Elon Musk-citater for ejere af små virksomheder

Følgende artikel hjælper dig med: Elon Musk-citater for ejere af små virksomheder

Hvis du overhovedet har fulgt mig de sidste 10 år, ved du det Elon Musk er et af mine idoler. Som tidligere ingeniørdirektør for mikroprocessordesign er Elons baggrund og måde at tænke på virkelig genklang hos mig, og i dette indlæg, Jeg deler mine yndlings Elon Musk-citater gennem tiden!

Selvom du ikke er fan af Elon Musk, må du give ham æren for at opnå nogle skøre, uhyrlige mål. På trods af de tusindvis af nej-siger og millioner af tvivlere, gør Elon altid, hvad fanden han vil, uanset hvor ambitiøst målet er!

Manden har mod, og jeg er glad han lytter aldrig til de såkaldte “eksperter” fordi verden ikke ville være, hvor den er i dag, hvis han gjorde det.

Vi kan ikke alle ændre verden i samme grad som Musk, men undervurder ikke virkningen som du kan have på andre mennesker. Nu videre til Elon Musk-citaterne!

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Når noget er vigtigt nok, gør du det, selvom oddsene ikke er til din fordel

Der er en velkendt statistik, der siger det 9 ud af 10 virksomheder fejler. Og hvis du skulle tro på den stat (hvilket jeg ikke gør), kan du blive afskrækket fra at starte din egen virksomhed.

Men hvis du hader dit job, eller hvis du ikke lever op til dit fulde potentiale, det er tid til at tage en chance. Når det kommer til at starte en lille virksomhed, du har meget lidt at tabe!

Vi taler ikke om starter den næste Tesla eller den næste SpaceX her.

Jeg startede min e-handelsbutik, Bumblebee Linens, for kun $630 og nu er det 7 tal om året.

Jeg startede MyWifeQuitHerJob.com for mindre end $10 og nu er det også 7 cifre!

Selvom du tror, ​​at oddsene er stablet imod dig, skal du starte en virksomhed indebærer så lidt monetær risiko at det ville være latterligt ikke at prøve.

Hvis du har brug for motivation, så gør det ikke

Dette citat fra Elon er måske min favorit gennem tiden, fordi det er så sandt og ligefrem.

Da han blev spurgt til råds om, hvordan man bliver motiveret til at starte en virksomhed, svarede Elon Musk blot “hvis du har brug for motivation, så lad være med at gøre det”.

At starte en virksomhed er svært nok, og hvis du skal overbevises om at gøre det? Glem det!

Her er hvad de fleste mennesker ikke er klar over. At starte en succesfuld virksomhed handler ikke om intelligens eller klogskab. Det handler om at være konsekvent, følge med og vænne sig til gnisten.

For at være vedholdende, du skal ville det!

Nogle mennesker kan ikke lide forandring, men du er nødt til at omfavne forandring, hvis alternativet er en katastrofe

Jeg hader forandring. Det gør jeg virklig. Når først jeg har fundet min rille, vil jeg aldrig have, at tingene ændrer sig. Men jeg er kommet for at lære det forandring kan ikke undgås.

Når Elon taler om, at alternativet er “katastrofe”, er jeg sikker på, at han mener global opvarmning eller rumvæsener, der invaderer Jorden. Men for de fleste mennesker, katastrofe beskriver noget i meget mindre skala 🙂

For eksempel, Hvis du hader din nuværende arbejdssituation, er det tid til at lave en forandring.

Hvis du driver en virksomhed der ikke længere gør dig glad, er det tid til at lukke den ned.

Hvis du er i et forhold der ikke længere virker for dig, det er tid til at bryde båndene.

Intet af ovenstående er nemt at gøre. Men nogle gange skal man gøre, hvad man skal.

jeg sammensætte en ramme som hjælper mig med at beslutte, hvornår jeg skal foretage ændringer i mit liv. Du kan tjekke det ud her.

Men vær forberedt på det sug den op og bid i det klode!

Jeg tror, ​​det er meget vigtigt at have en feedback-loop, hvor du konstant tænker på, hvad du har gjort, og hvordan du kunne gøre det bedre

For mange år siden holdt jeg en præsentation for lederne af min tidligere virksomhed. Og målet med mit oplæg var at foreslå en grundlæggende ændring af vores proces at gøre kommunikationen mere effektiv.

🔥 Anbefalede:  Sådan 2X Amazon-salg ved at bruge Viral Launch, Scope og Long Tail Pro til at målrette mod nye markeder

Og ved du hvad en af ​​lederne sagde?

Til denne dag, Jeg hader stadig når disse ord bliver udtalt af nogen!

For at gøre fremskridt er du nødt til det Evaluer hele tiden, hvad du har gjort, og gør det bedre. Ingen får det korrekt første gang, og bare fordi du har gjort noget på en bestemt måde i lang tid gør det ikke rigtigt!

Det er OK at have dine æg i én kurv, så længe du kontrollerer, hvad der sker med den kurv

Jeg lever efter disse ord for ALLE mine virksomheder.

Det burde du prøve kontrollere så meget som muligt i dit liv, selvom det tager væsentligt mere tid og kræfter.

I de sidste 5 år har jeg prædiket fordelene ved at eje din egen hjemmeside og e-mail-liste i stedet for afhængig af Amazon for alt dit salg. Og i dag tegner min onlinebutik størstedelen af ​​min e-handelsindtægt, og det er en stabil, forudsigelig indkomstkilde.

Hvis du i øjeblikket tjener alle dine penge på Amazon, EBay, Walmart eller Etsy, skal du forstå, at du er det bygge fundamentet for din virksomhed på lejet jord som kan tages fra dig til enhver tid. Her er nogle Amazon-gyserhistorier for at bevise min pointe.

At stole på sociale medier for din trafik er lige så skrøbeligt. Hvert år, Facebook fortsætter med at reducere rækkevidden af ​​dit publikum for at tvinge dig til at betale for annoncer!

Bundlinjen bør du fokusere hovedparten af ​​din indsats på ejendomme du ejer og kontrol, som omfatter…

Vedholdenhed er meget vigtigt. Du bør ikke give op, medmindre du er tvunget til at give op

Succes i erhvervslivet er ikke om hvor klog du er, eller hvilket college du gik på.

Den vigtigste kvalitet i iværksætteri er vedholdenhed. Især hvis du skaber indhold til livets ophold som jeg gør, vinder langsomt og stabilt ALTID løbet.

Da jeg først startede MyWifeQuitHerJob.com, var jeg blandt tusindvis af andre publikationer, der tog fat på det samme område. Men jeg holdt fast i det i 10 år og i dag er MyWifeQuitHerJob en top 25 e-handelsblog.

I mellemtiden, de fleste blogs, der startede sammen med mig for 10 år siden eksisterer ikke længere!

Hvis du vælger at starte din egen virksomhed, forpligte sig til det. Fortæl dig selv, at du vil drive din virksomhed FOR ALTID uanset resultatet.

Hvis “for evigt” lyder en smule skræmmende, så giv det mindst 3-5 år 🙂

Jeg tror ikke, det er en god idé at planlægge at sælge en virksomhed

Jeg har modtaget modstridende råd om køb og salg af virksomheder gennem årene.

For eksempel går Jon Warrilow, forfatteren til den bedst sælgende bog Built To Sell, ind for, at vi alle planlægger og strukturerer vores virksomheder med det formål at sælge det senere hen ad linjen.

I mellemtiden går Elon ind for mentaliteten af aldrig planlægger at sælge din virksomhed. Mens jeg ser fordele og ulemper ved begge synspunkter, hælder jeg til Elon her.

Hvis du starter en virksomhed med en “sælg”-mentalitet, du kan træffe kortsigtede beslutninger som vil påvirke din virksomheds eventuelle succes.

For eksempel, Mark Zuckerburg afviste berømt et tilbud på 1 milliard dollar på Facebook, fordi han ikke havde nogen intention om nogensinde at sælge sin virksomhed.

Som følge heraf var han i stand til træffe langsigtede beslutninger som førte til Facebooks succes i dag.

Det er en fejltagelse at ansætte et stort antal mennesker for at få udført et kompliceret job

Tal vil aldrig kompensere for talent ved at få det rigtige svar (to personer, der ikke ved noget, er ikke bedre end én), vil have tendens til at bremse fremskridtene og vil gøre opgaven utrolig dyr.

Hvis du planlægger at outsource dit arbejde, skal du sørge for at ansætte de rigtige mennesker holde dit hold slankt. Flere mennesker at administrere fører altid til mere kaos, især hvis de ikke er de rigtige personer til jobbet.

Da jeg var ingeniørdirektør, Jeg faldt i denne fælde. Et år gik vores virksomhed særligt godt, så vi havde mulighed for det ansætte 3 ekstra medarbejdere under mit vagt.

Selvom det at lede flere medarbejdere er kendetegnet på en stigende leder, i baghovedet, Jeg spurgte, om vi overhovedet havde brug for 1 person mere endsige 3 personer mere at afslutte det arbejde, der skal udføres.

Men pengene var i budgettet så vi hyrede 3 personer til at udføre arbejdet, den 1 virkelig gode person kunne klare sig selv. Dette førte til en række kommunikationsproblemer, som derefter førte til forsinkelser i projektet osv…

🔥 Anbefalede:  Få flere tilbud på Cyber ​​Monday og Cyber ​​Week til små virksomheder

Hvem ved? Måske var jeg bare en dårlig manager 🙂

Men når det kommer til mennesker, vil jeg meget hellere have 1 “A”-spiller end en flok “B”-spillere.

Hvis du er medstifter eller administrerende direktør, skal du udføre alle slags opgaver, du måske ikke ønsker at udføre. Ingen opgave er for underlig

Enhver succesfuld virksomhed kræver, at du får dine hænder snavsede og ingen opgave bør være under dig.

Da min kone og jeg startede vores e-handelsbutik, arbejdede jeg en 10 timers dag på mit ingeniørjob og kom så hjem og kørte symaskinerne yderligere 2 timer inden du går i seng.

Faktisk, Jeg var hovedbrodereren for vores virksomhed :)!

For nogle uger siden, et af toiletterne på kontoret løb over og der var ingen blikkenslagere til rådighed i ugevis. Så jeg tog mine handsker, galocher, stemplet på og kastede lortet ud af toilettet (ingen ordspil:)).

At drive en virksomhed er en ubegrænset affære. Hvis du ikke er villig til at udføre det beskidte arbejde, hvordan kan du så bede dine medarbejdere om at gøre det?

Ved at sætte det rigtige eksempel, dine medarbejdere vil respektere dig og arbejde endnu hårdere!

Jeg bruger ikke min tid på at pontificere om ting med højt koncept. Jeg bruger min tid på at løse ingeniør- og produktionsproblemer

Analyselammelse er et almindeligt problem for nye iværksættere. Der er millioner af ting, der kan gå galt med din virksomhed og det er umuligt at forudse dem alle.

Så i stedet for at pontificere om, hvad der kunne ske, eller hvad der kunne ske, send bare den forbandede ting allerede og forberede sig på at dreje.

Spørg dig selv, hvad der er det værste, der kan ske og derefter forberede sig på det resultat I tilfælde af.

Nederste linje, du burde bruge din tid på at løse problemer og løse problemer i stedet for at spekulere om det ukendte.

I samme retning, Brug heller ikke din tid på at bekymre dig om konkurrencen. Fokuser på opgaven, og konkurrencen løser sig selv.

Min største fejl vejer nok for meget på nogens talent og ikke nogens personlighed

I min tidligere stilling som ingeniørdirektør, Jeg har engang ansat 2 medarbejdere for et projekt.

En medarbejder havde 20 års erfaring, og hans CV var fejlfrit. Hans tidligere arbejde matchede perfekt med den opgave, som vi havde brug for ham til at udføre, og det virkede som om det passede perfekt rundt omkring.

Den anden medarbejder var netop færdiguddannet fra college med en master i ingeniørvidenskab. Han var rå og havde ikke meget erfaring. Men han var drevet, fokuseret og motiveret.

Kan du gæt hvilken medarbejder endte med at sparke røv på virksomheden?

Den erfarne medarbejder var sat i hans veje og nægtede at gøre ting uden for det, han var vant til i sit tidligere firma.

I mellemtiden var universitetsstuderenden ikke så produktiv i starten, men han arbejdede nætter og weekender og endte med at blive en af ​​de bedste medarbejdere, jeg nogensinde har haft!

Den største forskel var motivation og drive. Talent og erfaring er overvurderet. Jeg vil meget hellere have en, der er mindre erfaren, men motiveret til at vinde.

Jeg tror ikke på processen

Du opfordres til at opføre dig som et lille gear i en kompleks maskine. Helt ærligt giver det dig mulighed for at beholde folk, der ikke er så kloge, som ikke er så kreative.” – Elon Musk

Da jeg første gang startede min virksomhed sammen med min kone, troede jeg fejlagtigt, at der var en fast formel eller “proces” for at få succes. Men jo mere jeg talte med andre succesrige iværksættere, jo mere indså jeg, at alle bare fløj det!

For at få succes i erhvervslivet, er du nødt til det Følg strømmen og rul med slagene.

Alt er uforudsigeligt, og du skal lære det tilpasse sig med de kort, du får uddelt.

I mellemtiden processen er vigtig hvornår du ansætter assistenter eller medarbejdere til at udføre specifikke opgaver. Men som virksomhedsejer kan du ikke overholde en streng protokol. Evnen til at tilpasse sig er nøglen.

Vær virkelig opmærksom på negativ feedback og anmod om det, især fra venner

En gang sad jeg i et mastermind-møde med mine e-handelskolleger, og jeg bad dem tilfældigt om at kritisere min hjemmeside for konverteringer.

🔥 Anbefalede:  20 Finansieringsmuligheder for små virksomheder

På det tidspunkt syntes jeg, at mit websted var fantastisk, og jeg forventede ikke nogen negative kommentarer. Men hvad der fulgte var 15 minutter med den mest ulidelige, mest ydmygende kritik som jeg nogensinde havde modtaget i mit liv.

Hvis du har gode venner, vil de give dig det med det samme, og det er derfor mastermind-grupper er så vigtige. Selvom jeg gerne ville græde, tog jeg telefonen med min webudvikler og redesignede omgående mit websted under mastermind-mødet.

Og inden for 7 uger lancerede jeg et helt nyt redesign, der øgede min konverteringsrate med 42%!

Klik her for at læse mere om det

Det er meget vigtigt at kunne lide de mennesker, du arbejder med, ellers bliver livet og dit job ret elendigt

Tidligere i dette indlæg diskuterede jeg vigtigheden af ​​vedholdenhed og bliv ved med din virksomhed FOR ALTID 🙂

Den bedste måde at lette vedholdenhed er at arbejde med nogen, du kan lide. Når det faktisk er sjovt at arbejde på din virksomhed, vil tiden gå hurtigt og du vil faktisk have det sjovt med det.

Livet er for kort at gøre noget, der er elendigt.

Find et projekt, du nyder og omgive dig med mennesker du vil bruge tid med.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i at tjene penge

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.

Table of Contents