indstille filtre efter attributter som pris, månedlig fortjeneste, månedlige sidevisninger, webstedets alder og mere.

Flippa hævder en e-mail-liste på 360.000, mens Empire Flippers har en mindre, men meget engageret e-mail-liste på 118.000 abonnenter.

Flippa har solgt over 39.805 aktiver for i alt over 375 millioner dollars, mens Empire Flippers har solgt over 1.500 online-virksomheder for i alt over 280 millioner dollars.

Sites sælger ret hurtigt på Empire Flippers, især i den lavere prisklasse. Den gennemsnitlige salgstid for alle fortegnelser er 48 dage, og 84 % af alle fortegnelser på markedspladsen er blevet solgt. Empire Flippers anbefaler, at du indstiller en alarm for hver mandag kl. 10:00 EST, når nye annoncer offentliggøres, så du kan handle hurtigt på websteder, du er interesseret i.

🔥 Anbefalede:  Grammatisk anmeldelse: Sådan bliver du en bedre forfatter

Takeaways: På Flippa skal jeg gennemsøge 100 opslag for at finde 1-2 værdige at se på. Flippa har et meget højere antal fortegnelser og brugere, men Empire Flippers kompenserer for dette ved kun at sende opslag af høj kvalitet, der opfylder deres strenge krav.


4. Hvem har en lavere kommissionsstruktur ved salg?

På enhver markedsplads er kommissionsgebyrer afgørende. Gebyrerne trækkes ud af sælgers provenuet ved salget. For at dække tabet kan priserne derfor naturligvis stige for at kompensere for gebyrerne. Da provisioner kan påvirke endelige noteringspriser, er det vigtigt at forstå dem.

Flippas kommission er:

 • 10 % på websteder $50.000 og derunder
 • 7,5 % for 50.001 USD – 100.000 USD
 • 5 % for over $100.000

Empire Flippers’ kommission er:

 • 15 % på websteder solgt for under 700.000 USD
 • 8 % for beløbet mellem $700.001 og $4.999.999.
 • 2,5 % for beløb over 5.000.000 USD

Der er ret stor forskel i provisionssatsen for websteder i intervallet $100k – $700k. Kommissionen for et websted på $100.000 ville være mindre end $10.000 på Flippa vs $15.000 på Empire Flippers.

Men historisk set har Empire Flippers listemultipler været højere end Flippa, og derfor kompenseres der for provisionerne. Empire Flippers har også flere professionelle investorer, der er villige til at betale en præmie for godkendte handler, dette jo højere multipla.

Takeaways: De endelige salgskommissioner kan være betydeligt højere for Empire Flippers, især på websteder med en pris mellem $100k – $700k. Denne omkostning kan overføres til købere, der normalt betaler en præmie med Empire Flippers.5. Hvad er gebyrerne ved salg af et websted?

Flippa opkræver $49 for at vise et websted på deres markedsplads.

Empire Flippers opkræver ikke et noteringsgebyr fra og med 2021. Det har tidligere opkrævet et “godkendelsesgebyr” på $297 for førstegangssælgere og $97 for yderligere opslag, som er blevet fjernet.

Takeaways: Sælgere betaler ikke et noteringsgebyr med Empire Flippers, men vil betale flere provisioner efter salg.


6. Hvilke listeoplysninger gives?

Empire Flippers og Flippa giver forskellige typer information på udsalgssiderne. Jeg dækker hver enkelt nedenfor.

Hjemmeside URL

Flippa afslører URL’en på de fleste fortegnelser, men sælgere har mulighed for at gøre URL’en fortrolig mod et ekstra gebyr på $100. Potentielle købere skal acceptere en NDA for at se URL’en på fortrolige fortegnelser.

Empire Flippers skjuler URL’en på alle opslag for at forhindre copycats eller direkte konkurrenter. For at se webadressen skal købere fremlægge bevis for penge, f.eks. et nyligt kontoudtog. Efter verifikation af tilgængelige likvide aktiver giver Empire Flippers den potentielle køber 10 “oplåsninger”, som kan bruges til at se den fulde fortegnelse inklusive URL’en, Google Analytics-adgang, indtjeningsopgørelser og P&L. Købere er kun i stand til at låse op for fortegnelser op til et vist beløb baseret på, hvor meget likvide midler der er blevet verificeret.

Website trafik

Begge markedspladser leverer trafikdata for hjemmesiden, der trækkes direkte fra Google Analytics.

Med Flippa kan du sende en besked til sælgeren for at anmode om Google Analytics læseadgang for at gennemgå dataene nærmere. Empire Flippers giver dig automatisk læseadgang til Google Analytics, når du låser op for en fortegnelse.

Indtægter og omkostninger

Som en selvbetjeningsmarkedsplads giver Flippa sælgere mulighed for selv at rapportere indtjening, som ikke er verificeret. Flippa kan dog verificere Adsense-indtægter via Google API, hvis der gives adgang. Sælgere uploader typisk skærmbilleder for at vise deres affilierede og vise annonceindtjening, men disse skærmbilleder kan let manipuleres eller forfalskes.

Empire Flippers kræver, at sælgere fremlægger dokumentation for indtjening, som er verificeret af Empire Flippers kontrolteam. De kræver adgang til affilierede dashboards som Amazon Associates, så de kan trække rapporter for at verificere indtjeningen.

Andre oplysninger

Empire Flippers giver et lydinterview med sælgeren på mange af fortegnelserne, hvor sælgeren bliver stillet nogle informative spørgsmål, såsom hvorfor de sælger, hvilken erfaring de har med at bygge et nichewebsted, og hvordan de udviklede det websted, de sælger.


7. Hvilke due diligence detaljer gives?

Når du ser på et websted til salg, er due diligence nøglen. Som køber bør du ALTID foretage din egen due diligence uanset mængden af ​​data, som mægleren har oplyst. Husk mæglere er tilskyndet til at sælge, så sørg for at være fortrolig med din egen forskning.

🔥 Anbefalede:  MogoTrade anmeldelse: Kommissionsfri aktiehandelsapp til canadiere

Som standard tilbyder Flippa ikke kontrol eller due diligence, og det er helt på købers skuldre at afdække problemer og verificere trafik- og indtjeningsdata er nøjagtige.

For en pris på 1.500 USD for standardrapporten kan du købe Flippas due diligence-tjeneste, som leder efter potentielle problemer eller røde flag. Nogle kontroller fra denne tjeneste omfatter:

 • Bekræfter trafik
 • Bekræftelse af omsætning
 • Kontrollerer for bottrafik
 • Identifikation af risiko for aktivoverførsel

I modsætning hertil inkluderer Empire Flippers professionel kvalitetskontrol for alle websteder, der er anført på markedspladsen. Denne vurdering omfatter:

 • Bekræftelse af domæneejerskab
 • Bekræftelse af trafik med Google Analytics
 • Bekræftelse af indtjening
 • Kontrol af udgifter
 • Kontrol af sælgers legitimitet

Undersøgelsesprocessen hos Empire Flippers tager typisk 2-4 uger, når et websted er til salg.

Da både Flippa og Empire Flippers har incitamentet til at sælge websteder for at tjene kommissioner, kan du hyre uvildige due diligence-tjenester, som The Website Flip tilbyder.

Takeaways: Empire Flippers har en stærk undersøgelsesproces og et dedikeret vurderingsteam til at eliminere svindel og websteder af dårlig kvalitet, mens Flippa ikke undersøger websteder, før de opføres på deres markedsplads. Uanset hvad handler ingen mægler til købers fordel; mæglerens mål er at repræsentere sælgeren. Få adgang til URL’en (uanset om den allerede er givet via Flippa eller ved at vise bevis for midler hos Empire Flippers), og sørg for at gøre din egen due diligence.


8. Hvilke kommunikationsmetoder er tilgængelige med sælgere?

På Flippa foregår størstedelen af ​​kommunikationen ved at sende en direkte besked til sælgeren privat via hjemmesiden. Interesserede købere kan også efterlade offentlige kommentarer til fortegnelsen, og køberen kan svare.

Med Empire Flippers kan potentielle købere også stille private spørgsmål til sælgeren via hjemmesiden. Hvis fortegnelsen er over $100.000, kan et opkald med sælgeren planlægges.

Takeaways: Begge markedspladser tilbyder nem kommunikation med sælgere. Empire Flippers har en lille fordel ved at give købere mulighed for at planlægge et opkald med sælgeren.


9. Hvilken mægler har den højeste risiko for at blive snydt?

Flippa har ry for at have en masse svindlere, der giver forkerte oplysninger om deres trafik eller indtjening. I de seneste år har Flippa taget skridt til at reducere svigagtige opslag ved at verificere sælgerens identitet og give brugerne mulighed for at rapportere mistænkelig aktivitet på enhver fortegnelse.

For at lære mere om, hvordan du undgår Flippa-svindel, så tjek denne artikel om de almindelige typer af svindel.

Når et tilbud accepteres på Flippa og vilkår er aftalt, sender køber købsbeløbet til en deponeringskonto med en bankoverførsel via Escrow.com. Når aktiverne er modtaget, har køber 7 dage til at godkende eller afvise aktiverne, ellers vil midlerne blive frigivet automatisk.

Når et tilbud accepteres på Empire Flippers, overfører køberen pengene til Empire Flippers, og så starter migrationsteamet overførslen af ​​hjemmesiden (Empire Flippers accepterer også betaling i Bitcoin). Når siden er blevet overført til køberen, har køberen en 14-dages inspektionsperiode. Hvis webstedet ikke tjener mindst 50 % af den omsætning, der blev annonceret i fortegnelsen, kan køberen genforhandle handlen eller fortryde den.

Empire Flippers vil også beskytte sælgeren, hvis en earn out forhandles ved at opkræve betalinger fra køberen og videregive den til sælgeren (minus provisionen). Empire Flippers vil have en vis sikkerhed som domænenavnet for at sikre, at køberen foretager betalingerne.

Takeaways: Garantien på mindst 50 % af den annoncerede omsætning i løbet af de første 14 dage eliminerer stort set risikoen for svindel på Empire Flippers markedsplads. Købere skal være forsigtige med svindel, når de køber sider på Flippa.


10. Hvilken mægler har flere kvalitetssider?

Kvaliteten kan variere meget på Flippa, fordi stort set alle kan liste en hjemmeside uden nogen kontrol. Folk klager ofte over svindel, og der er kun få muligheder, hvis du bliver snydt af en sælger, der misviser deres trafik og indtjening.

På grund af ret strenge krav lister Empire Flippers typisk websteder af høj kvalitet, der har bestået deres vurderingsproces. Empire Flippers oplyser, at de afviser omkring en tredjedel af indsendelserne til markedspladsen. De kræver en solid track record på mindst 6 måneders indtjening og tillader ikke websteder i specifikke nicher som gambling, payday lån og CBD. Købere på Empire Flippers kan have tillid til, at webstedet ikke skulle have nogen kritiske problemer såsom falske numre eller ikke-oplyste PBN’er.

Takeaways: Websteder, der er opført på Empire Flippers, er generelt af højere kvalitet, efter at de har bestået Empire Flippers strenge kontrolproces. Der er nogle websteder af høj kvalitet på Flippa, men de kan være svære at finde, fordi der er så mange websteder af lav kvalitet på markedspladsen.

🔥 Anbefalede:  Yotta Savings rente, gebyrer, anmeldelse

11. Håndterer mæglerne hjemmesidemigreringer?

Med Flippa er køber og sælger på egen hånd at navigere i processen med at overføre webstedsejerskab.

Empire Flippers har et dedikeret team, der vil udføre hjemmesideoverførslen, der ikke kræver hjælp fra køber eller sælger udover at give adgang til hostingkonti.

Takeaways: Empire Flippers tilbyder en hands-off og lav-stress hjemmesideovergang. Med Flippa bliver du nødt til selv at udføre migreringen og håndtere eventuelle problemer, der dukker op.


12. Hvilken mægler tilbyder support efter salg?

Sælgere på Flippa opfordres til at tilbyde support efter salg for at øge værdien af ​​hjemmesiden og hjælpe den nye ejer med overgangen. Niveauet af support varierer ligesom andre aspekter af Flippa, og der er intet, der holder dem til at yde support efter salg.

Sælgere på Empire Flipper tilbyder typisk 30 dages eftersalgssupport via e-mail eller Skype for at hjælpe køberen med spørgsmål eller problemer, der dukker op under overgangen. Dette kan også variere baseret på sælgeren, men Empire Flippers siger, at 30 dage er standarden.

Takeaways: Empire Flippers-sælgere forventes at yde mindst 30 dages support efter salget for at sikre, at der er en glidende overgang, og mange sælgere er glade for at yde yderligere hjælp, hvis det er nødvendigt. Du kan muligvis få support efter salg fra en Flippa-sælger.


Min Flippa Resumé

Hvis du er en erfaren webstedsinvestor, der forstår due diligence, er Flippa en fremragende markedsplads til at finde websteder med nemme gevinster. Flippa tiltrækker “begyndere” hjemmesideskabere (hobbyister). Disse typer websteder har trafik og fremragende indhold siden normalt skrevet af ejeren. Du kan købe sider til ethvert prisniveau. Du bliver dog nødt til at gennemsøge hundredvis af lister for at finde den ene aftale. Det kan være meget tidskrævende.

Hvis du sælger en side, kan Flippa være en god måde at få sat bud på din auktion, som virkelig kan drive prisen op. Vær dog klar til at besvare køberspørgsmål og yde migreringssupport til køberen.

Fordele

 • Mulighed for at finde undervurderede aktiver
 • Hundredvis af opslag går live dagligt
 • Forskellige prisklasser til alle budgetter
 • Evne til at forhandle frit med sælger direkte
 • Laveste provisionssatser i branchen på omkring 10 %

Ulemper

 • Behov for at forstå due diligence-processen fuldt ud
 • En vis sandsynlighed for at blive snydt
 • Ingen hjælp til webstedsmigrering
 • Minimale detaljer angivet på noteringssiden som standard, medmindre køberen angiver det

Resumé af My Empire Flippers

Hvis du køber, leverer Empire Flippers godkendte websteder over $25.000, hvor de fleste i virkeligheden er mere end $100.000 op til høje sekscifre. Disse typer websteder er velindtægtsgenererede og mere stabile. Der er normalt ikke så mange nemme gevinster, men der er masser af kvalitetssider, så en er forpligtet til at passe til dine investeringskriterier.

Hvis du sælger, giver Empire Flippers høje webstedsvurderinger og håndterer hele migreringsprocessen. Det er hånden af ​​for sælgeren.

Fordele

 • Meget gennemprøvede tilbud (men lav stadig din egen research)
 • Kan få en samtale med sælger, hvis du køber
 • Håndterer migrering af hjemmeside
 • Hvis du køber, giver en garanti for indtægter, eller du kan gå væk
 • Minimal sandsynlighed for svindel

Ulemper

 • Empire Flippers er altid i midten af ​​køber og sælger, så de kan ikke oprette forbindelse direkte
 • Høje multipler, hvis du køber et websted
 • Højere provisionssatser end Flippa

Afslut

Hvis du køber, så hold øje med begge markedspladser; du ved aldrig, hvilken slags hjemmeside der kommer til salg.

Hvis du sælger, og du er villig til at betale en præmiekommission for at være hands-off og stressfri, så vil Empire Flippers være dit bedste bud. Men hvis du vil spare på kommission, kan du prøve at notere på Flippa med en minimumsreservepris.

Jeg håber, at du fandt denne sammenligning mellem Empire Flippers og Flippa nyttig. Jeg har været en aktiv køber og sælger på begge platforme, siden de blev lanceret. Hver markedsplads har sine egne fordele og ulemper.