Efter Otherside Metaverse First Trip-demoen udgiver Yuga Labs litepaper

Følgende artikel hjælper dig med: Efter Otherside Metaverse First Trip-demoen udgiver Yuga Labs litepaper

anden side metaversAndet ved siden af ​​Metaverse. Kilde: Yuga Labs

The Otherside Metaverse startede med en demo af sin første tur, hvor 4.500 brugere kaldet “voyagers” deltog i den fordybende, avatar-navigerede oplevelse.

Voyagers rejste til “Biogenic Swamp” (et rum lavet af Otherdeed virtuelt land) efter at have fulgt en stor Bored Ape gennem en lys portal. Da de nåede et centralt stadion, kunne avatarerne teste nogle funktioner, herunder emojis, dans og hop. De var også i stand til at interagere med miljøet og hinanden.

Fællesskabet var glad for demoen og delte nogle billeder fra turen på Twitter:

Efter turen sluttede, droppede Yuga Labs et lite papir, en startguide til Metaverse. Det giver detaljer om projektet og dets principper, fremhæver de muligheder, det giver samfundet, og afslører de væsentligste udfordringer med løsninger.

Ifølge lidt papir, vil den fortællende spiloplevelse – The Voyagers Journey – skabe oplevelser formet af fællesskabets ideer og give nytte og fordele baseret på deltagernes behov. I den første fase af Otherside vil kun Otherdeed NFT-indehavere (Voyagers) og udvalgte tredjepartsudviklere deltage i Metaverse.

“Forvent løbende opdateringer til dette lidt papir, efterhånden som Voyagers skrider frem gennem de kommende stadier af The Voyagers Journey og hjælpe med at forme historien om den anden side. Dette er kun begyndelsen, og vi kan ikke vente med at bygge fremtiden med vores utrolige fællesskab,” Otherside kommenterede på papiret.

På fredag, medstifter af Yuga Labs, Gordon Goner, tweeted at Otherside konkurrerer med Web2-giganter. Alligevel er han overbevist om, at fremtiden bøjer mod “den åbne, interoperable metavers.”

🔥 Anbefalede:  Meta rapporterer et tab på 13,7 milliarder USD på Reality Labs i 2023

Metaverse-projektet har allerede oversteget $1 milliard i handelsvolumen, hvilket gjorde Otherdeed til den fjerde mest succesfulde NFT-samling nogensinde på OpenSea. Derudover er prisen på Yuga Labs token ApeCoin steget med over 22% i de sidste 24 timer og er i øjeblikket på $6,03.

Læs relaterede indlæg: