Elon Musk VS Anonymous – Fuldt casestudie

Følgende artikel hjælper dig med: Elon Musk VS Anonymous – Fuldt casestudie

Den anonyme gruppe, som er en decentral international aktivist, har uploadet en video på deres YouTube-kanal, der sigter mod Elon Musk. Den nye video, der blev udgivet den 6. juni 2021, anses for at være en kritisk nedtagning af milliardærentreprenøren.

Hvem er anonym?
Anonym om Elon Musk
Anonym om elektriske køretøjer og rumforskning
Anonym på Twitter, Tesla og Bitcoin
Hvad er årsagen til Anonymous video?
FAQ

Hvem er anonym?

Anonymous er en decentraliseret international aktivistgruppe og hackergruppe, der er kendt for sine cyberangreb mod regeringer og organisationer, har udgivet en video på deres YouTube-kanal, som sendte en mystisk besked til milliardæren Elon Musk.

Anonymous-gruppen er kendt for sit angreb mod Scientology Kirken. Gruppen har formidlet, at den administrerende direktør for Tesla, Elon Musk, havde nydt et ry, der var gunstigt, fordi verden havde et ønske om at leve i en verden af ​​rumudforskning og elektriske køretøjer.

Anonym om Elon Musk

Anonym gruppe har formidlet gennem videoen, at det omdømme, som Elon Musk nyder godt af, ikke er fortjent af ham og tilføjet deres synspunkter gennem videoen. De har formidlet, at det offentlige billede, som han omhyggeligt havde skabt, er blevet fjernet, og folk er begyndt at se ham som en narcissistisk rig fyr, der er en opmærksomhedssøgende.

De har tilføjet, at jagten på at redde menneskeheden som er udråbt af Elon Musk er naivt og ikke en egentlig bekymring, han har for menneskeheden. Gruppen har vist videoer af hans arbejdere, der hævder, at de har stået over for visse forhold under ham i årevis, som er utålelige, og tilføjede også, at han har børn, der arbejder på sine lithiumminer. De tilføjede, at lithiumminerne også er skadelige for miljøet, og det skader miljøet.

🔥 Anbefalede:  The Economy of China: Et casestudie om den næststørste økonomi i verden


Anonym om elektriske køretøjer og rumforskning

Det har De Anonyme også formidlet Elon Musk har skabt et teaterstykke for at få magten fra regeringer og installere diktatorer i de lande, hvor minedriften af ​​hans produkter foregår. De talte også om en avisoverskrift, der nævnte at krone Elon Musk til at være kejser af Mars.

The Anonymous havde også hævdet, at Elon Musk ikke var den eneste person på jorden, der arbejder bag rumudforskning eller elektriske køretøjer, og konkurrencen i branchen er vokset som dagene går.Anonym på Twitter, Tesla og Bitcoin

Gruppen havde også talt om Twitter-beskederne fra Elon Musk og formidlet, at han var i stand til at vokse en fanfølger og skabte en dille ved at trolle andre på sociale medier. De tilføjede, at alle hans beskeder på hans Twitter-konto ikke var andet end trolde.

Gruppen havde endda tilføjet, at Tesla ikke blev grundlagt af Elon Musk, og den blev skabt af folk, der var meget mere intelligente end ham. De tilføjede, at Elon Musk havde købt eller erhvervet virksomheden fra dem og hævdede, at de var mere intelligente end Musk. De nævnte navnene på Teslas grundlæggere, som var Martin Eberhard og Marc Tarpenning.

Gruppen tilføjede, at teslas indtjening ikke kommer fra salg af biler, men gennem tilskud fra regeringen. De tilføjede også, at virksomheden havde tjent penge ved at holde bitcoins og kritiserede Elon Musk for at spille spil med kryptovalutaen, som ødelagde menneskers liv.

De tilføjede, at en af ​​årsagerne til væksten i Teslas indtjening skyldtes den hype, som Elon Musk skabte over bitcoins.

🔥 Anbefalede:  Hvad er forretningskontinuitet? | Nøglestrategier og fejl, der skal undgås

Hvad er årsagen til Anonymous video?

En af hovedårsagerne til videoen anslås at være de tweets, som Elon Musk har delt over bitcoins. Det menes, at Elon Musk havde hypet prisen på bitcoins ved at få mange af sine følgere til at tro, at kryptovalutaen er værdifuld og investere i den.

Senere havde Teslas administrerende direktør meddelt, at virksomheden ville begynde at acceptere bitcoins som betalingsmetode til at købe deres biler, og efter et par uger tog virksomheden og Musk til Twitter tweetede, at virksomheden ikke længere vil acceptere bitcoins som betalingsmetode .

Årsagen til dette træk af Elon Musk var, at minedrift af bitcoins bruger meget energi, og det er skadeligt for miljøet. Et andet punkt, der skal bemærkes, var, at før annonceringen havde Tesla solgt en del af deres bitcoins. De har dog stadig bitcoins, og Elon Musk havde formidlet, at virksomheden vil acceptere bitcoins som en betaling, når minedriften sker gennem en bæredygtig energikilde.Konklusion

Anonym har dog påstået dette i videoen og siger, at Musk allerede var klar over miljøskader forårsaget af bitcoins, og han tog dette skridt, da han indså, at tilskuddet, der blev givet af regeringen, blev holdt, da Tesla skadede miljøet.

FAQ

Manipulerede Elon Musk Cryptocurrency?

Det har altid set, at Elon Musks tweets har påvirket bitcoin, også bitcoin havde et massivt nedbrud, da han tweetede, at Tesla ikke vil acceptere Bitcoin som en betaling.

Hvem er anonym?

Anonymous er en decentraliseret international aktivistgruppe og hackergruppe, der er kendt for sine cyberangreb mod regeringer og organisationer

🔥 Anbefalede:  Czy wiesz, że Twój pracownik może być po prostu Deepfake’iem?

Hvad sagde Anonymous om Elon Musk?

Anonym i en video kritiserede Elon Musk for at manipulere kryptovalutaer og formidlede også, at Tesla ikke blev grundlagt af Elon Musk, og det blev skabt af folk, der var meget mere intelligente end ham.

Table of Contents