Efterhånden som valgsæsonen skrider frem, går Reno-borgmesteren i spidsen for byens krypto-identitet

Følgende artikel hjælper dig med: Efterhånden som valgsæsonen skrider frem, går Reno-borgmesteren i spidsen for byens krypto-identitet

via Usprøjtet

I sidste uge byen Reno, NV annonceret lanceringen af ​​Biggest Little Blockchain, “den første bydrevne og beboerfokuserede blockchain-platform i USA.” Renos spitfire borgmester Hillary Schieve stod i spidsen for projektet, konstrueret vha BlockApps platform STRATO. Biggest Little Blockchain skulle gå live senere denne sommer, idet den anvender standardiseret, permanent hovedbogsteknologi til City of Renos historiske register.

Siden pandemien og samtidige udviklinger som ankomsten af Teslas Gigafactory, Reno har tiltrukket rækker af hippe unge fjernarbejdere til “Verdens største lille by.” Alligevel er Reno kun en af ​​mange byer, der håber, at krypto kan bringe frisk energi til deres samfund.

I en artikel om Schieves seneste indsats, Kablet bemærkede, at “Cleveland erklærede sig Blockland” i 2018, og i januar sidste år Miamis borgmester, Francis Suarez, ”tweeted om at gøre sin by til et ‘hub for kryptoinnovation’ centreret omkring Bitcoin.” Wyoming og den indianske Catawba-nation har begge søgt at positionere sig selv som regulatoriske paradiser for nye virksomheder, der også handler med krypto.

I modsætning til alle disse initiativer giver dette banebrydende arbejde i Reno afkald på at bejle til udefrakommende påvirkninger. I stedet anvender de den nye teknologi til offentlige byggeprojekter først. Der er ingen økonomisk vinkel på anvendelsen af ​​Biggest Little Blockchain – lige foreløbig. Sikkert ingen spekulationer. Biggest Little Blockchain vil gøre det muligt for grundejere og udviklere, der er interesseret i at ændre Renos beskyttede historiske bygninger, at “anmode om ‘Certificates of Appropriateness’ (CoA) for foreslået vedligeholdelse eller tilføjelser,” ifølge udgivelsen, hvilket forenkler datasamarbejde og deling på tværs af “en gang siled systemer.”

🔥 Anbefalede:  Comic Sans: Fonten, som alle elsker at hade

“Med sin succes håber byen at udvide omfanget af Biggest Little Blockchain og bringe flere processer ind på netværket, såsom regelmæssigt vedligeholdelsesarbejde, tilladelser og licenser,” hedder det i deres udgivelse. Schieve tilføjede, at “dette nye pilotprojekt giver enhver Reno-beboer nem adgang til information, og hvor passende, at vi starter med de historiske bygninger, der er hjertet og sjælen i vores samfund.”

Dagen efter deres annoncering gik live, talte Schieve om Biggest Little Blockchain på US Conference of Mayors’ årlige møde, der i år blev afholdt på Peppermill i Reno ifølge Regeringens computernyheder.

Schieves forkæmper for blockchain-teknologi, siden hun begyndte at investere i projekter som Chainlink selv for seks år siden. Hun er klar til genvalg i juni og står allerede over for ti udfordrere, men den siddende borgmester har tænkt sig at inkorporere NFT’er i Renos økosystem – mest berømt som en løsning på den faldefærdige 50 fods farvede glas- og stålskulptur “Space Whale” i byens centrum .

Kunstneren Matt Schultz overvågede skabelsen af ​​”Space Whale” til Burning Man 2016. Byen Reno lejede derefter værket for $64.000. Siden lejekontrakten udløb i august 2019, er skulpturen blevet overfaldet af mennesker og de naturlige elementer. Scultz forsøgte at sælge “Space Whale” til byen for $500.000. De nægtede, med den begrundelse, at det havde brug for så mange dyre reparationer. Schultz forsøgte at sælge værket på Facebook Marketplace for 1 million dollars – ikke stedet for at tiltrække sådan en køber. Skulpturen er siden blevet et fællesskab.

Schieve tænkte på at sælge en NFT af “Space Whale” sidste år. Køberen ville modtage kunstnerens CAD-fil, en video og omfattende pralerettigheder. I mellemtiden kunne salget finansiere nødvendige reparationer, så den fysiske skulptur kunne blive i Reno. Men som GCN rapporterede: “Schieves NFT-idé blev aldrig til virkelighed, og i november købte byen skulpturen af ​​kunstneren Matthew Schultz for $137.000 – $75.000, hvoraf det var til reparation.”

🔥 Anbefalede:  StackOverflow forbyder brugere at sende AI-genererede svar fra ChatGPT

Hun havde valgt Tezos til den kommende indsats med den begrundelse, at deres platform bruger mindre energi end Ethereum. Schieve begyndte endda at arbejde med Tezos-udviklere “for at bygge en platform til at rejse midler til kommunal kunst.” Selvom projektet faldt igennem, fangede Schieve opmærksomheden hos en 21-årig bachelorstuderende ved University of Nevada-Reno ved navn Theodore Clapp, som var begejstret over at se, at hans folkevalgte delte hans interesse for altcoin.

Clapp tog kontakt, og Schieve satte ham op som leder af Renos Blockchain Board on Innovation – “en bestyrelse af en,” bemærkede Wired, selvom han rekrutterer kohorter. Lige nu fokuserede Clapp tilsyneladende på at udarbejde en hvidbog til en fremtidig Reno DAO, hvor “byens beboere vil modtage kryptovaluta, der svarer til værdien af ​​visse byejede pakker,” som Wired sagde. “Folk kunne købe og sælge deres andel, og hvis jorden blev lejet eller solgt, ville de alle få del i provenuet.”

Dette kunne endda bevise forløberen for arbejdsløshedssystemer, der drives af smarte kontrakter og udstedelse af dødsattester via blockchain-problemløsning fra den virkelige verden, bemyndiget af samme teknologi som Bitcoin, i samme region, som allerede har tiltrukket investeringer fra Tesla, Google og Apple. Ikke alene vil de tidlige resultater af Biggest Little Blockchains lancering potentielt bane vejen for større statslig vækst, det beviser også, at der er mere nytte af blockchain-teknologi end at flytte penge.

Læs relaterede indlæg: