Eleos Labs bringer sin suite af anti-tyveri- og svindeldetektionssystemer til Polygon

Følgende artikel hjælper dig med: Eleos Labs bringer sin suite af anti-tyveri- og svindeldetektionssystemer til Polygon

Eleos Labs bringer sin suite af anti-tyveri- og svindeldetektionssystemer til Polygon

Web3 cybersecurity startup, Eleos Labs, integrerer sin FailSafe-pakke af anti-tyveri- og svindeldetektionssystemer i Polygon-netværket.

I samarbejde med GrabDefence – en proprietær SaaS-løsning til bekæmpelse af svig fra den sydøstasiatiske multifunktionelle app Grab – for at drive Eleos Labs wallet-risikoscorende muligheder, vil et nyt pilotprogram blive lanceret for at overvåge integrationen.

Ifølge Chainalysis’ Rapport om kryptokriminalitet 20233,8 milliarder dollars krypto blev tabt på grund af tyveri og yderligere 5,9 milliarder dollars til svindel sidste år. Støttet af et team af web2 cybersikkerhedsrådgivere fra Brave Browser, Microsoft, Google og Ethlas, implementerer Eleos Labs kamptestede tjenester, der beskytter brugere mod stjålne private nøgler, smart kontrakthack og udnyttede ubegrænsede ERC-20-godkendelser.

FailSafe sikrer aktiver gennem flere sikkerhedslag, såsom realtidsdetektering af sikkerhedsrisici, reduktion af angrebsoverfladeareal og aflytning af ondsindede transaktioner. Disse tjenester er inspireret af teamets erfaring med at håndtere cyberkriminelle og hvidvasksyndikater i Web2.

I betragtning af, at Polygon er det hurtigst voksende Dapps-netværk for Ethereum, besluttede Eleos Labs at indgå partnerskab med netværket, da opstarten ser muligheden for at skabe effekt i stor skala ved at arbejde med sit økosystem af udviklere og partnere. Partnerskabet blev skabt gennem en række dybdegående diskussioner, og produktfremvisninger, der beskriver brugssager for FailSafe.

“Web3 er ved et omdrejningspunkt, da det udvikler sig fra en eksperimentel grænse for de tidlige brugere til et rum, der byder alle velkommen, uanset deres erfaringsniveau eller tekniske færdigheder,” Urvit Goel, VP, Head of Global Business Development hos Polygon Labs, sagde i en erklæring. “Sikkerhed er en uundværlig komponent i den slags brugeroplevelse, der får os til masseadoptioner, hvor værktøjer som FailSafe baner vejen frem.”

🔥 Anbefalede:  Magento annoncerer planlagt vedligeholdelse til 06. – 08. marts [2020]

Startup’et fortalte Metaverse Post i en e-mail, at det resonerer med Polygons mål om at bringe fordelene ved web3 til masserne. Dette bevises af Polygons stærke rekord for Web2-virksomhedsadoption på tværs af flere industrier, herunder partnerskaber med Starbucks, Reddit, Sydkoreas Lotte Group, Square Enix og mere.

“Manglen på praktiske og effektive sikkerhedsløsninger er en af ​​de største hindringer for masseadoptionen af ​​Web3,” sagde Foo Wui Ngiap, Eleos Labs’ grupperådgiver. “Ligesom hvordan internettet udviklede sig til at blive et mere sikkert sted i løbet af de sidste tre årtier, skal Web3 også igennem den rejse.”

Læs mere: