Efter at have rejst $10 millioner, lancerer KuCoin et fordybende Metaverse-kontor

Følgende artikel hjælper dig med: Efter at have rejst $10 millioner, lancerer KuCoin et fordybende Metaverse-kontor

kucoin metaverseKucoin Immersive Metaverse Office

Cryptocurrency exchange KuCoin har indgået partnerskab med NFT Metaverse Ertha for at skabe et fordybende virtuelt kontor, der udkommer den 28. juli. Dette markerer KuCoins næste skridt i retning af Metaverse, som platformen gik ind i sidste år efter lanceringen af Metaverse Trading Board. KuCoin sigter mod at blive den mest Metaverse-venlige kryptobørs i branchen.

KuCoin er det første virkelige firma integreret i Ertha Metaverse, som i øjeblikket er i betafasen. Partnerskabet vil give Erthas spillere mulighed for at komme ind på det avancerede KuCoin-kontor, hvor de kan udforske live-markedsdiagrammer og handle kryptovaluta i Metaverse.

Ertha består af 360.000 jordlodder som NFT’er og opfordrer brugere til at generere livstidsindtægter ved at eje jord og drive nye økonomier og regeringer. Derudover har Metaverse for nylig udgivet et karakterskabelsesværktøj, så brugere kan skabe deres egne Metavese-identiteter.

KuCoin annoncerede også en forfremmelse til Erthas NFT’er med kode KUCOIN30, hvilket giver 30% rabat på køb.

Kryptoplatformen er rangeret som sjette blandt de bedste kryptovaluta-børser med over 20 millioner brugere på verdensplan, næsten en milliard samlede handler og over $1,2 milliarder i handelsvolumen.

I går rejste KuCoin en strategisk investering på $10 millioner fra det globale kvantitative handelsfirma SIG (Susquehanna International Group). Virksomheden sigter mod at bruge midlerne til at forbedre infrastruktur og produktsortiment og udvide og ansætte flere fagfolk. KuCoin og SIG vil også understøtte krypto-startups, især dem, der er bygget på KCC-kæden.

“KuCoin har været igennem et par kryptocyklusser, og vi er forpligtet til at bygge uanset hvad. Vi er glade for at kunne meddele, at vi har fundet en anden partner med samme vision og værdier. Støtten fra SIG vil styrke vores førende rolle som en centraliseret udveksling og lette vores økosystemudvidelse i den decentraliserede Web 3.0-verden.” sagde Johnny Lyu, CEO for KuCoin.

🔥 Anbefalede:  Hvorfor kan jeg ikke poste på Instagram? 5 måder at løse problemet på 2023 (løst)

Læs relaterede indlæg: