Ejendomsmæglerfirma laver et NFT-drop kun for sine beboere

Følgende artikel hjælper dig med: Ejendomsmæglerfirma laver et NFT-drop kun for sine beboere

Kunst af Olivia Guterson

Medlemskab har tilsyneladende sine privilegier. Broder & Sachse Ejendomsmægler i Detroit har lanceret et interessant NFT-drop, der bad tre områdekunstnere, Olivia Guterson, Chris Turner og Eric ‘El Cappy’ Lowry, om at skabe NFT-kunst til specifikt for beboere i Scott ved Brush Park, Albert – Capitol Parkog Hamilton – Midtown.

Beboerne modtager en af ​​225 genstande fra en af ​​kunstnerne. Guterson giver beboerne i The Albert stykker fra hendes kunstværk kaldet Lær mig at lytte mens Turner vil give folk på The Hamilton arbejde fra hans serie kaldet HJEMMEFRONT. Beboere på The Scott vil få stykker af en samling på 361 dele af El Cappy kaldet VARM.

Det digitale kunstfirma BrandXR skabte NFT’erne til boligerne. Der vil også blive installeret fysisk kunst på hvert sted.

“Alle beboere vil modtage en begrænset udgave af NFT, fysisk tvilling af deres bygnings kunstværker, sammen med støtte til, hvordan de tilføjer deres NFT til deres krypto-tegnebog,” skrev Rich Broder, partner i Broder & Sachse Real Estate.

“Vores team har en langvarig forpligtelse til at støtte kunstnere og kreative i Detroit,” sagde Broder. “Vi er glade for at give vores beboere denne unikke kryptooplevelse. NFT’er kan bygge fællesskab omkring en kunstner og i dette tilfælde også vores Detroit-ejendomme.”

En app kaldet Elektrisk flyve kan bringe NFT’erne til live i lobbyen i hver af bygningerne. De kan interagere med kunsten i AR ved hjælp af appen.

“Jeg har elsket ideen med dette projekt siden den dag, Broder & Sachse bragte det til mig,” sagde Eric ‘El Cappy’Lowry. “Jeg forudser, at denne type NFT-oplevelse for indbyggere i Detroit vil tage fart flere steder rundt om i landet i de kommende år, især fordi det giver kreative mulighed for at promovere og fremvise deres arbejde på en meget mere innovativ måde.”

🔥 Anbefalede:  Sådan skriver du en jobbeskrivelse: Eksperttips og 10 gratis skabeloner

Læs relaterede indlæg: