ELSA indsamler $23M for at udvide den generative AI-drevne sprogindlæringsplatform

Følgende artikel hjælper dig med: ELSA indsamler $23M for at udvide den generative AI-drevne sprogindlæringsplatform

ELSA, virksomheden bag den engelske tutor-app ELSA Speak, har rejst 23 millioner dollars i en serie C-runde ledet af UOB Venture Management. UniPresident, Asia Growth Investment Fund, en fælles virksomhed af Aozora Bank og Development Bank of Japan (DBJ), deltog også i runden. Yderligere deltagere omfatter tidligere investorer Gradient Ventures, Googles AI-fokuserede venturefond; Monk’s Hill Ventures; Globant Ventures; og Vietnam Investments Group (VIG).

Samtidig med fundraisen lancerede ELSA også sin AI Tutor. Det nye tilbud er designet til at undervise i engelsk ved at replikere naturlige samtaler gennem Generative Voice AI-teknologi.

Virksomheden sagde, at den nye finansiering vil give den mulighed for at udvide sin AI-app til internationale markeder som Taiwan, Korea og Mellemøsten. Derudover planlægger ELSA også at bruge midlerne til at fremme partnerskaber med virksomheder og skoler i lande som Japan, hvor enkeltpersoner søger at forbedre deres engelskkundskaber.

ELSA sagde, at dens nye AI-vejleder tilbyder rollespilsscenarier, hvor eleverne kan lytte og svare. Ydermere kan appens talegenkendelsesteknologi give en dybdegående og præcis engelsk flydende analyse og feedback for at sikre fremskridt.

“At tale engelsk er vurderet som den mest værdsatte færdighed på arbejdsmarkedet,” sagde Dr. Xavier Anguera, medstifter af ELSA og respekteret taleteknolog, i en erklæring. “At lytte og tale højt er afgørende for flydende og udtale.”

Grundlagt af Vu Van, CEO og medstifter af ELSA Speak, og Anguera, ELSA blev lanceret i 2015. I 2021 modtog virksomheden $15 millioner i serie B-finansiering.

Sådan fungerer ELSA AI

ELSA AI Tutor er drevet af AI-drevet, proprietær talegenkendelsesteknologi. Den er trænet på engelsk lyddata fra 34 millioner elever verden over. Virksomheden hævder at have samlet over 50 millioner downloads af sin app. Det har også akkumuleret et betydeligt lager af 200 millioner timers anonyme engelske lyddata i løbet af syv år.

🔥 Anbefalede:  12 steder at få hækletilbehør til din virksomhed

Dette enorme globale datasæt gør det muligt for ELSA at skalere sin platform og tilpassede lektionsplaner designet til at passe til individuelle elevers særlige behov. Efter hvert rollespilsscenarie modtager brugerne personlig feedback på deres engelsksproglige færdigheder, herunder vurderinger af udtale, ordforråd, grammatik, intonation, rytme og mere.

Efterfølgende gemmes denne feedback i brugerens ELSA-profil, hvilket gør det muligt for AI-vejlederen at referere til tidligere fejl og skræddersy fremtidige lektioner derefter.

Fra i dag tilbyder ELSA en gratis mulighed for brugere til at udforske et begrænset antal scenarier. Alternativt kan brugere vælge Premium-planen for at få adgang til ubegrænsede scenarier og feedback. Den nye ELSA AI Tutor-funktion er officielt tilgængelig i ELSA Speak-appen og opdateres automatisk for alle nuværende brugere.

AI-sproglærerapps har høstet betydelig investorinteresse i de seneste måneder. I august rejste den OpenAI-støttede sprogvejleder-app, Speak, 16 millioner dollars ind i en serie B-runde.

Mens ELSA er fokuseret på engelsk sprogindlæring, har Speak til hensigt at gøre det muligt for engelsktalende at lære andre sprog efter lanceringen i USA i den nærmeste fremtid.

Table of Contents