Elon Musk grundlagde X.AI, en AI-startup-rival til OpenAI

Følgende artikel hjælper dig med: Elon Musk grundlagde X.AI, en AI-startup-rival til OpenAI

Elon Musk grundlagde X.AI, en AI-startup-rival til OpenAI

Elon Musk, tech-iværksætteren kendt som grundlæggeren af ​​PayPal, Tesla og SpaceX, lancerer sit nye firma, X.AI Corp. Nyheden blev delt af Financial Times og The Wall Street Journal.

Det er ikke første gang, Musk har udtrykt interesse for kunstig intelligens. I 2015 var han med til at stifte OpenAI, en forsknings- og udviklingsvirksomhed, der er dedikeret til ansvarligt at fremme AI. Han forlod dog organisationen i 2018 med henvisning til uenighed om den bedste måde at nå dens mål på.

OpenAI og dets produkt ChatGPT vandt massiv popularitet i slutningen af ​​2022. Virksomheden har for nylig annonceret forlængelsen af ​​sit partnerskab med Microsoft og en virksomhedsfinansieringsrunde på 10 milliarder dollar ledet af teknologigiganten Microsoft, som nu bruger GPT-4 i sin browser Bing . OpenAI’s API bliver også implementeret i andre organisationers tekniske produkter.

Selvom Musk var med til at stifte det succesrige firma, har han for nylig underskrevet et åbent brev, der inviterer udviklere til at sætte AI-forskning på pause i seks måneder på grund af de mulige risici ved AI. Snart senere annoncerede iværksætteren lanceringen af ​​sit eget AI-fokuserede firma, X.AI Corp. Organisationen, der angiveligt blev oprettet den 9. marts, er baseret i Nevada. I skrivende stund er Elon Musk den eneste instruktør. Jared Birchall, direktøren for Musks families kontorer, er sekretær for X.AI Corp.

Der er ikke delt meget information endnu. Men med Musks historie om teknologisk innovation og ekspertise inden for kunstig intelligens, er fremtiden for X.AI Corp. en af ​​forventninger. Tiden vil vise, hvad Musks seneste ambitiøse satsning vil føre til, og om det matcher succesen fra tidligere bestræbelser.

🔥 Anbefalede:  Hvordan vil det gavne Samsung at skifte skærmproduktionsenhed fra Kina til Noida?

Læs relaterede indlæg: