eBay køber NFT-markedspladsen KnownOrigin

Følgende artikel hjælper dig med: eBay køber NFT-markedspladsen KnownOrigin

eBay køber NFT-markedspladsen KnownOriginEbay af Stellabelle fra KnownOrigin.io

Den multinationale e-handelsgigant eBay dykker dybere ned i NFT’er ved at erhverve den digitale kunstmarkedsplads KnownOrigin. NFT-platformen vil drive eBays NFT- og Web3-strategier, hvilket fører virksomheden til nye teknologiske innovationer og forretningsmuligheder.

NFT’er, der i øjeblikket er på KnownOrigin-markedet, vil med tiden blive integreret i eBay, selvom detailgiganten vil afsløre mere information senere. Ingen af ​​parterne oplyste dollarværdien af ​​købet.

KnowOrigin blev lanceret i 2018 og var en tidlig deltager i NFT’er. Platformen havde til formål at bringe kunstnere og samlere ind på det nye kunstmarked og give brugerne værktøjerne til at skabe, købe og videresælge digitale samleobjekter. I februar gennemførte den britiske virksomhed en finansieringsrunde på 4,85 millioner dollars. KnownOrigin har indgået et samarbejde med kendte mærker som Adidas, Netflix og Adobe.

Kendt Oprindelse talte om opkøbet på Twitter, hvori de sagde, at deres “mission var enkel … kunne vi bygge en ny platform, der ville styrke skabere og give digitale kunstnere en chance for at tjene til livets ophold med det, de elsker. I lighed med os er eBays kultur drevet af en stærk tro på at forbinde mennesker og innovation. De har brugt de sidste 25 år på at opbygge et lidenskabeligt fællesskab af købere og sælgere på deres egen markedsplads.”

“eBay er det første stop for mennesker over hele kloden, der søger efter den perfekte, svære at finde eller unikke tilføjelse til deres samling, og med dette opkøb vil vi forblive et førende websted, da vores samfund i stigende grad tilføjer digitale samleobjekter “, sagde CEO for eBay, Jamie Iannone, i en erklæring.

🔥 Anbefalede:  Finoa lancerer Wallet Connector for at fremme institutionel krypto-deltagelse i Europa

I maj 2022 lancerede eBay den første NFT-samling af 3D-ikke-fungible tokens med hockeytema i samarbejde med Web3-platformen OneOf.

Læs relaterede indlæg: